آخرین اخبار از وضعیت کرونا در آمریکا
تلفات سنگین کارکنان مراکز درمانی آمریکا
شماری از کارکنان سه بیمارستان آمریکا که به تازگی به کمبود تجهیزاتی مانند ماسک اعتراض کرده بودند، به علت نبود امکانات جان باخته اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما،
روزنامه آمریکایی از تلفات سنگین کارکنان مراکز درمانی این کشور به علت عدم دسترسی آنها به امکانات موردنیاز در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.
روزنامه نیویورک تایمز چاپ آمریکا نوشت: شماری از کارکنان سه بیمارستان آمریکا که اخیراً به کمبود تجهیزاتی مانند ماسک اعتراض کرده بودند، به علت نبود امکانات جان باخته اند.
ویروس کرونا تلفات سنگینی را به کادر درمانی بیمارستانهای شهر نیویورک وارد کرده است که به مثابه لشکری در برابر شیوع ویروس کرونا ایستاده اند و اغلب هم دیده نمیشوند.
شیوع ویروس کرونا تلفات سنگینی را به کادر درمانی بیمارستانها شامل پزشکان، پرستاران و کارکنان این مراکز وارد کرده است. کادر غیرپزشکی بیمارستان هم تلفات زیادی در مقابله با ویروس کرونا داده اند. بسیاری از این کارکنان در طول دوره شیوع ویروس کرونا بیمار شده و شمار زیادی از آنها جان باخته اند بدون آن که مرگ آنها توجه عمومی را به خود جلب کند و نقش آنها در مراکز درمانی مورد توجه قرار گیرد.
در هفتهها و ماههای اخیر و در پی شیوع ویروس کرونا حدود ۳۲ نفر از کارکنان غیرپزشکی بیمارستانهای نیویورک جان باخته اند. اکثر این افراد شاغل در مراکز درمانی حقوق و دستمزدهای بسیار پایینی دریافت میکنند و در آمریکا هم بخش عمدهای از کارکنان بخشهای غیرپزشکی در مراکز درمانی را سیاهپوستان و آمریکای لاتین تبارها تشکیل میدهند.
در بیمارستانهای عمومی شهر نیویورک حدود ۷۹ درصد از کسانی که به پزشکان و پرستاران کمک میکنند سیاهپوست یا اسپانیایی تبار هستند.
در روزهای اولیه شیوع ویروس کرونا در آمریکا، زمانی که حتی پرستاران بخشهای غیراضطراری هم در بیمارستانها از ماسکهای ان-۹۵ استفاده میکردند، به کارکنان بخشهای غیرپزشکی در مراکز درمانی حتی تجهیزات محافظتی مورد نیاز هم داده نمیشد.
بیمارستانهای آمریکا از انتشار آمار کارکنان بخشهای غیرپزشکی شان که به علت ابتلا به کرونا جان باخته اند، خودداری میکنند. در بیمارستان مرکزی بروکلین حداقل پنج تن از کارکنان بخش غیرپزشکی در هفتههای اخیر به علت ابتلا به کرونا جان باخته اند.
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت از شیوع کرونا در آمریکا تا ساعت ۱۳:۰۰
به ترتیب تعداد مبتلایان ، جان باختگان و بهبود یافتگان
خشونت فیزیکی، حملات لفظی و قتل در آمریکا فقط به علت اجباری شدن پوشیدن ماسک
شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد در بسیاری از نقاط آمریکا، دستور استفاده از ماسک، به بروز درگیری و گاه کشته یا مجروح شدن ماموران امنیتی منجر شده است.
یک گارد امنیتی میشیگان جمعه گذشته در حین انجام دادن این ماموریت و تاکید بر این دستور مقامات ایالتی برای یک مشتری آمریکایی، کشته شد.
روز شنبه نیز زمانی که در یک فروشگاه، به حضور یک مشتری که ماسک نپوشیده بود اعتراض شد، او بینی خود را به پیراهن فروشنده مالید و گفت من از این به عنوان ماسک استفاده میکنم و بعد از فروشگاه خارج شد.
تشدید بحران سلامت روانی در آمریکا در پی شیوع کرونا
یک روزنامه آمریکایی نوشت: شیوع ویروس کرونا در آمریکا، بحران سلامت روانی را در این کشور تشدید کرده است.
روزنامه واشنگتن پست در گزارشی به قلم "ویلیام وان" در پایگاه اینترنتی خود نوشت: در پی شیوع ویروس کرونا در آمریکا مشکلات روانی مانند اضطراب و افسردگی در این کشور تشدید شده است.
آمریکا که برای مواجهه با مشکلات و بحرانهای ناشی از سلامت روان آماده نبود اکنون شماری از کلینیکها و مراکز درمانی آن در آستانه فروپاشی قرار دارند. انزوای شهروندان و مشکلات اقتصادی که به علت شیوع ویروس کرونا در این کشور ایجاد شده اند نیاز مردم این کشور را به دریافت کمکهای سلامت روانی تشدید کرده است.
پیش بینی افزایش آمار تلفات کرونا تا ۱۳۵ هزار نفر
موسسه سنجش و ارزیابی سلامت دانشگاه واشنگتن اعلام کرد یک پیش بینی جدید نشان میدهد نزدیک به ۱۳۵ هزار نفر در آمریکا تا ابتدای ماه اوت به خاطر تسهیل محدودیتهای مربوط به کرونا جان خود را از دست خواهند داد.
مرگ بیش از هزار آمریکای در یک روز
بنابر اعلام موسسه جانز هاپکینز در بیست و چهار ساعت گذشته یک هزار و ۱۵ نفر جان خود را به علت شیوع کرونا در آمریکا از دست دادند که از یک ماه گذشته تاکنون این میزان مرگ و میر در این کشور به پایینترین حد خود رسیده است.
هم اکنون تعداد مبتلایان در آمریکا به عدد یک میلیون و ۲۱۲ هزار و ۹۵۵ نفر رسیده است که از این تعداد ۶۹ هزار و ۹۲۵ نفر جان خود را از دست داده اند و ۱۸۸ هزار و ۶۸ نفر نیز از بند این بیماری مهلک و کشنده نجات یافته اند.
احتمال افزایش تلفات در صورت کاهش محدودیت ها
پایگاه اینترنتی نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: در شرایطی که دولت ترامپ بر روند لزوم کاهش محدودیتهای قرنطینه به منظور بازگشایی اقتصادی در ایالتهای مختلف آمریکا تأکید دارد، یک گزارش داخلی دولت و یک برآورد مدل سازی عمومی از احتمال افزایش تدریجی تلفات و شمار مبتلایان به ویروس کرونا در صورت کاهش محدودیتها درطول چند هفته آینده، حکایت میکند.
به موجب یک سند داخلی کاخ سفیدکه نسخهای از آن در اختیار نیویورک تایمز قرار گرفته است، آمار مرگ و میر روزانه بر اثر ابتلا به کووید- ۱۹ در آمریکا در روز اول ژوئن به حدود ۳۰۰۰ تن خواهد رسید که افزایشی ۷۰ درصدی را در مقایسه با رقم کنونی روزانه حدود ۱۷۵۰ تن نشان میدهد.
قرض بی سابقه سه تریلیون دلاری آمریکا
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد قصد دارد برای رسیدگی به پیامدهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، رقم بی سابقه سه تریلیون دلار قرض بگیرد.
این افزایش برای تامین مالی برنامه دولت برای کمک به افراد و مشاغل در دوره شیوع ویروس لازم است.
وزارت خزانه داری در حالی این سه تریلیون دلار را قرض می کند که در سال مالی گذشته یک تریلیون و سیصد میلیارد دلار قرض کرد.
رسانههای چینی، پمپئو را شیطان خواندند
پمپئو و ترامپ پیش از این، پکن را متهم کردند به اشتباه موجب انتشار ویروس کرونا در جهان شده است.
شیوع کرونا در ۱۱۵ کارخانه فرآوردههای گوشتی در آمریکا
سندی مربوط به دولت ترامپ نشان میدهد تا بیست و هفتم آوریل شیوع کرونا در ۱۱۵ کارخانه تولید فرآوردههای گوشتی و مرغ گزارش شده است.
از بیش از ۱۳۰ هزار کارگر این کارخانه ها، سه درصدشان یا تعداد ۳۹۰۰ نفر به کووید-۱۹ مبتلا هستند و ۲۰ کارگر نیز تاکنون جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست داده اند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا مامورانی را به این مراکز در ۹ ایالت فرستاده است.
اعلام ورشکستگی یک شرکت معتبر تولید پوشاک در آمریکا
شرکت جی کرو گروپ (J. Crew Group Inc) روز دوشنبه چهارم مه اعلام ورشکستگی کرد. به این ترتیب نام این شرکت هم به فهرست شرکتهای خرده فروشی که به علت تعطیلیهای گسترده در واکنش به شیوع بیماری همه گیر کووید ۱۹ ورشکسته شده اند، افزوده شد.
این شرکت که در نیویورک قرار دارد، و به خاطر طراحی لباسهای میشل اوباما بانوی نخست سابق آمریکا شناخته شده است، در دادگاه فدرال ویرجینیا با این توافق اعلام ورشکستگی کرد که ۱.۶۵ میلیارد دلار از بدهی هایش در ازای تفویض مالکیت این شرکت به وام دهندگان بخشوده شود
شماری از معترضان به محدودیتهای کرونایی در کالیفرنیا تجمع خیابانی برگزار کردند
شمار زیادی در خیابانهای هانتینگتون بیچ در کالیفرنیا، به اقدام فرماندار این ایالت در تعطیل کردن سواحل اورنج کانتی در این ایالت اعتراض کردند.
گاوین نیوسام، فرماندار ایالت در پی هجوم جمعیت به سواحل این ایالت در آخر هفتهای که گذشت، دستور تعطیلی این سواحل را صادر کرد تا از گسترش هر چه بیشتر ایالت جلوگیری شود.
این اقدام فرماندار با اعتراض شماری از شهروندان روبرو شد که خواهان ادامه فعالیتهای عادی در سواحل کالیفرنیا هستند.