اخبار کرونا در سایر کشورهای جهان
سیر صعودی شمار بهبودیافتگان در جهان
براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی تعداد بهبودیافتگان از ویروس کرونا در جهان به ۱,۲۰۲,۸۷۰ رسید.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ،
براساس اعلام سازمان بهداشت جهاني تعداد بهبوديافتگان از ويروس کرونا در جهان به ۱,۲۰۲,۸۷۰ نفر رسيد.
براساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در جهان۳ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۲۶۶ نفر، شمار جانباختگان ۲۵۲ هزار و ۵۶۴ نفر و شمار بهبودیافتگان ۱ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۸۷۰ نفر است.
جدیدترین اخبار و رویدادهای مربوط به بیماری کووید ۱۹ و شمار مبتلایان و بهبودیافتگان و همچنین فوت شدگان در کشورهای جهان به شرح ذیل است.
<< آمار سازمان بهداشت جهانی از مبتلایان؛ فوت شدگان و بهبودیافتگان از کرونا در جهان >>
ساعت به روز رساني آمار سازمان بهداشت جهاني ۱۳:۰۰
۳۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا مالزی
به گزارش خبرگزاری رویترز از کوالالامپور به نقل از وزارت بهداشت مالزی، مالزی روز سه شنبه از ۳۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مالزی به شش هزار و ۳۸۳ مورد رسید.
مالزی همچنین روز سه شنبه از یک مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مالزی به ۱۰۶ مورد رسید.
۱۹۹ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا فیلیپین
وزارت بهداشت فیلیپین روز سه شنبه از ۱۹۹ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و ۱۴ مورد جدید مرگ بر اثر این ویروس در این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از مانیل، وزارت بهداشت فیلیپین همچنین اعلام کرد تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور به ۶۳۷ مورد و تعداد کل موارد آلودگی به این ویروس نیز به ۹ هزار و ۶۸۴ مورد رسیده است. در عین حال, ۹۳ بیمار دیگر بهبود یافته اند و به این ترتیب، شمار افرادی که از این بیماری در فیلیپین بهبود یافته اند به یک هزار و ۴۰۸ نفر رسید.
به تعویق افتادن بازگشایی فروشگاهها در کبک
کبک به عنوان آلودهترین استان کانادا به ویروس کرونا دوشنبه از به تعویق افتادن یک هفتهای بازگشایی مراکز تجاری مونترال خبر داد که تا پیش از این برای ۱۱ مه پیش بینی شده بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مونترال، در حالی که قرار بود فروشگاهها و مارکز تجاری در این استان فرانسه زبان از دوشنبه آینده بازگشایی شوند، فرانسوا لوگو نخست وزیر کبک تصمیم گرفت در این زمینه عقب نشینی کند. بیش از نیمی از ۶۶ هزار مورد آلوده به ویروس کرونا در کانادا و ۳ هزار و ۹۰۰ مورد مرگ ناشی از آن مربوط به کبک است.
لوگو به رسانهها گفت ما تصمیم گرفتیم بازگشایی مراکز تجاری و فروشگاهها در بخش گسترده از مونترال را برای یک هفته به تعویق بیاندازیم. در نتیجه بازگشایی فروشگاهها از ۱۱ مه به ۱۸ مه موکول میشود.
تصمیم به تعویق انداختن لغو قرنطینه مونترال به دلیل آن اتخاذ شد که شمار تختهای در دسترس در بیمارستانها بسیار اندک است و لغو قرنطینه خطر افزایش بیماران بستری را افزایش میدهد. لوگو گفت قدرت مانور در بیمارستان چندان زیاد نیست.
از همین رو لوگو احتمال به تعویق افتادن بازگشایی مدارس ابتدایی و مهدکودکها در مونترال را که برای ۱۹ مه پیش بینی شده بود رد نکرد. مدارس ابتدایی و مهدکودکها در سایر مناطق کبک یک هفته زودتر بازگشایی میشوند.
لوگو تاکید کرد تصمیم در این باره با توجه به تحولات اوضاع طی دو هفته آینده بررسی خواهد شد. در حال حاضر کبک تنها استان کاناداست که تصمیم گرفته است تا پیش از پایان سال تحصیلی در ماه ژوئن مدارس ابتدایی را بازگشایی کند. کبک همچنین یکی از نخستین استانهای کاناداست که در این حد گسترده فروشگاههای کوچک خود را بازگشایی میکند. این حتی در استان نیوبرانزویک در همسایگی کبک رخ نداده است. این استان برای شانزدهمین روز متوالی هیچ مورد جدید آلوده به ویروس کرونا ثبت نشد و ۱۱۸ نفری که در این منطقه به ویروس آلوده شده بودند همگی بهبود یافتند.
۶۳۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور
به گزارش خبرگزاری رویترز از سنگاپور، وزارت بهداشت سنگاپور روز سه شنبه از ۶۳۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور به ۱۹ هزار و ۴۱۰ مورد رسید.
لغو محدودیتهای قرنطینه در فلسطین اشغالی
رژیم صهیونیستی محدودیتهای از پیش تعیین شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را لغو کرد و بر اساس تازهترین آمار وزارت بهداشت فلسطین اشغالی، شما قربانیان ویروس کرونا در اسرائیل به ۲۳۵ نفر و شمار مبتلایان به ۱۶ هزار و ۲۴۶ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رسمی ترکیه «آناتولی» از بیت المقدس، براساس آمار ارائه شده، اسرائیل در طول ۲۴ ساعت گذشته سه مورد مرگ و میر جدید و ۳۸ مورد ابتلای به ویروس کرونا را ثبت کرده است. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد، شمار بهبود یافتگان نیز تاکنون به ۱۰ هزار و ۶۴ نفر افزایش یافته است.
روزنامه عبری «معاریو» نیز اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اسرائیل به کمتر از شش هزار بیمار کاهش یافته است بعد از آن که ۴۰۴ نفر نیز در طول ۲۴ ساعت گذشته بهبود یافتند.
شمار مبتلایان به کرونا در روسیه از ۱۵۵ هزار نفر فراتر رفت
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در روسیه از ۱۵۵ هزار نفر فراتر رفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا در روسیه اعلامکرد: در شبانه روز گذشته ۱۰ هزار و ۱۰۲ مورد ابتلای قطعی در این کشور به ثبت رسید و مجموع مبتلایان به ۱۵۵ هزار و ۳۷۰ نفر افزایش یافت. پایتخت روسیه با ۵ هزار و ۷۱۴ مبتلا در شبانه روز گذشته، بازهم بیشترین شمار روزانه مبتلایان را به خود اختصاص داد. در شبانه روز گذشته همچنین ۹۵ نفر دیگر جان باختند و مجموع جان باختگان به یکهزار و ۴۵۱ نفر رسید.
گسترش کووید ۱۹ در روسیه پیش از لغو قرنطینه
باوجود گسترش کووید ۱۹ در روسیه روند لغو قرنطینه در این کشور به تعویق نمیافتد.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، در حالی که روند لغو قرنطینه به آرامی در اروپا پیش میرود همه گیری به سرعت در روسیه در حال گسترش است. مسکو قصد ندارند روند لغو قرنطینه را که برای ۱۲ مه پیش بینی شده است به تاخیر بیاندازد.
ابتلای ۳۹۰۰ نفر به ویروس کرونا در هند در یک روز
ابتلای ۳۹۰۰ نفر در شبانه روز گذشته در هند به ویروس کرونا تایید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند اعلام کرد: از آغاز شیوع این ویروس تاکنون تعداد مبتلایان در هند به چهل و شش هزار و چهارصد و سی و سه (۴۶۴۳۳) نفر رسیده است.
از این تعداد دوازده هزار و هفتصد و بیست و هفت (۱۲۷۲۷) نفر از بیمارستان مرخص شده و یکهزار و پانصد و شصت و هشت (۱۵۶۸) نفر هم جان باخته اند.
مرگ ۱۹۵ هندی براثر کرونا در شبانه روز گذشته
برای نخستین بار در سه ماه اخیر و در مدت یک روز ۱۹۵ هندی براثر ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، بر همین اساس و با مرگ این افراد، کل درگذشتگان براثر کرونا در هند به ۱۵۶۸ نفر رسید.
تا ساعت ۹ صبح امروز یک میلیون و یکصد و نود و یکهزار و نهصد و چهل شش (۱۱۹۱۹۴۶) نمونه ویروس کرونا در هند آزمایش شد.
آمار مبتلایان به کرونا در بحرین به هزار و ۷۸۱ نفر رسید
هانی الفردان، نویسنده و روزنامه نگار بحرینی در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: تا به امروز ۱۴۹ هزار و ۵۸۶ نفر تست کرونا داده اند و هزار و ۷۸۱ نفر مبتلا شده اند که از این تعداد وضع هزار و ۷۸۰ نفر پایدار است و ۱ نفر تحت مراقبتهای ویژه قرار داد. تعداد بهبود یافتگان به هزار و ۷۴۴ نفر و فوت شدگان به هشت نفر رسیده است.
کمکهای جمهوری اسلامی ایران به لبنان در مقابله با کرونا
جمهوری اسلامی ایران برای کمک به مردم لبنان در مقابله با بیماری کرونا، کمکهای باارزشی شامل وسایل و تجهیزات پزشکی در اختیار این کشور قرار داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار ، خبرنگار این شبکه از بیروت، کمکهای ایران به لبنان شامل ۱۵ دستگاه تنفس مصنوعی با استانداردهای بین المللی، کیتهای تشخیص پی سی آر و دیگر تجهیزات پزشکی بود که در فرودگاه بین المللی بیروت توسط محمد جلال فیروزنیا سفیر ایران تقدیم حمد حسن وزیر بهداشت لبنان، ناصیف حتی وزیر امور خارجه این کشور و میشل نجار وزیر حمل و نقل لبنان به عنوان نمایندگان این کشور شد.
حمد حسن وزیر بهداشت لبنان گفت: کل جهان با کمبود این وسایل مواجه است و از ایران به سبب ارسال چنین هدیهای تشکر میکنیم.
ناصیف حتی وزیر امور خارجه لبنان نیز گفت: این کمکها بسیار مهم و باارزش است و چنین هدیهای در چنین شرایط زمانی بیانگر ماهیت روابط دوستانه و همکاری ملتهای ایران و لبنان است.
میشال نجار وزیر حمل و نقل لبنان نیز اعلام کرد: این هدیه بیانگر احساس محبت، برادری و انسانیت ایران در قبال لبنان است و ما از دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران به علت این هدیه تشکر میکنیم.
از سوی دیگر سفیر ایران در بیروت گفت: این کمکها یک اقدامی انسانی در چارچوب روابط انسانی بین دو ملت لبنان و ایران است.
فیروزنیا گفت: همه این کمکها خصوصا دستگاههای تنفس مصنوعی تولید جمهوری اسلامی ایران است و همانطور که میدانید این دستگاهها از مهمترین تجهیزات پزشکی در مقابله با بیماری کرونا به شمار میرود.
گزارشگر المنار افزود: علی رغم تحریمهای اقتصادی ایران و شیوع کرونا در این کشور، جمهوری اسلامی ایران با این کمکها خواسته است به لبنان در مقابله با کرونا کمک کند.
رسانههای دولتی چین، پمپئو را "شیطان" خواندند
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، رسانههای دولتی چین پس از اتهامات مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا که گفت ویروس کرونا از آزمایشگاهی در ووهان به بیرون سرایت کرده است، او را "شیطان" خواندند. پمپئو و رئیس جمهور، ترامپ، هر دو پکن را متهم کردند به اشتباه موجب انتشار ویروس در جهان شد.
ترامپ در مصاحبه اخیر خود با شبکه فاکس نیوز گفت: من فکر میکنم آنها اشتباه وحشتناکی کردند و نمیخواهند آن را هم بپذیرند. ما میخواهیم در اینباره وارد عمل شویم، اما آنها نمیخواهند ما در این کار دخالت کنیم.
پمپئو هم در مصاحبه باای بی سی نیوز گفت: ما شواهد کافی در اختیار داریم که نشان میدهد این ویروس از آزمایشگاهی در ووهان به بیرون سرایت کرد.
شمار قربانیان کرونا در برزیل به ۷۳۲۱ نفر افزایش یافت
در شبانه روز گذشته، ۲۹۶ نفر دیگر به تعداد قربانیان کرونا در برزیل افزوده شد و شمار تلفات کرونا در این کشور به ۷۳۲۱ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سائوپائولو، طبق گزارش وزارت بهداشت برزیل ۶۶۳۳ نفر هم طی شبانه روز گذشته به تعداد مبتلایان افزوده شده و به این ترتیب شمار مبتلایان در این کشور به بیش از ۱۰۷ هزار نفر رسیده است.
رئیس کمیسیون اروپا: هدف ما جمع آوری مبلغ ۸ میلیارد دلار برای تولید واکسن استاورزولا فون درلاین گفت: هدف ما جمع آوری مبلغ اولیه هشت میلیارد دلار برای توسعه، تولید و توزیع واکسن کروناست.
رئیس کمیسیون اروپا در ویدئو کنفرانس خیران با عنوان «واکنش جهانی به کرونا ویروس» که با حضور دبیرکل سازمان ملل، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، اعضای اتحادیه اروپا و اعضای «گروه ۲۰» برگزار شد، گفت: ما باید به این ابتکارعمل بپیوندیم، پولهایمان را رویهم بگذاریم و افکار و ذهنمان را برای کار روی (توسعه و تولید) واکسن، امکانات تشخیصی و درمان ویروس کرونا رویهم بریزیم. لازم است این ابزارهای مورد نیاز را توسعه دهیم، تولید کنیم و سپس در هر گوشه از جهان توزیع کنیم. باید این اطمینان را بدهیم که اینها برای همگان، در دسترس و قابل تهیه هستند. به همین علت است که همه باید برای این تلاش جهانی واقعی، پول جمع کنیم. از این رو نخستین هدف ما جمع آوری مبلغ اولیه هفت و نیم میلیارد یورو یا معادل آن، هشت میلیارد دلار است. این اندوخته هم اکنون همانند صندوقی عمل میکند که قرار است از ناحیه آن، کار بر روی (توسعه) واکسن، ابزارهای تشخیصی و نیز درمان این بیماری صورت گیرد.
رئیس پارلمان اروپا: تولید واکسن راه جلوگیری از کروناشارل میشل، رئیس پارلمان اروپا هم در این کنفرانس مجازی گفت: تنها از طریق توسعه، تولید و توزیع واکسن و دارو و درمان (موثر) است که این ویروس به زباله دان تاریخ انداخته خواهد شد. بدون اینها ما باید شاهد بالاترین شمار قربانیان در میان شهروندانمان باشیم یا آنکه بلندپروازانهترین طرحهای احیاء و بهبود شرایط را برنامه ریزی کنیم. در نهایت تهدید، همواره وجود خواهد داشت. این واکسنها و درمانها برای اروپا حیاتی اند. اما از ما حیاتیتر برای آسیب پذیرترین شرکایمان نظیر کشورهای آفریقایی که نظام سلامت شکنندهای دارند، بسیار ضروری اند. آنها (آفریقایی ها) باید در کانون اعلام همبستگی ما قرار داشته باشند.
نخست وزیر ژاپن: ضروت تلاش جدی در عرصه مبارزه با کروناآبه شینزو گفت: باید برای بازههای زمانی میان و بلندمدت، واکسن داشته باشیم. دولت ژاپن در نظر دارد یک سرمایه گذاری حدود ۸۳۴ میلیون دلاری در این زمینه انجام دهد. باید هم در داخل و هم در خارج (از ژاپن) در این گونه تلاشهای جهانی مشارکت داشته باشیم. ما در دو برنامه «اتحاد جهانی واکسن و مصون سازی موسوم به گاوی GAVI» و نیز «ائتلاف نوآوریهای برای همه گیری باختصار CEPI» تقریبا به میزان ۲۳۴ میلیون دلار مشارکت جدید داریم و ما نیز میخواهیم به توسعه و تحویل واکسن کمک کنیم.
افزایش مبتلایان و جانباختگان کرونا در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت: با جانباختن ۶۴ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته، شمار جانباختگان به سه هزار و۴۶۱ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا ؛ فخرالدین کوجا افزود: با شناسایی هزار و ۶۱۴ مورد جدید، شمار مبتلایان به کووید۱۹ به ۱۲۷ هزار و ۶۵۹ مورد افزایش یافت.
در همين حال فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در صفحه شخصی خود در توئیتر شمار بیمارانی را که بهبود یافته اند ۶۸ هزار و ۱۶۶ نفر اعلام کرد.
وزیر بهداشت ترکیه با اشاره به اینکه دوشنبه از ۳۵ هزار و ۷۷۱ نفر در این کشور تست کرونا گرفته شد، افزود: تا کنون در مجموع یک میلیون و ۱۷۱ هزار و ۱۳۸ نفر در ترکیه تحت آزمایش کرونا قرار گرفته اند.
فخرالدین کوجا شمار بیماران مبتلا به کرونا را که در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها و مراکز درمانی این کشور بسر میبرند ۱۳۸۴ نفر اعلام کرد.
وزیر بهداشت ترکیه همچنین اعلام کرد: افراد ۶۵ ساله و بالاتر که خروج آنان در چارچوب تدابیر مقابله با شیوع کرونا از خانه ممنوع شده است، یکشنبه هفته آینده میتوانند از ساعت ۱۱ تا ۱۵ به مدت ۴ ساعت به پارکها بروند.
شمار جان باختگان کرونا در انگلیس به ۲۹ هزار نفر نزدیک شد
بر اساس امار رسمی دولت انگلیس از دیروز تا صبح امروز در انگلیس، ۲۸۸ نقر دیگرقربانی ویروس کرونا شده اند و شمار جان باختگان از این همه گیری تاکنون به ۲۸ هزار و ۷۳۴ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، مت هنکوک (Matt Hancock)، وزیر بهداشت و درمان انگلیس، در نشست خبری روزانه در دفتر نخست وزیری این کشور گفت: این تعداد، کمترین شمار جان باختگان کرونا از پایان ماه مارس در این کشور بوده است، اما اعتراف کرد که معمولا پس از پایان تعطیلات هفتگی، شمار قربانیان در این کشور کم اعلام میشود.
وزیر بهداشت و درمان انگلیس اولویت دولت را در این همه گیری، کند کردن گسترش همه گیری ویروس کرونا و تقویت نظام بهداشت و درمان این کشور اعلام کرد و افزود: اطلاعات موجود نشان میدهد این اقدام درست بوده است.
مت هنکوک با بیان اینکه اکنون مرحله دوم اولویت دولت انگلیس، یعنی آزمایش موارد مشکوک و ردیابی چگونگی ابتلای موارد جدید خواهد بود افزود: از این پس، آزمایش گسترده افراد و ردیابی ارتباطات افراد آغاز میشود که از فردا به صورت آزمایشی در جزیره وایت (Isle of Wight) در جنوب انگلیس شروع خواهد شد.
براساس این طرح، پیش از آزمایش افراد ساکن در این جزیره، از همه ساکنان خواسته خواهد شد تا نرم افزار مورد نظر وزارت بهداشت و درمان را بر روی تلفنهای همراه خود نصب کنند و پس از آزمایش ویروس کرونا، به افراد دچار ویروس کرونا و نیز همه افرادی که در چند روز اخیر با افراد مبتلا به کووید ۱۹، در تماس بوده اند و شماره تلفن آنان در تلفن افراد بیمار موجود است، به صورت خود به خودی موضوع اطلاع داده خواهد شد تا مراقب باشند. به گفته مت هنکوک، هدف از مرحله جدید که با استفاده از نرم افزار و ردیابی تماسهای انسانی تکمیل خواهد شد، مبارزه با ویروس کرونا، از طریق منزوی کردن این ویروس و پیشگیری از تولید مثل آن خواهد بود.
وزیر بهداشت و درمان انگلیس افزود ۱۸ هزار نفر به منظور ردیابی موارد مبتلا و مشکوک استخدام شده اند و اگر لازم باشد، دولت افراد بیش تری را برای آزمایش کرونا، شناسایی موارد مبتلا و ردیابی ارتباطات افراد مبتلا، استخدام خواهد کرد.
به گفته مت هنکوک، دیروز بیش از ۸۵ هزار آزمایش کرونا در این کشور انجام شد و بدین ترتیب، تاکنون یک میلیون و ۲۹۱ هزار و ۵۹۱ آزمایش کرونا در این کشور انجام شده است. براساس سخنان وزیر بهداشت و درمان انگلیس، همچنین تا صبح امروز سه هزار و ۹۸۵ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده است و بدین ترتیب، شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در این کشور، تا صبح امروز به ۱۹۰ هزار و ۵۸۴ نفر بالغ شد.
به گفته مت هنکوک، شمار بیماران کرونایی در بیمارستانهای این کشور، با ۱۳ درصد کاهش، از ۱۵ هزار و ۳۲۲ نفر در هفته گذشته، به ۱۳ هزار و ۲۵۸ نفر در روز دوشنبه این هفته رسید.
به نوشته تارنمای روزنامه ایندیپندنت، در جهان تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار نفر قربانی ویروس کرونا شده اند که سهم انگلیس با بیش از ۲۸ هزار جان باخته، یک دهم قربانیان این ویروس در جهان است.
تارنمای روزنامه دیلی میرور نیز نوشت: اکنون انگلیس فقط ۱۵۰ جان باخته، کمتر از شمار قربانیان کشور ایتالیا دارد که بیشترین قربانی را در اروپا داده است.
در پاسخ به یک پرسش، وزیر بهداشت و درمان انگلیس پذیرفت که شمار قربانیان نیروی انسانی بهداشت و درمان از اقلیتهای نژادی، اسیایی تبارها و نیز سیاه پوستان، بیش از همکاران سفید پوست آنان است و افزود علاوه بر افزایش مراقبت از پزشکان و پرستان غیر سفید پوست، درباره چرایی این موضوع نیز بررسیها آغاز شده است.
معترضان در هندوراس با بستن بزرگراهی مانع از دفن قربانیان کرونا شدند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از تگوسیگالپا، صدها نفر از مردم هندوراس با مسدود کردن بزرگراهی مانع از دفن جانباختگان کرونا در نزدیکی اماکن مسکونی شدند.
در حدود ۳۰۰ نفر از ساکنان ۲۰ مناطق مسکونی مختلف با استفاده از تخته سنگهای بزرگ، آتش زدن لاستیک و شاخههای درختان بزرگراهی در اطراف تگوسیگالپا پایتخت این کشور را مسدود کردند.
نیروهای پلیس ضد شورش نیز برای متفرق کردن معترضان و پاکسازی منطقه برای بازکردن بزرگراه تگوسیگالپا- اولانپو وارد عمل شدند.
مقامات هندوراس تاکنون از شناسایی ۱۰۵۵ مورد ویروس کرونا و ۸۲ مورد مرگ خبر میدهند.
همچنین در حدود ۴۰ درصد از آزمایشات روزانه کرونا مثبت هستند.