در پی شیوع ویروس کرونا
اقتصاد آلمان رسما وارد رکود شد
اقتصاد آلمان در پی شیوع ویروس کرونا و به علت مشکلاتی نظیر قرنطینه و تعطیلیها دچار رکود اقتصادی شده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه نیویورک تایمز،
تعطیلیها و قرنطینه ناشی از شیوع ویروس کرونا منجر به ایجاد مشکلاتی برای اقتصاد آلمان شده و این کشور اکنون رسماً دچار رکود اقتصادی شده است.
در شرایطی که محدودیتها در برخی مناطق رو به کاهش است، مقامات مناطق دیگر آلمان همچنان با این بحران دست و پنجه نرم میکنند. اکنون که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسیده و تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار تن نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند، تأثیرات ناشی از قرنطینه و تعطیلیها بیش از پیش در حال نمایان شدن است.
اقتصاد آلمان وارد بدترین رکود خود از زمان بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸ شده است. اقتصاد آلمان طی ماههای ژانویه و مارس و در مقایسه با سه ماهه قبل از آن، دو ممیز دو دهم درصد کوچکتر شد، زیرا تعطیلیها برای مقابله با گسترش ویروس کرونا سبب شد رشد اقتصادی این کشور با کاهش مواجه شود. این ارقام به همراه تجدید نظر در روند نزولی مرتبط با رشد اقتصادی در پایان سال ۲۰۱۹ بدین معناست که آلمان وارد یک رکود شده است.
دولت آلمان روز جمعه با انتشار این ارقام، اعلام کرد بزرگترین آسیب در ماه مارس ایجاد شد و احتمالا شرایط در ماه آوریل وخیمتر خواهد بود، زمانی که هزینههای مصرف کننده، سرمایه گذاری و صادرات - که عوامل اصلی رشد اقتصادی در آلمان محسوب میشوند- به شدت کاهش خواهد یافت.
"کارستن برژسکی" اقتصاد دان ارشد متخصص در منطقه یورو در موسسه «آن ان جی» گفت: "اوضاع قبل از بهتر شدن رو به وخامت خواهد گذاشت. "
در حالی که شدت این همه گیری رو به کاهش است، آلمان و دیگر کشورها به تدریج سرگرم کاهش محدودیتهای اعمال شده هستند و رکود اقتصادی آلمان، این موضوع را به ما یادآوری میکند که حتی اگر این ویروس از بین برود، رکود اقتصادی سبب اعمال فشارهایی بر اقتصاد اروپا و جهان طی ماهها یا سالهای آتی خواهد شد.
کمیسیون اروپا پیش بینی کرده است اقتصاد اتحادیه اروپا امسال هفت ممیز چهار دهم درصد کوچکتر خواهد شد و این بدترین رکود در تاریخ این اتحادیه محسوب میشود.
آلمان و همسایگانش در حال اختصاص صدها میلیارد یورو کمک مالی برای کاهش این آسیبها هستند و اقتصاددانان میگویند بستههای کمک بیشتری لازم است.