کاهش ۲۰ درصدی جوجه ریزی در مرغداریهای مازندران
جوجه ریزی فروردین امسال در مرغداریهای مازندران ۲۰ درصد کاهش یافته است.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مازندران، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی مازندران گفت: گسترش کرونا ویروس بر بخشهای گوناگون اقتصادی از جمله صنعت مرغداری کشور و استان تاثیر گذاشت.
حسن زاده با بیان اینکه مازندران از استانهای مهم تولید جوجه یک روزه و گوشت سفید کشور هست، افزود: جوجه ریزی در مرغداریهای استان از ۱۳ میلیون قطعه در بهمن پارسال با ۲۰ درصد کاهش به ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در فروردین امسال رسیده است.
او با بیان اینکه روزانه هزار تن مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف میشود، گفت: پشتیبانی امور استان براساس مصوب دولت تنها قادر به خرید تضمینی و ذخیره سازی ۲۰ درصد تولید صنعت مرغداری استان است.
حسن زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد بازار تعطیل است، افزود:۸۰ درصد تولید صنعت مرغداری استان نیز در بازار مصرف با قیمت پایینتر از هزینه تولید بفروش میرسد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی مازندران گفت: تولید کنندگان صنعت مرغداری استان هم اکنون با دو چالش اساسی از جمله گرانی علوفه و کاهش قیمت مرغ در بازار روبرو هستند که اگر دولت برنامه مدونی برای رهایی تولید کنندگان این صنعت از بحران پیش رو نداشته باشد چند ماه آینده شاهد ورشکستگی مرغداران خواهیم بود.