وقتی سحر ساحر به خودش باز می گردد
پخش هم زمان چند سریال رمضانی با مضامین یکی ترویج نزدیکی به رژیم صهیونیستی در عربستان و دیگری نابودی این رژیم در مصر در جای خود به مثابه نظرسنجی افکارعمومی منطقه در باره رژیم اشغالگر قدس و خیانتکاران به آرمان قدس است.
پس از اینکه ترامپ رئیس جمهور امریکا از طرح معامله قرن با هدف نابودی آرمان فلسطین و نزدیکی کشورهای عربی به رژیم صهیونیستی سخن گفت محمدبن سلمان ولیعهد عربستان یکی از طرف های اصلی این طرح بود که از یکسو قرار بود هزینه های مالی اجرای این طرح را با دادن رشوه به فلسطینی ها در ازای دست برداشتن از سرزمین خود تقبل و از سوی دیگر بُعد فرهنگی طرح معامله قرن را با آماده سازی افکار عمومی برای نزدیکی کشورهای عربی با این رژیم آماده کند.
در این چارچوب از چندی پیش در رسانه های سعودی مقاله ها و یادداشت هایی با موضوع عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبادل فرهنگی با این رژیم به صورت علنی منتشر شد و وزارت داخلی رژیم اشغالگر قدس هم سفر صهیونیست ها به عربستان را مجاز اعلام کرد.
روشن است که نگرانی های امنیتی تنها مانعی بوده که این رژیم اجازه سفر صهیونیست ها به عربستان را نمی داده است اما میسر شدن سفر آنها به این کشور به احتمال زیاد حاصل تضمین های امنیتی از سوی محمدبن سلمان به تل آویو بوده است.
اکنون نیز شبکه سعودی ام بی سی دو سریال ام هارون و مخرج 7 را پخش می کند که مضمون آنها مقصر نشان دادن فلسطینی ها و مقدمه چینی برای عادی سازی روابط با اسراییل است.
در نقطه مقابل این دو سریال, یک سریال با عنوان النهایه در مصر ساخته شده و از یکی از شبکه های تلویزیونی این کشور پخش می شود که درباره آزادسازی قدس، بازپس گیری کامل اراضی فلسطین و فرار صهیونیست ها به کشورهایی است که از آنها آمده اند.
سریال دیگری هم با عنوان «حارس القدس» ساخته شده است که در ماه رمضان از شبکه میادین پخش می شود و زندگینامه اسقف «هیلاریون کاپوچی» (اسقف سوری که در سن 94 سالگی درگذشت و به دلیل فعالیتهای برجستهای که در حمایت از مسأله فلسطین داشت، فردی بسیار شناخته شده بود) را نقل می کند که به صفوف مقاومت می پیوندد و با خودروی خود اسلحه برای آنها می برد و لقب «شهید قدس» را می گیرد.
اکنون در جهان عرب دو دیدگاه درباره رژیم صهیونیستی در معرض افکار عمومی قرار گرفته است و اقبال یا رویگردانی ملت های منطقه از هر کدام این دو دیدگاه شاخصی خواهد بود که از یکسو موقعیت رژیم اشغالگر قدس و خیانتکاران به آرمان فلسطین و از سوی دیگر جایگاه مقاومت را در برابر این محور به نمایش خواهد گذاشت.
بر اساس گزارش رسانه های عربی از جمله الدستور, با اینکه هنوز چند قسمت از پخش سریال های ام هارون و مخرج 7 می گذرد خشم گسترده جهان عرب را فراگرفته است و بسیاری از کاربران صفحه های اجتماعی وتوئییتر در خصوص پخش این دو سریال اعتراض و ابراز خشم کرده اند.
شدت این اعتراض ها در کویت به حدی بوده که امیر کویت فرمان توقف نمایش این سریال را داده است.
بر اساس گزاش پایگاه اینترنتی القدس العربی چاپ لندن , واکنش های خشمگینانه اعراب از درام سعودی که عادی سازی با اسرائیل را ترویج می کند ادامه دارد و در این ارتباط فعالان فلسطینی در شبکه های مجازی پویشی گسترده در پایگاه های اجتماعی برای معرفی مبارزان زن فلسطینی به راه انداختند که زندگی خود و خانواده هایشان را برای دفاع از سرزمین های تحت اشغال رژیم صهیونیستی فدا کردند.
اما نکته مهم دیگر در باره پخش د وسریال ام هارون و مخرج 7 این است که بن سلمان در راهی گام نهاده است که چند دهه پیش انور سادات در کمپ دیوید پا گذاشت اما اکنون با گذشت چند دهه از توافق ننگین سازش او با رژیم صهیونیستی , در مصر زبانه مقاومت سر برافراشته و سریال النهایه با مضمون پایان این رژیم ساخته می شود.
این یعنی اینکه با تمام تلاش خیانتکاران برای فراموش کردن آرمان فلسطین و ادغام رژیم جعلی و اشغالگر اسراییل در منطقه غرب آسیا, ملت های منطقه هیچگاه خود را از این آرمان اسلامی به دورندانسته اند و وآرزوهایشان در باره فلسطین آزادسازی این سرزمین از وجود صهیونیست هاست. و البته ملت های منطقه این آرمان را وعده ای الهی می دانند و یقین دارند که تحقق این وعده حتمی است.
-------------------------------------
رضا محمدمراد