به گزارش
خبرگزاری صدا سیما مرکز مازندران، عباسعلی نجفی با بیان اینکه در دو ماه اخیر به دلیل شدت بارش باران زمستانی و بهاری، حجم رانش زمین نسبت به مدت مشابه سالهای قبل چندین برابر افزایش یافته است گفت: دلیل اصلی رانشهای زیاد زمین در جادههای اصلی مازندران اجرایی نشدن طرح لق گیری کوههای اطراف محورها بوده و در دو سال گذشته نیز صادر نشدن مجوز (در منابع طبیعی استان) کار لق گیری کوهها و دیوارهای خاکی حاشیه جادههای اصلی و روستایی متوقف شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۰۰ نقطه از جادههای کوهستانی استان دچار رانش و سیل بردگی با بیش از ۸۰۰ میلیاردریال خسارت گردیده است افزود: طرح لق گیری سنگهای معلق کوههای حاشیه جادههای اصلی، در دستورکار این اداره کل قرار دارد.
نجفی، نقاط رانشی و خسارتی مازندران در این مدت را جادههای کندوان، هراز، سوادکوه و همچنین جادههای گلوگاه _ دامغان، ساری _کیاسر، بلده _ هراز و راههای روستایی شهرستانهای ساری، بابل، نوشهر، نور، تنکابن، بهشهر و آمل اعلام کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران به جمع آوری هزار و ۲۶۳ تابلو غیرمجاز تبلیغاتی از حاشیه جادههای استان با همکاری ادارههای مرتبط و نیروی انتظامی با دریافت حکم از مراجع قضایی اشاره کرد و افزود: نصب اینگونه تابلوها مستلزم رعایت قوانین و مقررات برای تامین ایمنی عبور و مرور است.
نجفی از انعقاد قرارداد برای بیش از ۹۶ تابلو تبلیغاتی و اختصاصی پارسال در مازندران خبر داد و از بهره برداران و اشخاصی که متقاضی نصب تابلو در سطح جادههای استان هستند خواست: نسبت به دریافت مجوز از این اداره کل اقدام و برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۳۳۲۳۰۱۶– ۰۱۱ تماس حاصل نمایند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران با بیان اینکه برای تامین ایمنی بیشتر عبور و مرور عابران پیاده، پارسال ۶ دستگاه پل عابر پیاده با بهره گیری از توان بخش خصوصی در جادههای پر تردد استان ساخته شد گفت: جادههای ارتباطی قائم شهر_جویبار (خمیرکنده)، قائمشهر_بابل (کبودکلا)، چالوس _تنکابن (آل کله)، هراز (منطقه چلاو، دو آب بلده و سد هراز) ازجمله آنها است.
نجفی افزود: به زودی با همکاری بخش خصوصی ۳ پل عابرپیاده دیگر در نقاط مختلف پر حادثه مازندران ازجمله چای باغ، دوآب سوادکوه وسه راهی میارکلا (روبروی مسکن مهر ساری) ساخته خواهد شد.
گفتنی است؛ در حال حاضر ۲۵۱ دستگاه پل عابرپیاده در جادههای مازندران در حال بهره برداری است.