به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا زالی در حاشیه مراسم اهدای ۳۰۰ هزار ماسک و ۱۰ هزار لباس مخصوص پزشکان (گان) به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور افزود: بسیار خوشحالم که امروز در راستای ایفای مسئولیت پذیری اجتماعی گروه مالی پاسارگاد، بخش قابل توجهی از کمکها برای تقویت اقدامات حفاظتی جهت پیشتازان عرصه ارائه خدمات در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی اختصاص پیدا کرد.
وی اضافه کرد: مقادیر زیادی ماسک و لباسهای ویژه برای کادر درمان به دانشگاههای علوم پزشکی تحویل شد.
دکتر زالی با بیان این که این اقدام یک آغازی برای تأمین اقلام بهداشتی است، گفت: هم اکنون با کمک وزارت بهداشت و تلاشهای علوم پزشکی سراسر کشور، وضعیت مطلوب تری نسبت به روزهای آغاز شیوع ویروس کرونا در زمینه تأمین وسایل حفاظتی برای جامعه پزشکی وجود دارد.
رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران افزود: به دلیل استمرار این بیماری و ادامه مراجعات مردم به مراکز درمانی، تیمهای درمانی و بهداشتی نیازمند استفاده از وسایل حفاظتی مثل گذشته خواهند بود.
دکتر زالی گفت: همه نیازها را میتوانیم با کمکهای بنگاههای خصوصی رفع کنیم تا نیازهای قطعی مرتفع شود.
وی به ایجاد پایش برای کارکنان بانک پاسارگاد اشاره کرد و افزود: در زمینه بیماریابی و حمایت و هدایتهای مورد لزوم بهداشتی و درمانی اقدامات خوبی انجام شده است.
رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران گفت: این اقدام میتواند یک راهکار و الگوی بسیار مناسبی برای دیگر نهادها و دستگاههای اجرایی برای صیانت از نیروی انسانی در زمینه کرونا باشد که پیشنهاد دادیم به صورت یک برنامه مدون به ستاد ارائه شود که بتوانیم به عنوان یک تجربه بسیار خوب در اختیار سایر دستگاهها قرار دهیم.
دکتر زالی ایجاد یک طرح پژوهش محور و اعتبار مناسب برای حمایت از فناوریهای نوین در زمینه تشخیص و درمان کووید ۱۹ را اقدامی بسیار خوب بیان کرد و افزود: بخشی از این پژوهشها در بحث داروهای جدید، روشهای نوین، تستهای غربالگری و انجام تستهای جدید تشخیصی، مداخلات درمانی و تهیه واکسن کرونا بود که خوشبختانه در صورتی که علمی و عملیاتی شود مورد حمایت گروه مالی پاسارگاد قرار خواهد گرفت.
رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران گفت: این اقدام میتواند الگویی باشد برای سایر دستگاههای اجرایی و اداری، و این مدل نوین مدیریتی، در زمینه پشتیبانی تیمهای پزشکی کشور، به سایر دستگاهها تسری یابد.
دکتر زالی اضافه کرد: این بخشی از جریان پیوستهای است که از روز نخست شیوع ویروس کرونا، مجموعه پاسارگاد آغاز کرد و در قم که نقطه نخست کانون بحران ویروس کرونا بود، گروه مالی پاسارگاد با استفاده از ظرفیت پزشکی از راه دور مشارکت کرد ضمن اینکه تجربه موفقی داشتند.
وی ادامه داد: ۶ ایستگاه در شهرستان قم با کمک فناوریهای پزشکی در همان روزهای بحرانی، راه اندازی شد که بخش عمدهای از مراجعات مردم به بیمارستانها را در قم کاهش داد.
دکتر زالی با اشاره به ابداع دستگاهی در خصوص پزشکی از راه دور از سوی مرکز سلامت گروه مالی پاسارگاد گفت: این دستگاه به گونهای است که به پزشک امکان میدهد تا از راه دور بتواند برخی اقدامات از قبیل نوار قلب، وضعیت تنفسی، صدای ریوی، معاینات بالینی و حتی بخشی از مواردی که از طریق تصاویر ویدیویی قابلیت مشاهده دارد، انجام داده و در صورت لزوم دستور بستری بیمار را صادر کند.