مازندران
تاکید بر ضرورت ارتقای سطح مهارتی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران: آموزش فنی و حرفهای باید برای مهارت آموزی افراد بیکار و تحقق شعار (جهش تولید) برنامه ریزی کند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، حسن خیریانپور در نخستین نشست شورای مهارتی استان در سال ۹۹ گفت: با توجه به شرایط جامعه و نیاز جوانان جویای کار، آموزش فنی و حرفهای باید برای مهارت آموزی افراد بیکار و تحقق شعار (جهش تولید) برنامه ریزی کند.
او به لزوم همکاری همه دستگاهها برای رسیدن به این هدف تاکید و بیان کرد: لازمه تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی وجود نیروی انسانی توانمند، ماهر و آموزش دیده است که در این راستا باید از همه ظرفیتهای لازم برای مهارت آموزی بهرهمند شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران فضای آموزشی، تجهیزات و مربیان با سابقه را از مهترین ظرفیتهای آموزش فنی و حرفهای دانست و افزود: باید همه این ظرفیتها جهت اشتغال و کارآفرینی هدایت شود.
خیریان پور با انتقاد از اینکه هنوز از این ظرفیت به درستی در بخش تولیدی و خدماتی و همچنین اشتغالزایی بهره گیری نشده است، گفت: سال جهش تولید ارتقای سطح مهارتی به عنوان یک تکلیف برای همه ساختارهای خدماتی و اقتصادی مازندران خواهد بود و بخشی از عملکرد دستگاه های دولتی و نهادهای خصوصی بر اساس ارتقای سطح مهارتی آنها سنجیده و ارزیابی خواهد شد.
او با اشاره به اینکه پارسال سهمیه استان برای آموزش در محیط کار واقعی هزار و ۹۵۰ نفر بود افزود: با وجود تعطیلی یک ماه پایانی سال ۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا، توانستیم سه هزار و ۴۴۹ نفر را تحت پوشش آموزش مهارتی قرار بدهیم.
خیریان پور شناسایی بازار کار، ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت آموزی، هدایت تسهیلات به سمت اشتغال، پشتیبانی از ظرفیتهای موجود فنی و حرفهای اعم از مربیان و کارگاهها را از مهمترین اهداف شورای مهارت در راستای اهداف سند چشم انداز عنوان کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه ۸۶۱ آموزشگاه آزاد در بخش خصوصی و ۱۸۶ کارگاه بخش دولتی برای حوزههای کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر، خدمات و گردشگری فعالیت میکنند افزود: پارسال تجهیز ۱۷ کارگاه آموزشی در مناطق حاشیه نشین شهری، هشت مرکز مشاوره شغلی، تدوین دو سند مهارتی و تدوین ۲۸ استاندارد آموزشی برای نیل به نهضت مهارت آموزی در مازندران انجام شده است.
سید حسین درویشی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ مرکز، ۸۶ کارگاه و ۸۶۱ آموزشگاه فنی و حرفهای در استان مازندران به امر مهارت آموزی جویندگان کار در استان مشغول هستند افزود: آموزش قشرهای مختلف اعم از دانش آموزان، دانشجویان، اصناف، کارگران، کمپ نشین ها، پادگانها و کارکنان دولت و روستاییان و عشایر بر عهده سازمان فنی و حرفهای میباشد و برای رسیدن به جهش تولید و جهش اقتصادی باید همه دستگاه های دولتی و خصوصی در مسیر مهارت آموزی گام بردارند.