یک کارگاه تولید مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی در سپیدان تعطیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، امیری، مسوول واحد بهداشت حرفهای مرکز بهداشت سپیدان گفت: در بازدیدها و بررسیهای انجام شده از سوی تیم بازرسی واحد بهداشت حرفه ای، این کارگاه به دلیل تولید خیارشور در محیط غیربهداشتی، استفاده از ابراز و وسایل غیربهداشتی و رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی، به دستور دادستان شهرستان تعطیل و پرونده متخلف برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است. وی با تاکید بر اهمیت سلامت مواد غذایی اضافه کرد: شهروندان هنگام خرید به بهداشتی بودن محصول خریداری شده توجه کنند.