به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، در راستای انعکاس تجارب، ابتکارات و دستاوردهای وزارت آموزش و پرورش در شرایط بروز بحران کووید 19، مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور با هدف جلب مشارکت سازمانهای بینالمللی برای ارتقای کیفیت ارائه خدمات آموزشی، اقدامات آموزشی و پرورشی انجام داده است که معرفی شبکه شاد بهعنوان یک تجربه ملّی آموزش از راه دور به جامعه بینالملل ازجمله این فعالیتها است.
در ادامه بخشی از اقدامات مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور شرح داده خواهد شد.
- تدوین و ارسال گزارش ملّی از تجارب، دستاوردها و اقدامات آموزشی ایران در شرایط بحران همه گیری کووید19 به سازمان آیسسکو و بارگذاری گزارش مذکور در سایت این سازمان جهت اطلاعرسانی به 54 کشور عضو آیسسکو.
- تلاش در زمینه جذب منابع مالی از سوی سازمان آیسسکو برای کشور و اختصاص مبلغ 40 هزار دلار در پی این درخواست (با توجه به توافق به عملآمده مبلغ مذکور از محل بدهی های پیشین کشورمان به سازمان آیسسکو کسر شد).
- مذاکره با وزارت کشور به منظور جذب منابع مالی و غیرمالی از سازمانهای حامی پناهندگان برای تأمین سختافزار و بستههای آموزشی برای دانش آموزان اتباع خارجی.
- مذاکره با کمیسیون ملی یونسکو به منظور جذب منابع مالی و غیرمالی از سازمانهای بینالمللی جهت تهیه بستههای آموزشی و تهیه تجهیزات سختافزاری برای دانش آموزان مناطق محروم.
- ارسال نامه وزارت آموزش و پرورش به مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) به منظور ایفای نقش سازنده در تلاشهای بینالمللی برای لغو تحریمهای ظالمانه آمریکا بهعنوان مانع اصلی آموزشهای مجازی در کشور.
- مکاتبه با سازمان یونسکو، ارائه گزارش اقدامات و عملکرد سازنده آموزشوپرورش جمهوری اسلامی ایران در مقابله و مدیریت با بیماری کووید19 و ارتقای جایگاه کشور.
- انعکاس وضعیت آموزشی ایران در شرایط بحران کرونا در مطبوعات انگلیسیزبان.
- مذاکره با یونیسف برای جذب مشارکتهای مالی و غیرمالی و هم چنین کمک این سازمان به تقویت زیرساختهای شبکه شاد.
- معرفی شبکه شاد بهعنوان یک تجربه ملّی آموزش از راه دور به جامعه بینالملل.