پخش زنده
امروز: -
گندم و جو زارهای شهرستان ورامین این روزها سرسبزی و خوشه های پرباری را تجربه می کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: با وجود داشتن زمین محدود یعنی حدود 1/2دهم درصد کل اراضی کشور حدود 6درصد محصولات کشاورزی و غذایی میهن عزیزمان را تامین می کنیم.
کریم ذولفقاری گفت: کیفیت گندم های ورامین بسیار بالا است و با داشتن 13/8درصد پروتئین جزء گندم های ممتاز کشور و رتبه یک دنیا به حساب می اید.
وی گفت: با این حال کشاورزان زحمتکش این منطقه درخواست های به حقی هم دارند که باید مورد توجه قرار بگیرد و یکی از این خواسته ها تامین سوخت برای پمپ های کشاورزان در حاشیه رودخانه های این شهرستان است، تا آب کشاورزی برای زمین های آنان تامین شود.
فرماندار ورامین هم در این رابطه گفت: آب در شهرستان وضعیت خوبی داردو اگر از نظر بهداشت غذایی مورد تایید کارشناسان قرار بگیرد حتما در اختیار کشاورزان این منطقه قرار می گیرد.
حسین کاغذلو گفت: البته کشاورزان هم باید در اسرع وقت نسبت به مجوز برداشت آب اقدام کنند تا به محض تایید کارشناسان بهداشت، سوخت مورد نیاز توسط منابع آب در اختیار آنان قرار بگیرد.