بر اساس تحقیقات جدید
ماهی مهم ترین غذای مقابله با آلزایمر
ماهی و سبزیجات دو ماده غذایی مهم برای مقابله با بیماری زوال عقل هستند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آیا مایلید خطر ابتلا به ضعف قوای شناختی، بیماری آلزایمر و زوال عقلی را در خود کاهش دهید؟ محققان در سراسر جهان، از دیرباز، عوامل متعددی را برشمرده اند که این خطر را کاهش میدهند.
بر اساس اعلام پایگاه خبری دانشگاه هاروارد در اینترنت، از مهمترین مواردی که در تحقیقات طولانی مدت، بر آن تاکید شده، استفاده از رژیم غذایی مدیترانهای است که شامل موارد زیر است: ماهی، روغن زیتون، آووکادو، میوه، سبزیجات، آجیل، غلات کامل.
اکنون، گروهی از محققان در مطالعهای که بر روی ۷ هزار و ۷۵۰ نفر به مدت ۵ تا ۱۰ سال انجام گرفت، عادات غذایی داوطلبان را با استفاده از پرسشنامه هایی، بررسی کردند.
در نهایت، در این بررسی مشخص شد که ماهی مهمترین فاکتور غذایی برای کاهش خطر ضعف و تخریب قوای شناختی مغز است.
سبزیجات در مکان دوم قرار دارند و همه دیگر مواد غذایی، در رتبه بعدی از نظر تاثیر گذاری قرار میگیرند.
در هر صورت، یگانه ماده غذایی که هم تخریب قوای شناختی و هم ضعف قوای شناختی را کاهش میدهد، ماهی است و بس!
محققان در مجموع توصیه میکنند برای اینکه از ضعف و تخریب قوای شناختی در امان بمانید، رژیم مدیترانهای داشته باشید و در هفته، چند بار از این رژیم غذایی استفاده کنید.
در این رژیم، انواع ماهی وجود دارد که میتوانید از هر کدام از آنها، میل کنید.