در بسیاری از کشورهای جهان
محققان همچنان در تلاش برای یافتن راههای درمان کرونا
محققان برای قطع زنجیره همه گیری کرونا همچنان در تلاش برای یافتن راههایی به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری از طریق کشف واکسن یا هر دارویی هستند، اما تاکنون موفق نبوده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، محققان در بسیاری از کشورهای جهان برای قطع زنجیره همه گیری بیماری کرونا همچنان در تلاش برای یافتن راههایی به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری از طریق کشف واکسن یا هر دارویی هستند، اما تاکنون هیچ کشوری به واکسن یا دارویی برای درمان قطعی کووید ۱۹ دست نیافته است.
خطر صحبت کردنطبق نتایج یک تحقیق جدید که روز چهارشنبه در نشریه PNAS منتشر شد، ذرات بزاقی که هنگام صحبت کردن افراد در هوا پخش میشود در محیطهای بسته میتواند به مدت بیش از ده دقیقه در هوا معلق بماند و به افزایش شیوع کووید ۱۹ کمک کند.
داروی ضدانگل
وزارت بهداشت بولیوی برای درمان کووید ۱۹ مصرف داروی ایورمکتین را که یک ضدانگل است و غالبا در درمان دامها از آن استفاده میشود، مجاز اعلام کرده است. مارسلو ناواخاس وزیر بهداشت بولیوی در عین حال اعلام کرده که این دارو به لحاظ علمی برای درمان ویروس کرونا تایید نشده است.
هشدار کارشناسان درباره زمستان سیاه این کشور در صورت شیوع مجدد کرونا
یک متخصص ایمن شناسی " ایمونولوژی" آمریکا هشدار داد چنانچه مقامات کشور برای پیشگیری از شیوع مجدد کرونا اقدام قاطعی اتخاذ نکنند؛ آمریکا با " تاریکترین زمستان در تاریخ مدرن " مواجه خواهد شد.
به گزارش آسوشیتدپرس از واشنگتن، این هشدار را دکتر ریک برایت از متخصصان ایمن شناسی آمریکا مطرح میکند؛ افشاگر دولتی که میگوید پس از هشدارش به دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور برای آماده شدن در برابر شیوع کووید – ۱۹، از سمتش برکنار شد.
وی قرار است این هشدار خود را روز پنج شنبه در جلسه ادای شهادت مقابل کمیته بازرگانی و انرژی مجلس نمایندگان آمریکا مطرح کند. انتظار میرود جنبههایی از شکایت دکتر برایت درباره موضوع رسیدگی به موقع دولت به موضوع بحران کرونا، با شهادت یکی از مدیران یک شرکت تولید کننده ماسک حمایت شود.
یک نهاد نظارتی فدرال آمریکا به دلایل معقولی دست یافته است مبنی بر این که دکتر برایت پس از هشدار خود به وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا از سمت خود به عنوان رئیس اداره توسعه و تحقیقات پیشرفته بیومدیکال این کشور برکنار شده است.
دکتر برایت میگوید زمانی که وی خواستار اتخاذ اقدامات به موقع برای سرمایه گذاری در زمینه ساخت واکسن و ذخیره منابع شد، هدف انتقادات قرار گرفت.
وی در ادای شهادت خود که برای جلسه روز پنج شنبه مقابل کمیته بازرگانی و انرژی مجلس نمایندگان آمریکا آماده کرده و بر روی پایگاه اینترنتی این کمیته قرار گرفته است، میگوید: «فرصت باقیمانده در حال از دست رفتن است. اگر ما نتوانیم پاسخی هماهنگ بر پایه علمی برای این بحران داشته باشیم؛ بیم آن دارم که این همه گیری بدتر، طولانیتر و منجر به بروز بیماری و تلفات بی سابقهای شود.»
وی در این ادای شهادت خود تاکید کرد واقعیت غیرقابل انکار این است که پاییز امسال شاهد شیوع مجدد کووید – ۱۹ خواهیم بود و آمیخته شدن با آنفلوانزای فصلی اوضاع را پیچیدهتر میکند و فشار بی سابقهای را بر نظام مراقبتهای بهداشتی کشور وارد میآورد.
وی درادامه شهادت خود نوشته است: «بدون برنامه ریزی روشن و اجرای اقداماتی که من و دیگر کارشناسان مطرح کرده ایم؛ سال ۲۰۲۰ در واقع تاریکترین زمستان در تاریخ مدرن خواهد بود.»
انتظار میرود یکی از جنبههای شکایت دکتر برایت در جلسه روز پنجشنبه مورد حمایت مایکل بوون مدیر اجرایی یک شرکت تولید کننده ماسکهای تنفسی ان – ۹۵ قرار گیرد.
وی که معاون شرکت پرستیژ آمریتک- Prestige Ameritech -مستقر در تگزاس آمریکا است به طور مکرر ایمیلهایی را از اواخر ماه ژانویه به برایت فرستاده است.
براون پیشتر پیشنهاداتی را مبنی بر امکان فعال سازی برخی از خطوط تولیدِ تعطیل مطرح و درباره تلاش دیگر کشورها برای خرید ماسکها هشدار داده بود.
ادای شهادت دکتر برایت در حالی صورت میگیرد که دکتر آنتونی فائوچی از کارشناسان بلند پایه بیماریهای عفونی دولت آمریکا نیز این هفته هشدار داد لغو شتابزده محدودیتها درباره ماندن شهروندان در خانه و تعطیلی فعالیتهای تجاری میتواند موجب ایجاد شرایط قبل و افزایش شمار تلفات و مبتلایان شود و تلاشها را برای بازگشایی فعالیتهای اقتصادی پیچیده کند.
بیش از ۸۳ هزار نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به کووید – ۱۹ جان خود را از دست داده اند که این آمار بیش از یک چهارم شمار تلفات مبتلایان به این بیماری را در سراسر جهان تشکیل میدهد و بالاترین آمار تلفات در بین کشورها است.
تاکنون بیش از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در کشورهای جهان به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند و حدود ۲۹۵ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
دونالد ترامپ که مشتاق بازگشایی فعالیتهای اقتصادی در کشورش است، از مقامات ایالتها خواسته است تا محدودیتها را لغو کنند و بسیاری از فرمانداران نیز در حال لغو تدریجی این محدودیتها هستند گرچه مردم برای بازگشت به رستورانها و حضور در رویدادهای اجتماعی و مسابقات ورزشی همچنان محتاط هستند.