کرونا درآمریکا
یک میلیون و دویست هزار آمریکایی مبتلا به کرونا
براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت آمار قربانیان کرونا در آمریکا ۶۸،۲۴۷ و بهبودیافتگان ۱۷۸۲۳۵ نفر است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛سازمان جهانی بهداشت، آمار کل
براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت آمار قربانیان کرونا در آمریکا ۶۸،۲۴۷ و بهبودیافتگان ۱۷۸۲۳۵ نفر اعلام کرد.
آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا ساعت 23:30
ترامپ: تا پایان سال واکسن کرونا در دسترس خواهد بود
دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا یکشنبه گفت تا پایان سال 2020 واکسن کرونا در دسترس خواهد بود.
ترامپ در گفت و گو با یک برنامه ویژه در شبکه تلویزیونی فاکس نیوز ضمن اعلام این مطلب، افزود "پزشکان حتما خواهند گفت شما نباید این را بگویید ولی من چیزی را که به آن باور دارم می گویم."ترامپ در پاسخ به این سئوال که از نظر وی تعداد تلفات ویروس کرونا در آمریکا چقدر خواهد بود، گفت 100هزار نفر یا شاید 90 هزار نفر و یا شاید هم 95 هزار نفر در اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست خواهند داد.
همچنین ترامپ در پاسخ به این سئوال که از نظر وی آیا ویروس کرونا در آزمایشگاهی در چین تولید شده است یا خیر؟ گفت این ویروس از چین آمده است. این ویروس می توانست به محض دیده شدن از بین برود.آنها (چینی ها) تصمیم گرفتند این کار را نکنند، ممکن است اتفاقی افتاده باشد - یا نوعی بی کفایتی در کار بوده، یا شاید به دلایلی این کار را نکرده اند. ما باید بفهمیم دلیل این کار چینی ها چه بوده است.
تظاهرات دهها نفر در ایالت کالیفر نیا
دهها نفر ضد مقررات قرنطینه ای در ایالت کالیفرنیا در آمریکا تظاهرات کردند.
حاضران در این تظاهرات که در منطقه لاگونا بیچ (Laguna Beach)برگزار شد با در دست داشتن پلاکارد و با به صدا درآوردن بوق خودروها اعتراض خود را به مقررات قرنطینه ای اعلام کردند و خواهان بازگشایی سواحل شدند.
نویسنده مشهور آمریکا: ترامپ حقایق را درباره کرونا به مردم نمی گوید
نویسنده مشهور آمریکایی گفت ترامپ درباره کرونا به مردم حقیقت را نمی گوید چون دغدغه های انتخاباتی دارد.
کارل برنستین در گفت و گو با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان افزود مقامات کاخ سفید مطالب زیادی درباره بیماری کووید - 19 بیان می کنند. واقعیت این است که نمی توان جنگی موفقیت آمیز را علیه ویروس کرونا پیش برد در حالیکه به صورت همزمان، جنگی علیه حقیقت به راه بیندازیم! این دقیقا همان کاری است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به صورت مستمر انجام می دهد. هزینه این رویکرد را می توان با جان انسانها اندازه گیری کرد! این واقعیت است و به همین علت است که مشاوران علمی ترامپ به شدت خشمگین هستند. آنها این دیدگاه خود را در گفت و گو های خصوصی بیان می کنند. بازگشایی فعالیتهای اقتصادی کشور به گونه ای انجام می شود که تاحدود زیادی با بی توجهی به توصیه های دانشمندان است. اما کاخ سفید این کار را انجام می دهد. این کارها که به صورت خام و نسنجیده انجام می شود ما را در وضع بدی قرار می دهد و هزینه آن جان انسانها است. باید حقایق را بیان کرد. برای روشن شدن مسئله می توان به وضع آلمان نگاه کرد. ببینید آنگلا مرکل صدراعظم آلمان چه کرد. او واقعیتها را به مردم خودش گفت. در انگلستان نیز بوریس جانسون نخست وزیر این کشور پس از کشمکش شدید خودش که تا حد مرگ پیش رفت، حالا واقعیت را درباره این ویروس بیان می کند و اینکه چرا برای مدت طولانی تری باید به محدودیت ها تن دهند. ما در آمریکا نیز به همین رویه نیاز داریم اما چنین اتفاقی نمی افتاد زیرا همانطور که واشنگتن پست امروز در سرمقاله خود نوشت و همانطور که بنده بارها گفته ام، رئیس جمهور ترامپ به برنامه های انتخابات ریاست جمهور و انتخاب مجدد خودش توجه دارد و نه اینکه بر تلاش برای شکست دادن این ویروس وحشتناک یا مقابله با آن از طریق اقدامات مختلف و بویژه انجام جدی تست کرونا، تمرکز داشته باشد.
بیل گیتس کارایی آزمایش های کرونا را در آمریکا زیر سئوال برد
بنیان گذار مایکروسافت و رئیس بنیاد گیتس گفت آزمایش های کرونا در آمریکا که جواب آنها سه تا چهار روز طول می کشد ارزشی ندارند.
بیل گیتس در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان؛ درباره آزمایش کرونا و موثر بودن این آزمایش ها گفت اگر کسی جواب آزمایش (کرونا) را در 24 ساعت دریافت کند، می تواند براساس جواب آزمایش خود اقدام کند بنابراین می توان روی این گونه آزمایش ها حساب کرد. اگر شما تضمین بدهید که افراد کم درآمد دسترسی یکسانی به تست کرونا دارند خوب است نه اینکه فردی که در پیک (تحویل بسته ها به درب منازل ) کار می کند و هیچ علامتی هم ندارد هر روز تست کرونا بدهد چون به محلات مرفه نشین تردد دارد!
صف هایی که برای آزمایش کرونا تشکیل می شوند فاقد اولویت بندی هستند یعنی اگر کسی با پزشکی آشنا باشد که از قضا آن پزشک هم با یک آزمایشگاه آشنایی داشته باشد شما می توانید از ته صف به اول صف (برای آزمایش دادن ) بروید!
بیل گیتس افزود سایر کشورها برای استفاده از این منابع بسیار نادر (آزمایش ها) معیارهایی دارند. این مسئله به نجات جان انسان ها مربوط می شود. این منابع باید به صورت عادلانه تخصیص یابند.
اندرسون کوپر مجری سی.ان.ا ن گفت پس شما می گویید آزمایش هایی که جواب آنها سه تا چهار روز طول می کشد ارزشی ندارند چون ممکن است فردی که آزمایش داده است در این سه چهار روز (قبل از اعلام نتیجه آزمایش) با چند نفر دیگر ارتباط داشته باشد!
بیل گیتس گفت هدف از آزمایش چیست؟ قبل از آنکه فردِ مبتلا علامت دار شود بیشترین میزان آلوده کنندگی را دارد. تشخیص این مسئله دشوار است. وقتی کسی علامت دار شد می تواند آزمایش بدهد و در این صورت فقط سه تا چهار روز از دوره آلوده کنندگی شدید این فرد, باقی مانده است. پس اگر کسی جواب آزمایش خود را سه روز بعد بگیرد دیگر ارزشی ندارد. آیا فرد مبتلا باید از کسانی که در سه روز قبل از جواب آزمایش با آنها دیدار داشته است عذر خواهی کند؟
تشکیل ائتلاف میان ایالت های آمریکا برای مبارزه با کرونا
هشت ایالت آمریکا برای خرید اقلام کرونایی، ائتلاف تشکیل دادند.
اندرو کومو فرماندار دموکرات ایالت نیویورک در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت شیب منحنی ابتلا به بیماری کووید - ۱۹ در نیویورک کاهش یافته است. اما باید همچنان مراقب باشیم. هر بیمارستان باید اقلام مربوط به تجهیزات محافظت شخصی را برای دوره نود روزه داشته باشد. در ایالت نیویورک، تجهیزات و اقلام مصرفی مربوط به مراکز درمانی و بیمارستانی به ارزش حدود دو میلیارد دلار خریداری کرده ایم. این رقم فقط مربوط به یک ایالت است. ما این تجهیزات را از چین و دیگر کشورهای جهان خریداری کرده ایم. ما با هفت ایالت نزدیک به نیویورک میخواهیم کنسرسیومی تشکیل دهیم تا تجهیزات و اقلامی به ارزش حدود پنج میلیارد دلار خریداری کنیم. تشکیل این کنسرسیوم، قدرت ما را در بازار افزایش میدهد. با این ائتلاف منطقهای میخواهیم برای خرید تجهیزات حفاظت شخصی، تست، دستگاههای تنفسی بیمارستانی و دیگر اقلام پزشکی و بیمارستانی اقدام کنیم.
هر ۴۴ ثانیه یک نفر بر اثر ابتلا به کرونا در آمریکا میمیرد
آمارها نشان میدهند در هر چهل و چهار ثانیه، یک آمریکایی به علت ابتلا به کووید - ۱۹ می میرد.
شبکه تلویزیونی سی.ان.ان مطالب زیادی درباره بیماری کووید - ۱۹ در آمریکا گفته میشود. اما همه خواهان شنیدن حقیقت هستند و فقط میخواهند واقعیتها را بشنوند. رهبران آمریکا به گونهای وانمود میکنند که گویی ماجرا تمام شده است، اما اصلا اینطور نیست. آنها حقیقت را بیان نمیکنند. این کار آنها غیرمسئولانه است.
جرارد کوشنر مشاور و داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخیرا گفته است دولت فدرال "بر این چالش فائق آمد". وی اقدامات دولت را در این زمینه "داستانی موفقیت آمیز" توصیف کرده است. اما واقعیت این است که هرکس درباره این بیماری همه گیر با فعل زمان گذشته صحبت میکند و اینکه این ماجرا تمام شده است، دروغ میگوید! این بحران، بحران زمان حال است. هرقدر هم تبلیغات شود، این واقعیت تغییری نمیکند. اما این سخنان میتواند مردم را گیج کند همانطور که آنها را سردرگم کرده است. این کار، نسجینده است. واقعیت این است که اقدامات مربوط به فاصله گذاری اجتماعی و اعمال محدودیتها، سبب کند شدن گسترش این ویروس شده، اما ویروس هنوز هم برنده است.
بررسیها نشان میدهند در ماه آوریل (۱۱ فروردین تا ۱۱ اردیبهشت)، در هر چهل و چهل ثانیه، یک نفر در امریکا به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جانش را از دست داد! البته این آماری است که ما درباره آنها اطلاعات داریم و گفته میشود شصت و شش هزار نفر تاکنون جانشان را از دست داده اند. اما آمار واقعی از این هم بدتر است. برخی از آمریکاییها در خانه خود با بیماری کووید-۱۹ دست به گریبان هستند و از آنها تست گرفته نمیشود و در صورت فوت هم در آمار فوتیهای کرونا ثبت نمیشوند. آمار مرکز کنترل بیماریها در آمریکا حاکی از آن است که آمار واقعی جان باختگان بسیار بیشتر از آمار اعلام شده است.
به گفته دکتر پاناگیس گالیات ساتوس "آمار اعلام شده فقط نوک کوه یخی است و بخش اعظم آمار عیان نشده است".
ناکارآمدی اقدامات صورت گرفته در مبارزه با کرونا
اسکات گوتلیب از مقامات سازمان غذا و داروی آمریکا در مصاحبه با شبکه سی.بی.اس گفت در بیست ایالت آمریکا موارد ابتلای روزانه به ویروس کرونا در حال افزایش است.
وی افزود اقدامات صورت گرفته برای مقابله با کرونا به آن اندازه که پیش بینی می شد مؤثر نبوده است. هرچند اقدامات صورت گرفته شکست نخورده اما آن طور که انتظار داشتیم نتیجه نداده است.
تجمع معترضان مسلح آمریکایی در اعتراض به محدودیت های کرونایی
تصاویر حضور مسلحانه معترضان آمریکایی که به محدودیتهای کرونایی اعتراض دارند و خودشان را به محل قانونگذاری ایالتی رساندند منتشر شد.
روز پنجشنبه صدها نفر از معترضان آمریکایی در ایالت میشیگان وارد ساختمان مجلس قانونگذاری ایالتی شدند. شماری از این افراد مسلح بودند. حمل سلاح در میشیگان قانونی است. این افراد به تصمیم فرماندار این ایالت مبنی بر ماندن مردم در خانه اعتراض داشتند. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واکنش به این اقدام، پیامی توئیتری منتشر کرد و از فرماندار خواست تا با معترضان به توافق برسد. ترامپ از رفع محدودیت های اعمال شده در میشیگان حمایت کرد.
نماینده کنگره آمریکا فرماندار ایالت مریلند را کمونیست خواند
در خیابان های شهرهای ایالت مریلند دیروز چندین تظاهرات برپاشد.این تظاهرات را گروهی موسوم به "بازگشایی مریلند" سازماندهی کرده بودند.
اندی هریس عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا در یکی از این تظاهرات در شهر سالیس بِری سخنرانی کرد. وی در این سخنان، نکات جالب توجهی به زبان آورد.
اندی هریس گفت من در چین کمونیستی از خواب بیدار نشدم. من امروز صبح در کره شمالی نیز بیدار نشدم. بنده باید بتوانم فردا صبح (روز یکشنبه) بتوانم به هر کلیسایی که بخواهم بروم و به هر شکلی که بخواهم دعا بخوانم.
سی.شبکه تلویزیونی ان.ان افزود اندی هریس که خودش جمهوریخواه است با این سخنانش، لری هوگان فرماندار جمهوریخواه ایالت مریلند را که هم حزبی اش است هدف قرار داد. اندی هریس، نحوه اداره امور در این ایالت به دست فرماندار مریلند را به چین کمونیستی و کره شمالی تشبیه کرد.
انتقاد فرماندار ایالت مریلند آمریکا از بازی های سیاسی و حزبی در دوران کرونا
لری هوگان فرماندار جمهوریخواه ایالت مریلند و رئیس انجمن ملی فرمانداران آمریکا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان گفت مقامات کاخ سفید هر روز مطلب تازه ای بیان می کنند. به نظر می رسد پیام آنها هر روز تغییر می کند و گاهی در یک روز ،چند مرتبه این پیام ها تغییر می کند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت امیدوارم بتوانیم نگرش های حزبی و بازی های حزبی را کنار بگذاریم. باید کارها را بخاطر مردم آمریکا انجام دهیم. الان می بینیم هراز چندی ، یک نفر از جایی پیدا می شود و می گوید حاضر است با اقدامات دولت همراهی کند مشروط به اینکه فلان کار انجام شود و طرف دیگری هم پیدا می شود که شروط دیگری مطرح می کند. به نظرم باید بر این بحران تمرکز کنیم. باید بر اوضاع اقتصادی کشور تمرکز داشته باشیم. باید به مردم کمک کنیم و اجازه ندهیم مسائل خارجی در این زمینه مداخله کند خواه از جانب دموکرات ها در مجلس نمایندگان باشد یا از جانب جمهوریخواهان در سنا.
نشنال اینترست: اگر واکسن کرونا تولید نشود، آمریکا برنامه ای برای مقابله با آن ندارد
نشنال اینترست نوشت: موفقیت مبارزه با بیماری کرونا به تولید یک واکسن موثر در کوتاهترین زمان ممکن بستگی دارد تا آمریکا بتواند خیلی سریع به شکوفایی اقتصادی پیش از شیوع کرونا باز گردد.
این پایگاه اینترنتی آمریکایی در تحلیلی به قلم پل کوپیک افزود: در غیر این صورت کنگره حجم عظیمی از بدهی فدرال را ایجاد کرده است، آنهم بدون آنکه برنامه دومی داشته باشد.
سیاست کمک به مشاغل تعطیل شده برای حفظ نیروهایشان و پرداخت دستمزد به آنها بسیار پر هزینه است. این سیاستها زمانی کار آمد خواهند بود که بتوان راهی برای کاهش سریع گسترش ویروس پیدا کرد تا مشاغل فعالیت عادی خود را از سر بگیرند و به همین دلیل است که گفته میشود موفقیت دولت، به ساخت هرچه سریعتر یک واکسن موثر بستگی دارد.
تاریخ نشان میدهد انتظار ساخت سریع واکسن بسیار خوشبینانه است. هنوز بعد از حدود ۴۰ سال تحقیق، هیچ واکسنی برای بیماری اچ آی وی تولید نشده است. همینطور هیچ واکسنی برای بیماریهای سارس، مرس یا دیگر بیماریهای مشابه وجود ندارد. ساخت واکسن آنفلوآنزای پرندگان اچ ۵ ان ۱ (H۵N۱) نیز ۱۰ سال طول کشید. علاوه بر آنکه واکسنها ایمنی صد در صد ایجاد نمیکنند. به گزارش مرکز پیشگیری و کنترل بیماریهای آمریکا، واکسن کنونی آنفلوآنزای فصلی تنها در حدود ۴۵ درصد موارد موثر واقع میشود.
در ادامه با اشاره به آمار بالای جان باختگان براثر ابتلا به بیماری کرونا در آمریکا، تاکید شده است که بدون دستیابی به یک واکسن موثر خطر این بیماری جدی است، زیرا هر فرد مبتلا میتواند به طور متوسط دو یا ۵/۲ نفر دیگر را مبتلا کند.
- تلفات کرونا در امریکا از ۶۵هزار نفر گذشت. در همین حال محبوبیت ترامپ هم به پایینترین حد رسیده است.
طبق نظرسنجی جدید مشترک ABC/ Iposos، فقط ۴۲% از مردم امریکا از ترامپ رضایت دارند.
دلالان متعدد و قیمت های گران در بازار سیاه ماسک در آمریکا
هافینگتون پست نوشت: نهادهای فدرال آمریکا با استخدام پیمانکاران بی تجربه برای خرید دستگاههای تنفس مصنوعی و ماسک، بازار سیاه گرانفروشی و لایههای متعدد دلالان سودجو ایجاد کرده اند.
این روزنامه در گزارشی به نقل از سازمان خبری آمریکایی پروپابلیکا به قلم دیوید مک سوان در پایگاه اینترنتی خود نوشت: رابرت استوارت، کارآفرین و مدیرعامل شرکت «کارشناسان دولت فدرال»، پیش از شروع بازدید ۳۶ ساعته از بازار زیرزمینی پیمانکاران و دلالانی که تلاش میکنند از نیاز شدید کشور به ماسک، پول کسب کنند، پیشنهادی غیرعادی به من داد. ما شنبه در فرودگاه بین المللی دالاس سوار یک هواپیمای شخصی شدیم. در شروع پرواز، او به من گفت: «بر خلاف توصیه وکیلم، در حال صحبت با شما هستم.»
هنوز نمیتوانم بفهمم چرا مدیرعامل شرکت «کارشناسان دولت فدرال» اجازه داد تلاش شدیدش را برای پیدا کردن شش میلیون ماسک ان ۹۵ (N۹۵) و بر هم خوردن نهایی توافق ۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری اش برای تامین این ماسکها برای بیمارستانهای وزارت امور کهنه سربازان، مشاهده کنم؛ وزارتخانهای که ۲۰ تن از کارکنان کهنه سرباز آن بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند، و اکنون منتظر دریافت ماسک است.
همچنین معلوم نیست چرا وزارت امور کهنه سربازان، این قرارداد مهم را به شرکت نوپای استورات دارد که هیچ تجربهای در فروش تجهیزات پزشکی و هیچ تخصصی در زنجیره عرضه ندارد، و اعتبار بسیار کمی دارد. یا اینکه چرا این وزارتخانه با پرداخت پنج دلار و ۷۵ سنت برای هر ماسک، یعنی با ۳۵۰ درصد ارزش افزوده به فهرست قیمت کارخانه موافقت کرد. در نهایت، پس از آنکه پروپابیلکا این هفته درباره این قرارداد سؤال کرد، وزارت امور کهنه سربازان به سرعت قرارداد را فسخ کرد و موضوع را برای تحقیق به بازرس ویژه خود ارجاع داد.
استوارت میگفت برای خدمت کردن تلاش میکند و قصد دارد به ماموران رسیدگی به پرونده بگوید که چطور لایههای متعدد واسطه ها، کارچاق کنها و وکلا، او را فریب دادند؛ افرادی که بین تولیدکنندگان ماسک و کارکنانی ایستاده اند که در خط مقدم مبارزه با ویروس هستند و به واسطه نداشتن ماسک، جان خود را از دست میدهند.
بعد از آنکه تحلیل پروبابلیکا از اطلاعات قرارداد فدرال نشان داد که این توافق بزرگ، بدون اجرای روند معمول برگزاری مناقصه، با شرکت استوارت منعقد شده است، جمعه گذشته نخست با او تماس گرفتم. اما فقط استوارت نبود. بیماری همه گیر کووید-۱۹ با خود سود بادآوردهای را برای پیمانکاران نامعتبری آورده بود که سوار موج بی سابقه تقاضا و کمیابی همه چیز شدند؛ از ضدعفونی کنندههای دست گرفته تا تختهای بخش مراقبتهای ویژه. آمار و اطلاعات خرید فدرال نشان میدهد دولت ترامپ تاکنون دست کم پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار قرارداد بدون مناقصه برای رسیدگی به این بیماری همه گیر منعقد کرده است. ظاهراً وزارت امور کهنه سربازان بیش از هر نهاد دیگری، در تلاش برای تامین تجهیزات محافظت شخصی، قراردادهای بزرگ را به فروشندگان نه چندان شناخته شده اعطا کرده است؛ اقدامی که نهادهای محلی، ایالتی و فدرال را در برابر هم قرار داده است.
میخواستم بدانم چطور شرکت استوارت ۳۴ ساله که دو سال پیش تاسیس شده بود، یکی از بزرگترین قراردادهای بدون مناقصه را به دست آورد؛ و مهمتر از آن، چطور توانست آن را اجرا کند؟ شرکت وی در ابتدا در زمینه مشاوره فناوری اطلاعات فعالیت میکرد و راه حلهایی برای تامین و خرید دولت پیشنهاد میداد. اما من در تحقیقاتم درباره سابقه فعالیتهای دولت، هیچ چیزی پیدا نکردم که نشان دهد این شرکت قادر به خرید و انتقال تجهیزات پزشکی حیاتی، آن هم در اقدامی سریع است.
استوارت در تماس تلفنی در خصوص مقالهای در وال استریت ژورنال درباره قراردادهای فدرال، از خود دفاع کرد و گفت غیرمنصفانه است که در این مقاله از او به عنوان شیاد نام برده شده است. وی گفت شش میلیون ماسک ان ۹۵ در لس آنجلس تهیه کرده است و قصد دارد با یک هواپیمای شخصی به مرکز توزیع وزارت امور کهنه سربازان در خارج از شیکاگو برود تا شاهد تحویل ماسکها باشد. من در این سفر با او همراه شدم. حین پرواز، او فاش کرد شش میلیون ماسکی که قرار بود در لس آنجلس باشد را از چنگش در آوردند و، چون او پول ماسکها را به موقع تامین نکرده بود، ماسکها را به مشتری دیگری فروخته اند. بنابراین، او هیچ ماسکی ندارد. این دومین بار بود که استوارت، قبل از اینکه ماسکها به دستش برسد، آنها را از دست داده بود. او ماه آوریل هم تلاش کرده بود از چین ماسک تهیه کند، اما وقتی دولت چین کنترل شرکتهای تولید ماسک را به دست گرفتن و صادرات را محدود کرد، تلاش استوارت شکست خورد. من از او پرسیدم اگر ماسکی در کار نیست، پس برای تحویل چه چیزی به شیکاگو میرویم. استوارت گفت: «این مسالهای مربوط به اعتقادات است.» او گفت به مدت ۲۴ ساعت دیوانه وار، با استفاده از رابطههایی که در زمان خدمتش در پنتاگون به عنوان افسر قرارداد ایجاد کرده بود، با افراد مختلف تماس گرفته و درخواست کمک کرده بود. بالاخره بامداد جمعه، یعنی درست یک روز قبل از زمانی که قرار بود محموله ماسکها به وزارت امور کهنه سربازان تحویل داده شود، با یک کارچاق کن در آمریکا ارتباط برقرار کرده بود. این کارچاق کن، تروی کینگ، دادستان کل سابق آلاباما بود که تازه در تلاش برای ورود به کنگره شکست خورده بود. استوارت گفت کینگ او را به یک توزیع کننده ناشناس وصل کرده بود. او هم وی را به شرکت تری ام، تولیدکننده ماسکهای ان ۹۵، وصل کرده بود. استوارت گفت کینگ همچنین قول داد شرایط تامین مالی قرارداد را به گونهای فراهم کند که شرکت استوارت بتواند به سرعت این قرارداد را به دست آورد. بیشتر حرفهایی که استوارت به من زد، یا اشتباه از آب درآمد یا اثباتش غیرممکن بود، که به گفته وی، دلیلش این است که دلالان و واسطهها به او دروغ گفتند. برای مثال، او مدعی شد که یک رابط در کارگروه مقابله با کرونا در کاخ سفید دارد که به وی در کسب این قرارداد با وزارت امور کهنه سربازان کمک کرده است. اما وقتی از سخنگوی کارگروه و وزارت امور کهنه سربازان درباره نام فردی که استوارت گفته بود سؤال کردم، هیچ کس حتی چنین اسمی را نشنیده بود و در فهرست کارکنان هم چنین نامی نبود. استوارت گفت کینگ کسی بود که مدعی شده بود ارتباطاتی با کارگروه مقابله با کرونا دارد. کینگ به تماسهای تلفنی یا رایانامهها پاسخ نداد و فقط از طریق سخنگوی خود اعلام کرد که با استوارت برای این صحبت کرده بود که در تهیه ماسک با مشکل رو به رو شده بود. استوارت گفت راهی برای پیدا کردن ماسک برای وزارت امور افسران پیدا میکند. او به این وزارتخانه پیشنهاد خرید مستقیم ماسک از شرکت تری ام به قیمت ارزانتر (هر ماسک سه دلار و ۷۷ سنت) داد. اما پس از تحقیقات و سؤالات من از این وزارتخانه و سخنگوی کارگروه مقابله با کرونا، وزارت امور افسران چهارشنبه قرارداد خود را با استوارت فسخ کرد.
در نهایت، وزارت امور کهنه سربازان از قرارداد خود با استوارت هیچ ماسکی به دست نیاورد.