به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس مرکز بهداشت استان گفت: این نظارتها از ششم اردیبهشت تا۴ خرداد انجام میشود.
جزایری به انجام ۱۸۵ بازرسی توسط بازرسان بهداشت محیط و حرفهای از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بصورت شبانه روزی اشاره کرد و افزود:در همین مدت ۱۸ تیم بازرسی دو نفره ثابت و سیار در چهارمحال و بختیاری تشکیل شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تاکید بر انجام بازدید مشترک با اداراتی مثل تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و نیروی انتظامی استان، گفت: نظارت بر سامانههای آبرسانی اعم از کلرسنجی و نمونه برداری آب و کنترل کیفی مواد غذایی شامل نمونهبرداری، سنجش بار میکروبی سطوح و سنجش پرکسید روغن به ویژه در مراکز حساس از دیگر اقدامات صورت گرفته هستند.
جزایری بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و رعایت فاصلهگذاری ایمن توسط متصدی و مشتریان اصناف تاکید کرد که در بازرسیها بر این موضوع نیز توجه شده است، گفت: تحویل مواد غذایی پخته شده در رستورانها درون ظروف یکبار مصرف گیاهی بصورت برون بر از دیگر موارد مورد تاکید در بازرسیها تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بود.
به گفته وی؛ نوشیدنی داغ نباید در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و یا ظروف یکبار مصرف نازک و به رنگ روشن و شفاف باشد بنابراین واحدهای تهیه و توزیع آش و حلیم باید این مواد غذایی را در ظرف یکبار مصرف مناسب و ترجیحاً بر پایه گیاهی و آلومینیومی به مشتری ارائه نمایند.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بر عدم برگزاری مراسم افطاری و سحردهی بصورت تجمعی تا اطلاع ثانوی تاکید کرد و گفت: خرید زولبیا و بامیه باید صرفا از شیرینی فروشیهای مجاز انجام شود.
جزایری گفت: زولبیا و بامیه مناسب دارای رنگ شفاف و بدون ذرات سوختگی و بدون رنگهای غیر مجاز است و حتماً باید دارای جعبههای مشخص و دارای شناسه نظارت باشد.
وی افزود: تهیه آش، حلیم و خرما باید از مراکز معتبر و بهداشتی صورت گیرد و از خرید خرمای روباز و بدون بسته بندی خودداری شود.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری و سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه مواد غذایی پخته شده بیش از ۲ ساعت نباید در دمای محیط نگهداری شوند، بیان کرد: سالمسازی سبزی و میوه موضوع مهمی است که باید به آن توجه شود.
جزایری با تاکید بر اینکه با متصدیان متخلف در چهارمحال و بختیاری برخورد قضایی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: تیمهای بازرسی استان در روزهای عادی و تعطیل از ساعت ۸ صبح تا بعد از افطار به صورت فعال و از افطار تا ساعت ۸ صبح آماده خدمترسانی در امر نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه رمضان هستند.