آقای دکتر بای در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، افزود: روزه داری موجب بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت در بدن می شود و چربی ها را در بدن به توازن و تعادل می رساند.
وی گفت: در مقوله پیشگیری نیز باید اشاره کرد که روزه داری چربی خون، فشار خون و دیابت را کنترل می کند و این امر به پیشگیری از ناراحتی های قلبی می انجامد. آقای دکتر بای با بیان اینکه روزه داری اسلامی علاوه بر روزه داری جسم از خوردن و آشامیدن با روزه چشم و گوش و زبان همراه است ادامه داد: این همراهی روزه روح و جسم موجب می شود که به لحاظ فیزیولوژیک به سلامت قلب و عروق کمک کند و اثرات مستقیم در کنترل خشم و رفتارهای اجتماعی دارد.
این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه بیماری های قلب و عروق از جمله بیماری های شایع در کشور است ادامه داد: ما به بیماران و افراد سالم توصیه می کنیم که روزه داری را به مدت یک ماه بایدرعایت کنند و حتی افرادی که به تازگی از شرایط بیماری بهبود یافته اند نیز با توصیه و مشورت متخصص قلب و پزشکان غدد و تغذیه بتوانند روزه داری داشته باشند.
آقای دکتر بای گفت: تأثیر آزمایشگاهی ثابت شده در زمینه تأثیر روزه داری در کاهش و درمان بیماری های قلبی به این شکل است که موقعی که فرد روزه است دریافت انرژی فرد کاهش می یابد و اکسید شدن چربی ها آغاز می شود وقتی چربی اکسید شود به عروق آسیب نمی زند و گرفتگی عروق بروز نمی کند.