خبرهای کرونایی از ایتالیا
کاهش شیب مبتلایان در ایتالیا
آمار مبتلایان جدید به کرونا در ایتالیا با شیبی پایدار همچنان رو به کاهش است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، بر اساس جدیدترین امار ، تعداد کل مبتلایان به کرونا به ۲۱۴ هزار و ۴۵۷ نفر رسیده است.
در ۲۴ ساعت گذشته با ۳۶۹ مورد جدید مرگ و میر ناشی از کرونا در ایتالیا نیز شمار قربانیان این ویروس ۲۹ هزار و ۶۸۴ نفر اعلام شده است. همچنین تعداد کل بهبود یافتگان به ۹۳ هزار ۲۴۵ نفر افزایش یافته است.
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت از میزان شیوع ویروس کرونا در ایتالیا تا ساعت ۱۹:۰۰
کرونا حمل و نقل هوایی ایتالیا را نزدیک به ۷۰در صد کاهش داده است
ویروس کرونا به طور چشمگیری تحولات مثبت در بخش حمل و نقل هوایی ایتالیا را قطع کرده و آن را در بحرانی بی سابقهای فرو برده است.
اجنتسیا نووا موسسه ملی آمار ایتالیا (ایستات) در تازهترین گزارش خود درباره تاثیر همه گیری ویروس کرونا بر بخش حمل و نقل هوایی این کشور اعلام کرد: آمارهای ماه مارس امسال (اسفند ۹۸) در مقایسه با مدت مشابه پارسال، حاکی از کاهش ۶۶ ممیز ۳ دهم درصدی پروازها و کاهش ۸۵ ممیز ۱ دهم درصدی میزان مسافر است. تعداد مسافران از ۱۳ میلیون و ۹۸۸ هزار به اندکی بیشتر از ۲ میلیون و ۸۳ نفر کاهش یافته است. مسافران جابجا شده در ماه مارس با پروازهای داخلی از ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار به کمتر از ۷۴۸ هزار نفر کاهش یافته است.
در پروازهای خارجی که حدود ۶۴ درصد از مسافران را به خود اختصاص میدهد، تعداد مسافران از ۹ میلیون به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر کاهش یافته است.
فشارهای سیاسی، کونته را مجبور به مشارکت زنان در تصمیم گیریها کرده است
فشارهای سیاسی، نخست وزیر ایتالیا را مجبور به وارد کردن زنان در کمیته های"نیروی واکنش سریع" و "فنی-علمی" مقابله با ویروس کرونا کرده است.
بالاخره اعتراضات و برگزاری تجمعات، نتیجه بخش بود و "جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا را مجبور به بازنگری در اعضای کمیته "نیروی واکنش سریع" مقابله با کرونا و وارد کردن زنان در این کمیته کرد. کونته برای مقابله با شرایط اضطرار متاثر از ویروس کرونا و برنامه ریزی برای مراحل مختلف همزیستی با این ویروس، انجام امور را به یک تیم فنی واگذار کرده است. سرپرستی کمیته فنی نیروی واکنش سریع نیز به "ویتوریو کولائو" واگذار شده است. تیمی به طور کامل، متشکل از مردان که همین موضوع، موجب خشم زنان شده بود.
اعتراضها در مجلس نمایندگان، شروع و دامنه آن توسط نمایندگان زنان به شبکههای اجتماعی نیز گسترش یافت. همین موضوع موجب شد نخست وزیر ایتالیا تمایل خود را برای ورود زنان در هر دو کارگروه یعنی کمیته "علمی-فنی" و کمیته "نیروی واکنش سریع" اعلام کند.