پخش زنده
امروز: -
رعایت اصول صحیح تغذیه در طول سال به ویژه در ماه رمضان، تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماریها دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروههای غذایی و جایگزینهای آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذیهای مورد نیاز برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین میشود.
نجارزاده افزود: برای کسانی که هنوز در دوران نقاهت بیماری کرونا هستند، چون ریز مغزی بدنشان در سطح مطلوبی نیست، پنج تا ۱۰درصد وزن خود را از دست دادهاند، کم اشتها شده و احساس ضعف دارند و بدن آنها با کم آبی مواجه است، روزهداری توصیه نمیشود.
وی به نقش تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و گفت: رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیسیتم ایمنی بدن برای مقابله با عفونتها به خصوص بیماری کرونا دارد.
نجارزاده با بیان اینکه وعدههای غذایی سحر، افطار و شام در ایام روزهداری وعدههای اصلی هستند، اذعان کرد: نوع غذاهایی که در این سه وعده مصرف میشود، با تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز، نقش مهمی در حفظ کارآیی و جلوگیری از کم آبی، ضعف و خستگی بدن دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین "سی" شامل انواع میوهها و سبزیها از جمله سبزیهای برگ سبز مانند سبزی خوردن و انواع کلم و گوجه فرنگی، جوانههای گندم، ماش و شبدر، انواع مرکبات مانند لیمو ترش، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج و کیوی در هر سه وعده افطار، شام و سحر توصیه میشود.
نجارزاده خاطرنشان کرد: منابع غذایی ویتامینهای گروه "بی" مانند انواع سبزیهای برگ سبز و میوه ها، شیر و لبنیات، انواع گوشتها، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات مانند نخود، انواع لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش، مغزها مثل پسته، گردو، بادام و فندق نیز برای ارتقای سیستم ایمنی بدن در این ایام مصرف شود.