به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما، علت این مراجعات عمدتا اتکا به اطلاعات غلط یا استفاده نادرست از مواد ضدعفونی کننده است.
تغییر رنگ موبایل ، سوختن ال سی دی و مشکل صدا از عمده ترین اشکالاتی است که برای تلفن های همراه به دلیل ضدعفونی نادرست پیش آمده است. پنبه و گوش پاک کن بدلیل نفوذ پذیری تلفن های همراه انتخاب درستی نیست . کارشناسان تعمیر تلفن های همراه توصیه می کنند از دستمال بدون پرز (دستمال عینک) برای ضد عفونی تلفن های همراه استفاده کنید.
بسیاری از کاربران مواد ضدعفونی را مستقیم بر روی تلفن های همراه اسپری می کنند و این موجب رنگ رفتگی و یا مشکلات دیگر شده است.
بسیاری از مردم تصور می کنند موبایلهایی که در تبلیغات مقاوم در برابر آب معرفی می شوند ضدآب هستند ، اما مقاوم بودن در برابر آب به معنای این است که تلفن همراه در برابر پ هاش خاصی از آب مقاوم است .
مواد ضدعفونی یا تمیز کننده مثل شیشه پاک کن یا ژلهایی که بعنوان ضدعفونی کننده بفروش می رسد به دستگاه شما آسیب می رساند . سرکه و الکل نیز به دلیل قلیایی بودن مناسب برای ضدعفونی کردن تلفن های همراه نیست.
دستمالهای مرطوب موجود در بازار هم لزوما نمی توانند ضد ویروس باشد و بهتر است از این سری اقلام برای ضدعفونی تلفن های همراه در برابر کرونا استفاده نکنید.
کارشناسان تعمیرگاه های مرکزی موبایل توصیه می کنند با اسپری غیر مستقیم الکل هفتاد درصد بر روی دستمال عینک (دستمال بدون پرز) و کشیدن آن برروی تلفن همراه آن را ضدعفونی کنید.
اسپری مستقیم باعث نفوذ مایعات از ورودی های شارژ، هدفون و ورودی صدا و برخی اوقات به زیر ال سی دی می شود.