به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ در دل این روزهای کرونایی و کمکها و همدلیهای مردم برای کم کردن مشکلات کادر درمانی و مردم، گروههای جهادی هم پای کار ایستاده اند و از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
یکی از این گروههای جهادی پر تلاش که از چند گروه خیریه و مردمی تشکیل شده، گروه جهادی "امام حسنی ها" ست، گروهی که از سال ۸۹ فعالیتهای جهادی را با جمعی محدود آغاز کرد و حالا در جشن ۱۱ سالگی به خانوادهای مستحکم و ۳۰۰ نفره تبدیل شده است.
اعضای این گروه جهادی خیلی اتفاقی و با یک قول و قرار قدیمی کنار هم قرار گرفتند، رفقای دانشگاهی، بسیجی و جهادی که دغدغه همه آنها دستگیری از نیازمندان و محرومان است.
این گروه جهادی هر سال و همزمان با میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام دور هم جمع میشوند تا سفرهای کریمانه پهن کنند به وسعت یک شهر...
این دوستان جهادی، در سراسر کشور دستگیر نیازمندان و محرومان هستند و به یاد دوران خوش دانشجویی و اردوهای جهادی، عهده دار افطار محرومان میشوند تا همه روزه داران در این ماه پر برکت، از تغذیه سالم و مقوی محروم نباشند.
یک روز متفاوت حال و هوای خوب این گروه، باعث شد تا یکی از روزهای کاری خودم را به گزارشی از فعالیتها و خدمات خیرخواهانه امام حسنیها اختصاص بدهم.
نزدیکیهای غروب پنجشنبه با گروه خبری راهی محل بسته بندی افطاریهای مومنانه این گروه شدم، جای خلوت، اما سرشار از معنویت.
ساختمانی قدیمی مجاور حرم امام زاده اسماعیل (ع) چیذر که طبقه همکف آن به آقایان اختصاص داشت و طبقه زیرزمین هم مخصوص بانوان؛ جمعیتی از پیر، جوان و کودک مشغول بسته بندی مواد غذایی یا به قولی " پک افطار" بودند.
قرار گرفتن در این جمع با صفا، حال و هوا را متفاوت میکرد، جمعی روزه دار که عاشقانه مشغول کار بودند، برخی خانواده و برخی رفقای قدیمی.
اول از همه رفتم به سراغ آقای عباسی مدیر جوان این گروه جهادی تا از حال و هوای فعالیتهای گروه بگوید.
عباسی که از دوران دانشگاه این کار جهادی را با کمک برخی همکلاسیها و رفقایش پایه ریزی کرده، درباره گروه امام حسنیها میگوید: ۱۱ سال پیش با همکاری دوستانم که جمع کوچکی بودیم، تصمیم گرفتیم اردوهای جهادی راه بیندازیم و به مناطق محروم کشور سرکشی کنیم.
او ادامه میدهد: اوایل جنوب کرمان، برخی نقاط سیستان و بلوچستان و هرمزگان را به عنوان نقاط هدف انتخاب کردیم که بسیار محروم بودن که البته کمک رسانیها به این مناطق ادامه دارد.
کم کم اعضای گروه بیشتر شدند و به خدمات جهادی وسعت دادیم و در کنار مناطق محروم کشور برخی نقاط حاشیه نشین تهران و اطراف آن نیز به لیست کمکهای جهادی ما اضافه شد.
این مدیر جهادی اضافه میکند: کمکهای ما تا امروز شامل تهیه بستههای ارزاق، ساخت و ساز منازل محرومان و حتی کمک رسانی به سیل زدگان و زلزله زدگان بوده است که با کمک خیرین همچنان ادامه دارد، البته در شرایط کرونایی هم ضدعفونی معابر نقاط محروم را دنبال کردیم تا این که به نیمه ماه مبارک رمضان رسیدیم.
عهدی که هر سال تجدید میشود آقای عباسی با اشاره به این که نیمه ماه مبارک رمضان روز متفاوتی برای اعضای گروه است، میگوید: هر سال عهد و میثاق اعضای گروه در این روز تجدید میشود و در حقیقت به نام امام حسن مجتبی علیه السلام دور هم جمع میشویم و با تهیه افطار برای محرومان جشن میگیریم.
هر سال سفره افطاری به وسعت شهر در مناطق محروم پهن میکردیم، اما امسال به علت شرایط کرونا و ضرورت رعایت بهداشت تصمیم گرفتیم مواد غذایی را به صورت بسته بندی تهیه و در میان محرومان توزیع کنیم.
به لطف خدا و کمک خیرین، امسال ۱۰۰۰ بسته مواد غذایی تهیه کرده ایم که در میان محرومان توزیع شود که البته مرحله بعدی آن بسته بندیهای مواد غذایی ویژه شبهای قدر انجام میشود.
ما را با نام "امام حسنیها" بشناسید آقای حسینی هم که مشغول بسته بندی است خودش بی هیچ مقدمهای وارد گفتگوی ما میشود و میگوید: اینجا همه ما از دانشجو، دانش آموز، کارمند و خانه دار، یک خانواده ایم و تنها یک هدف ما را کنار هم جمع میکند که قدمی برای محرومان برداریم.
او به خاطرهای در یکی از اردوهای جهادی اشاره میکند: در سیل گلستان مشغول کمک رسانی به سیل زدهها بودیم که به خانهای رسیدیم، خانهای که در و دیوارش بر اثر تجمع آب تخریب شده بود؛ پسر بچه کوچکی در گوشهای ایستاده بود و همین که ما را دید جلو آمد و گفت: من هیچ چیزی نمیخواهم هر چه دارید ببرید به همسایه بدهید که دو روز است غذا نخورده اند.
این جهادگر ادامه میدهد: در طول این سال ها، آن قدر در میان محرومان جامعه عزت نفس دیده ام که خودم شرمنده همه نعمتهای خدا هستم.
او تاکید میکند: هدف همه ما کمک به محرومان است و تلاش میکنیم به نام مقدس امام حسن مجتبی علیه السلام دستگیر نیازمندان باشیم و انتظار داریم همه ما را با نام "امام حسنی ها" بشناسند.
نذریهای سالم و دور از اسراف آقای ستوده یکی دیگر از اعضای گروه است، سالهاست با این گروه همکاری میکند، وقتی درباره بستههای افطار میپرسم میگوید: این بستههای افطاری آنقدر مقوی و سالم تهیه شده که پیشنهاد میکنیم خیریهها و افرادی که نذر افطاری دارند از این بستهها استفاده کنند. ما آمادگی این را داریم که این بستهها را به خیریههای دیگر هم بفرستیم تا فرهنگ نذریهای سالم و دور از اسراف در جامعه نشر پیدا کند.
او تاکید میکند: توزیع بستهها به رفقایی محول شده است که در این سالها نسبت به نقاط پر آسیب شهر و مناطق محروم کشور آشنایی دارند و خانوادههای بیبضاعت را میشناسند.
رونق سفرههای محرومان باشیم یکی از نقاط قوت فعالیتهای این گروه جهادی، حضور همزمان مادران و فرزندان در فعالیتهای جهادی است، خانم حسینی و جمعی از بانوان هم در قسمت دیگری از ساختمان مشغول بسته بندی مواد غذایی هستند.
به سراغ این بانوی جهادگر میروم تا لحظهای از حال و هوای معنوی خدمت به مردم بگوید، او مادری است که همه فرزندانش امام حسنی اند.
خانم حسینی میگوید: هر چه در دنیا و آخرت میخواهیم در همین خدمت به مردم و دستگیری از نیازمندان خلاصه میشود، من، همسرم و همه فرزندانم سالهاست در این محل رفت و آمد داریم و خدا را شکر میکنم که زندگی ام به این کار خیر گره خورده است.
او ادامه میدهد: خدا دوست ندارد که بندهای از او گرسنه و تشنه باشد و ما در نهایت رفاه سفرهای پر رنگ و لعاب داشته باشیم، خوشحالم با همین کمکهای کوچک سهمی در رونق دادن به سفره محرومان دارم.
گزارش: ملیحه پژمان