پخش زنده
امروز: -
عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استشمام بوهای خوش در فاصله زمانی سحر تا افطار به طور موثری میتواند مشکلات جسمانی روزه داران را کاهش دهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر محمدرضا نورس با بیان اینکه گلاب در طب ایرانی مقوی بسیار خوب قلب و سیستم عصبی است خاطرنشان کرد: اگر سکون توام با آرامش و شنیدن آوای قرآن یا دعاهای این ماه در فضای معطر به گلاب باشد نه تنها مفرح و مقوی قوای بدن است که به کشف و شهود باطنی نیز کمک می کند.
معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: بوییدن خیار تازه محلی، سیب رسیده زرد شیرین، پرتقال و میوه به بر جان شما قوت دوباره می بخشد و از خشم و خشونت می کاهد و شما را پذیرای گذراندن یک ماه پر از برکت و سعادت می گرداند.
دکتر نورس اظهار کرد:روزه داری تاحدودی یبوست به همراه دارد بنابراین توصیه می شود در ماه رمضان از مصرف چای پررنگ خودداری شود و در وعده های افطاریا سحر، غذاهای ملینی مانند خورش آلو و خورش کرفس گنجانده شود.
عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه نوجوانان باید از مصرف زیاد غذاهایی با طبع گرم و خشک اجتناب نمایند خاطرنشان کرد: اکتفا کردن به موادی مانند عسل یا خرما در وعده سحر قابل توصیه نیست و این خوراکیها لازم است با غذاهایی مانند شیر مصرف شوند که این گرمی و خشکی را تعدیل کند.
وی توصیه کرد روزداران از غذاهای چرب و سرخ شده کمتر استفاده کنند زیرا این غذاها خشکی بدن را تشدید می کنند.