برداشت سیر محلی در بندرلنگه
برداشت سیر محلی از ۱۰ هکتار اراضی کشاورزی بندرلنگه آغاز شد.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، مدیر جهاد کشاورزی بندرلنگه گفت: پیش بینی میشود تا پایان برداشت ۱۰۰ تن سیر محلی برداشت شود.
محمد رضا شیخ زاده افزود: سیر کشت شده کاملا ارگانیک بوده و در آن از هیچگونه سم و کود شیمیایی استفاده نشده است.
وی گفت: سیر برداشت شده علاوه بر مصرف شهرستان برای فروش به دیگر شهرستانهای همجوار ارسال میشود.
شیخ زاده گفت: کشت سیر امسال نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش دارد که برگزاری کلاسهای آموزشی، ترویج و مشاوره کارشناسی به کشاورزان از دلایل آن است.
وی افزود: روستای هیرو در بخش مهران و روستای شناس در بخش مرکزی از عمده مناطق کشت سیر در شهرستان بندرلنگه هستند.
کشت سیر در شهرستان بندرلنگه در آبان ماه آغاز و در اردیبهشت ماه برداشت میشود.