• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۰۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۴
ایلام » سیاسی
ایلام؛

اما و اگر‌های بازگشایی مرز مهران

این مرز چند وقتی است که به دلیل جلوگیری از گسترش شیوع کرونا بسته شده است و رایزنی‌ برای بازگشایی مجدد آن ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز ایلام؛ مهران یکی از اولین مرز‌هایی بود که پس از شیوع کرونا فعالیتش متوقف شد،اما و اگر‌های بازگشایی مرز مهران البته درباره دلیل تعطیلی مرز ابهاماتی نیز وجود داشت و کرونا به عنوان علت اصلی این اقدام شناخته نشد، با این اوصاف دولت عراق از همان زمان تصمیم به تعطیلی مرز زرباطیه (مهران) گرفت.
مسوولان استان ایلام نیز در خصوص وضعیت مرز مهران با توجه به شیوع کرونا موافق بودند که در خصوص تردد زائران بدلیل تجمع زیاد محدودیت‌هایی ایجاد شود، اما برای تجارت کالا‌ها موافق تعطیلی نبودند.
با این وجود و پس از سیر نزولی شیوع کرونا در استان تدابیری برای بازگشایی دوباره مرز انجام شد و رایزنی‌هایی نیز توسط مقامات گمرک مرز مهران و زرباطیه عراق انجام شد که ماحصل این نشست‌ها وعده بازگشایی مرز مهران توسط مقامات عراقی بود که این امر تا کنون محقق نشده است.
استاندار ایلام در نشست اخیر مطبوعاتی مجازی با خبرنگاران با بیان اینکه مقامات عراقی اعلام کرده اند که اجازه می‌دهند ۲ روز در هفته در مرز مهران تردد انجام شود، گفت: با رایزنی و هماهنگی مسوولان ایران و عراق این ۲ روز بزودی مشخص خواهند شد.
قاسم سلیمانی دشتکی افزود: مرز مهران از ابتدای شیوع کرونا از طرف دولت ایران بسته نشد هر چند موافق بودیم در مرز برای زوار بدلیل تجمع زیاد محدودیت ایجاد شود، اما برای تجارت موافق تعطیلی نبودیم.
وی تاکید کرد: به همین دلیل از رییس جمهوری درخواست کردم به وزرای امور خارجه و اقتصاد و دارایی دستور دهد رایزنی‌های لازم برای بازگشایی هرچه سریعتر مرز را با طرف‌های عراقی انجام دهند.
استاندار ایلام گفت: در این مدت در زمینه تجارت با مشکل چندانی مواجه نبودیم و کامیون‌های حمل کالا با حفظ پروتکل‌های بهداشتی و انجام غربالگری کرونا بار‌های خود را در آنسوی مرز تحویل عراق می‌دادند.
سلیمانی دشتکی یادآور شد: با این وجود تلاش می‌شود با رایزنی با مقامات عراقی تعداد روز‌های مجاز فعالیت تجاری در مرز مهران افزایش یابد و بحث تجارت در این مرز به نقطه مطلوب پیش از شیوع کرونا برسد.
با این شرایط، طی روز‌های گذشته و روز پنجشنبه خبر‌هایی به نقل از مقامات عراقی مبنی بر بازگشایی مرز مهران منتشر شده که با پیگیری‌های بعمل آمده با مسوولان گمرک استان ایلام این خبر تکذیب شد.
سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی در خصوص بازگشایی مرز مهران اظهار داشت: تصمیم بازگشایی مرز‌ها از سوی دولت عراق به استانداری‌های مرزی سپرده شده و استانداری واسط برای بازگشایی مرز مهران در حال رایزنی با بغداد برای نحوه ساعت کاری مرز، روز‌های ثابت در هفته، کالا‌های دارای اولویت و تعداد کامیون‌ها در روز است تا پس از جمع بندی با اجرای پروتکل‌های بهداشتی آن را عملیاتی کند.
مدیرکل گمرک استان ایلام نیز در این‌خصوص گفت: نشستی با مقامات مرزی عراق خواهیم داشت تا در خصوص بازگشایی نهایی مرز مهران تدابیری، چون زمان، نوع کالا و ترتیبات بهداشتی مشخص شود.
روح الله غلامی تاکید کرد: در این نشست و پس از اظهار نظر دقیق مسوولان عراقی و صورتجلسه نهایی در خصوص بازگشایی دقیق مرز مهران اطلاع رسانی خواهد شد.
شهر مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام با داشتن مرز بین‌المللی، مهمترین و اصلی‌ترین مسیر تردد خودرو‌های شخصی، کامیون‌های حامل کالا‌های صادراتی و خودرو‌های حامل زائران عتبات عالیات عراق است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)