به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، دکتر سید حسین رضوانی به قصابان هشدار داد: گوشت باید در حضور مشتری چرخ شود.
وی از مردم خواست به منظور تامین سلامت خودشان، از خرید گوشت از قبل چرخ شده در قصابیها خودداری کنند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران با اشاره به تفاوت فاحش قیمت گوشت در بازار با برخی گوشتهای چرخ کرده افزود: متاسفانه برخی افراد سودجو با استفاده از گوشتهای فاسد، بی کیفیت و یا مخلوط با برخی از اجزای غیرخوراکی دامها؛ گوشت را از قبل چرخ و در مراکز عرضه با قیمت خیلی ارزان در اختیار شهروندان قرار میدهند که این اقدام تهدیدی جدی برای سلامت مصرف کنندگان تلقی میشود.
رضوانی با تاکید بر نظارت مستمر و کارشناسانه بازرسان بهداشتی دامپزشکی در مراکز عرضه گفت: بازرسان اصلی و معتمد ما خود مردم هستند که آگاهانه نباید به خرید مواد پروتئینی اینگونه اقدام کنند چرا که عقلانی به نظر نمیرسد.
وی در ادامه به برخی از این افراد سودجو هشدار داد، در جائیکه سلامت مردم به خطر بیافتد با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضائی با جدیت با موضوع برخورد میکنیم.
رضوانی تاکید کرد: مردم باید یا از گوشت چرخ کرده بسته بندی شده در کارگاههای بسته بندی که تحت نظارت دامپزشکی با تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری از دامپزشکی، منقوش به لوگوی دامپزشکی همراه با آدرس که در فروشگاههای زنجیرهای عرضه میشوند استفاده کنند یا اینکه در قصابیها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشهای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و برچسب تگ بوده و در حضور خودِ مشتری اقدام به چرخ شده استفاده کنند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران اقدام برخی از قصابان را که دستگاه چرخ گوشت را در معرض دید مشتری قرار نمیدهند یک نوع تخلف بهداشتی اعلام کرد و گفت: دستگاه چرخ گوشت نباید مخفی باشد و باید دقیقاً در معرض دید مشتریان بوده و بعد از چرخ هر مرحله گوشت شستشو و سپس مورد استفاده مجدد قرار گیرد.
وی در پایان از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی مراتب را به ادارات دامپزشکی شهرستانها اطلاع دهند.