آخرین اخبار مربوط به کرونا در آلمان
۱۳۰،۶۰۰ نفر در آلمان از کرونا بهبود یافتند
سازمان بهداشت جهانی در جدیدترین آمار خود از وضعیت کرونا در آلمان اعلام کرد ۱۳۰،۶۰۰ نفر از کرونا رهایی یافته و از بیمارستان مرخص شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۷۹۳ مورد افزایش به ۱۶۲ هزار و ۴۹۶ مورد رسید.
۷۹۳ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونابه گزارش خبرگزاری رویترز، اصلیترین موسسه تحقیقات پزشکی آلمان (روبرت کخ) اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۷۹۳ مورد افزایش به
۱۶۴ هزار و ۹۶۷ مورد رسید.
این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با ۷۴ نفر افزایش به شش هزار و
۸۱۲ نفر رسید.
مرکل: برای توسعه واکسن کرونا به حدود ۸ میلیارد یوروی دیگر نیاز داریم
صدراعظم آلمان گفت: برای توسعه واکسن بیماری کرونا به حدود هشت میلیارد یوروی دیگر نیاز داریم.
به گزارش شبکه تصویری پایگاه اینترنتی دفتر صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل، روز شنبه در یک پادکست ویدئویی در برلین گفت: ویروس کرونا همچنان در همه جا گسترش مییابد. این بیماری همه گیر، حالا چنان عالم گیر شده است که با شیوع جهانی خود، دیگر نمیتوانیم تنها از منظر ملی با آن مبارزه کنیم بلکه برای مقابله با آن باید رویکرد اشتراکی داشته باشیم. کشورهای «گروه ۲۰» که ۸۰ درصد اقتصاد جهان را نمایندگی میکنند، در ویدئو کنفرانسی در پایان مارس گذشته تصمیم گرفتند به طور مشترک با عالم گیری کرونا مقابله کنند. اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا اکنون برای چهارم مه (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت) برای شرکت در یک «نشست خیران» به شکل ویدئو کنفرانس، دعوت به عمل آورده است که در این نشست، آلمان نیز یکی از شرکای خیر در آن به حساب میآید. در این نشست باید در این باره صحبت کنیم که چطور میتوانیم واکسنهایی را در جهان، توسعه و چطور میتوانیم دارو و امکانات تشخیصی خوب را در اختیار قرار دهیم. بر همین اساس ما به طور گسترده و فعال در این ویدئو کنفرانس شرکت خواهیم کرد.
مرکل در پاسخ به این سئوال که آیا مبارزه با این عالم گیری، فرصتی را برای همکاریهای بین المللی بیشتر فراهم میکند یا خیر، گفت: با توجه به آنکه هر کس میتواند به واسطه این ویروس، مبتلا شود از این رو وظیفه داریم به طور اشتراکی در این زمینه در سراسر جهان وارد شویم. این بیماری در واقع نه تنها فرصتی برای انجام اقدام اشتراکی است بلکه میخواهم بگویم این فرصت باید و حتما به وجود آید. به همین علت بسیار استقبال میکنم که نه تنها دولتها بلکه موقوفههای شخصی به طور مثال موقوفه «مِلیندا» و همین طور بنیاد «بیل گیتس» و سایر کنشگران خصوصی نظیر تولید کنندگان واکسن و دارو، به هم بپیوندند تا از این ظرفیتهای پزشکی، دستکم برای (نجات جان) انسانها بسیاری استفاده شود. امروز همچنان برای توسعه یک واکسن (بیماری کرونا) به حدود هشت میلیارد یوروی دیگر نیاز است. همزمان باید در زمانی که این واکسن، موجود شود، شرایطی نیز برای تولید انبوه یک چنین واکسنی ایجاد شود. به همین علت، این خوب است که اکنون، اتحاد بزرگی در چهارم مه به وجود آید که همه، خود را به این مشارکت، متعهد بدانند و حتی الامکان، بازیگران و فعالان بسیاری با مشارکتهای مالی خود، تولید واکسن، تولید دارو و امکانات و ظرفیتهای تشخیصی را امکانپذیر کنند. در مورد موقوفهها و بنیادهایی که نام بردم میتوان به اتحاد جهانی توسعه و تولید واکسن «سیای پیای CEPI» و همین طور گروه بزرگی از کشورها اشاره کرد. خوشحالم که عربستان سعودی هم به عنوان رئیس (دوره ای) «گروه ۲۰»، در این نشست، مشارکتی فعالانه دارد.