پخش زنده
امروز: -
در سال گذشته 31 نشان حلال براي سي و يک کالاي توليدي صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مرکز قم؛ فقيه ناظر به امور حلال کشور در نشستي با اصحاب رسانه با اعلام اين خبر گفت: عمده اين کالاها در بخش غذايي خصوصاً ژلاتين، لبنيات و همچنين پوشاک و گردشگري بوده است.
حجت الاسلام و المسلمين احمد مبلغي با اشاره به اينکه برند ملي حلال تنها نشان رسمي حلال کشور است افزود: برند حلال در اختيار سازمان ملي استاندارد است و پس از فرآيندهاي دقيق علمي و شرعي به کالاها اعطا ميشود.
وي با اشاره به اينکه نظارت شرعي تامين کننده برند حلال در کشور است گفت: در سالي که مزين به نام جهش توليد است بايد محصولات بسياري داراي برند حلال شوند چرا که اين موضوع نقش مهمي در توسعه صادرات اين محصولات دارد.
حجت الاسلام و المسلمين مبلغي با اشاره به فرآيند چند مرحله اعطاي نشان حلال به کالاها و محصولات افزود: براي اعطاي اين نشان به محصولات علاوه بر محصول نهايي تمامي افزودني ها و فرايندهاي توليد نيز مورد بررسي قرار مي گيرد.
وي از استقبال خوب مردم دنيا به محصولات داراي برند حلال همزمان با شيوع ويروس کرونا خبر داد و گفت: جامعه جهاني با گسترش بيماري کرونا به سمت اين معيار گرايي پيش رفته و برند حلال بهترين معيارها را ارائه مي دهد.
عضو شوراي ادياني جهان به همکاري سازنده با ساير کشورهاي اسلامي به منظور هماهنگي و تعامل در زمينه اعطاي نشان حلال به کالاها اشاره کرد و افزود: ايران ميتواند حضور قدرتمندي در تامين کالاهاي با نشان حلال داشته باشد و هر چند در حال حاضر سهم يک تا دو درصدي از اين کالاها دارد ميتواند اين ميزان را به 5 تا 10 درصد افزايش دهد.