نتیجه بررسی محققان
ارتباط سطح ویتامین دی با کاهش مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹
مصرف ویتامین دی میتواند میزان مرگ و میر را در میان مبتلایان به کووید ۱۹ کاهش دهد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی یاهو نیوز در گزارشی نوشت گروهی از محققان دانشگاه نورث وسترن در آمریکا، دادههای ناشی از موارد ابتلا به ویروس کرونا در سراسر ۱۰ کشور از جمله چین، آلمان و ایتالیا را بررسی کردند.
این محققان این ارقام را با دادههای مرتبط با سطح ویتامین دی موجود در جمعیت این کشورها قبل از شیوع این همه گیری مقایسه کردند.
آنها دریافتند نه تنها بین سطح ویتامین دی و نرخ بالاتر مرگ و میر ارتباط وجود دارد، بلکه آنها متوجه ارتباط بین کمبود ویتامین دی و یک مشکلی موسوم به سندروم سیتوکین شدند که در زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی بیش از اندازه فعالیت میکند.
وادمین بکام استاد مهندسی بیوپزشکی در سخنانی گفت در حالی که وجود سطح بالای ویتامین دی سبب جلوگیری از ابتلا به این ویروس نمیشود، اما ممکن است بتواند پیچیدگیهای مرتبط با این موضوع را کاهش دهد و مانع از مرگ شود.
دانشمندان دخیل در این بررسی اکنون خواستار انجام شدن تحقیقات بیشتری برای ایجاد درکی بهتر از این موضوع شده اند که چه عاملی سبب ایجاد ارتباط بین ویتامین دی و میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا میشود.