به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سایت شهرداری تهران؛ محمود کلهری افزود: حدود ۲۰ سال است که سازمان اوقاف طبق توافقی که با شهرداری داشت، باید ۲۳ پلاک را با مجموع مساحت یک هزارو ۷۰۰ مترمربع تملک و برای ساخت بوستان به شهرداری تحویل میداد.
وی ادامه داد: در آن توافق بخشی از حریم این امامزاده توسط سازمان اوقاف تملک و پاساژ شد و قرار بود در ازای آن، این سازمان ۲۳ ملک را تملک و شهرداری، آنها را به بوستان تبدیل کند که همچنان بدون نتیجه باقی مانده است.
آقای کلهری گفت: با پیگیری و توافق انجام شده با سازمان اوقاف در سال ۹۸ این املاک سرانجام پس از ۲۰ سال تملک خواهد شد.
وی ادامه داد: مشکل این است که زمینهای این محدوده ورثهای شده و این مشکل در حال حاضر روند انتقال سند را محدود و کند کرده است. اما اگرانتقال سند انجام نشود، با اعمال ماده ۹ و صدور از طریق کارشناسی ملک تملک و پول آن به حساب دادگاه واریز میشود تا ورثه پس از حل مشکل بتوانند پول را از حساب دادگاه بگیرند.
شهردار منطقه ۱۷ سرانه فضای سبز این منطقه را چهارمتر مربع به ازای هر نفر عنوان کرد که با سرانه مصوب هشت مترمربع برای این منطقه فاصله دارد.
وی گفت: یک نگاه این است که ملکی خریداری شود تخریب و سپس به بوستان تبدیل شود و نگاه دیگر این است که اگر فعلا این امکان وجود ندارد از ظرفیت موجود بیشترین استفاده شود.
شهردار منطقه ۱۷ افزود: بر اساس این رویکرد استفاده از ظرفیت موجود، امسال حدود پنج هزار درخت در اسفند ماه در پیاده روهایی که استفاده نمیشدند، کاشته شد.
همچنین در بعضی نقاط نهرهای شرقی –غربی حذف شده به عنوان گلدان برای کاشت درخت استفاده شده است. علاوه بر این، درختهای خشک شده نیز با درختان جدید جایگزین شد.
کلهری ادامه داد: فضای سبزی که یک درخت ۶ تا هفت ساله ایجاد میکند حدود ۱۲ مترمربع است. مذاکراتی با سرمایه گذاران انجام شده تا با همراهی شهرداری و در اختیار قرار دادن امکانات، برخی از ملکها تملک شده و به فضای سبز اختصاص داده و فضای زیر آن برای ساخت پارکینگ استفاده شود تا یک زمین تنها برای فضای سبز مصرف نشود.