پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی هوایی ارتش از تولید روزانه پنج هزار ماسک و بیش از دو تُن مواد شوینده توسط واحدهای این نیرو خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، سرهنگ شهروز ناصری گفت: ویروس کرونا یک مقوله جدید بود و نیاز داشت تا ابداعات جدید در سطح نیروی هوایی صورت گیرد. ما در بحث کرونا متوجه شدیم که به چند تخصص جدید چون تخصصهای آزمایشگاهی خاص و بیوتکنولوژی نیاز داریم، البته این تخصصها پیشتر هم وجود داشت، اما پس از کرونا روی آنها سرمایهگذاری بیشتری صورت گرفت.
وی افزود: پس از کرونا در بحث ساختار نیروهای مسلح نیز تغییراتی ایجاد شد چرا که اعتقاد داریم جنگ آینده بیولوژیکی خواهد بود البته ما سامانههای جنگ بیولوژیک را در اختیار داشتیم اما پس از این ویروس جهت ارتقای آنها اقدام کردیم.
ناصری گفت: نیروهای بهداشت و درمان همیشه در جنگ شرکت میکنند اما ما در مقوله کرونا توانستیم در ساختار خود تغییر ایجاد کنیم و تنظیمات کاری خود را به سمت جنگ بیولوژیک تغییر بدهیم.
رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نهاجا اضافه کرد: فرصت دیگری که کرونا را در اختیار ما قرار داد مقایسه توانمندیهای جمهوری اسلامی با کشورهای دیگر بود. ساختارهای سازمانی و لشکری ما نشان داد که از بسیاری از کشورها جلوتر هستیم و هیچ کمبودی وجود ندارد. در عین حال نباید فراموش کرد که کرونا آخرین ویروس نخواهد بود و ما باید آماده مقابله با هر نوع ویروس حتی خود کرونا در آینده هم باشیم.
وی تاکید کرد: نخستین جلسات مقابله با ویروس کرونا پیش از ورود این ویروس به کشور در سطح نیروهای مسلح و ارتش برگزار شد، چون پیشبینی ورود این ویروس به کشور را میکردیم به همین خاطر وسایل مورد نیاز به مقابله با آن را از قبل آماده کردیم.
سرهنگ ناصری با بیان اینکه مبتلایان به کرونا در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بسیار کمتر از بسیاری کشورهای پیشرفته است که حتی ناو آنها هم درگیر کرونا شد، بیان کرد: نیروی هوایی در بحث پیشگیری کرونا بسیار موفق عمل کرد، به طوری که به محض برگزاری جلسه قرارگاه زیستی ارتش به ریاست امیر سیاری جلسات در سطح نیروها هم برگزار شد و این جلسات تا امروز هم ادامه دارد.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نهاجا افزود: ما در نیروی هوایی جهت پیشگیری، تمامی غربالگریها را در پایگاههای عملیاتی و کویهای مسکونی انجام دادیم و مراکز آموزشی ما از همان لحظه اول تعطیل شدند و در صورت بازگشایی هم مطمئنا تمامی دستورهای بهداشتی رعایت خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای عملیات ضدعفونی از سوی واحدهای نیروی هوایی گفت: ماموریت اصلی نیروی هوایی به صورت پروازی است اگر این پروازها ادامه پیدا میکرد شیوع کرونا بیشتر میشد، اما امروز تمامی پروازهای جنگی، ترابری و مسافری با رعایت نکات بهداشتی و انجام فرآیند عفونت زدایی صورت میگیرد و این کار ادامه خواهد داشت.
ناصری با بیان اینکه نیروی هوایی امروز با تولید پنج هزار ماسک و بیش از دو تُن مواد شوینده در حوزه مقابله با ویروس کرونا به خودکفایی رسیده است، خاطر نشان کرد: خوشبختانه ابتلای کارکنان به ویروس کرونا در نیروی هوایی بسیار کم بوده و هیچ مورد فوتی هم وجود ندارد.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نهاجا افزود: پژوهش در سطح نیروی هوایی و دانشگاه علوم پزشکی ارتش فعال است و طرحهای پژوهشی متعددی در بُعد مهندسی جهاد خودکفایی و علمی به معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی ارتش ارائه شده که در حال دریافت کد است.