انگلیس با ۵۷۹ فوتی کمتر از ایتالیا، بیشترین قربانیان کرونا در قاره اروپا را پس از ایتالیا به خود اختصاص داده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، شمار جان باختگان کرونا در انگلیس در دو هفته اخیر بیش از ۱۳ هزار نفر و شمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا حدود هفتاد هزار نفر افزایش یافته است.
مرگ ۶۲۱ بیمار کرونایی در انگلیس طی ۲۴ ساعت گذشته
شمار جان باختگان کرونا در انگلیس در دو هفته اخیر بیش از ۱۳ هزار نفر و شمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا حدود هفتاد هزار نفر افزایش یافته است.
تازهترین گزارشهای رسمی نشان میدهد تا روز شنبه، شمار جان باختگان کرونا در انگلیس با ۶۲۱ نفر افزایش طی ۲۴ ساعت به ۲۸ هزار و ۱۳۱ نفر رسید. شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ هم در این کشور با ۴۸۰۶ نفر افزایش طی ۲۴ ساعت اخیر به ۱۸۲ هزار و ۲۶۰ نفررسیده است.
به این ترتیب انگلیس با ۵۷۹ فوتی کمتر از ایتالیا، بیشترین قربانیان کرونا در قاره اروپا را پس از ایتالیا به خود اختصاص داده است.
جانسون: پزشکان برای اعلام خبر مرگ من آماده شده بودند بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس یکشنبه در مصاحبه با روزنامه سان اعلام کرد پزشکان معالج او، زمانی که به بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا مبتلا شده بود، پس از بستری شدنش در بخش مراقبتهای ویژه برای اعلام خبر مرگ او آماده شده بودند. وی که برای نخستین بار به طور مفصل در باره بیماری اش صحبت میکرد، گفت: «واقعا لحظه بسیار سختی بود، منکر آن نمیشوم. آنها (پزشکان معالج) راهبردی را برای انجام این کار بر اساس سناریویی از نوع مرگ استالین، داشتند.» وی خاطر نشان کرد: «من در وضعیت خاص درخشانی نبود و میدانستم که طرحهای احتمالی آماده شده است. پزشکان انواع آمادگیها را داشتند تا در صورتی که شرایط به نحو مطلوب پیش نرفت، کاری را که لازم است، انجام دهند.» بوریس جانسون ۵۵ ساله ۲۷ مارس اعلام کرد به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و علائمی خفیف دارد، اما یک هفته در قرنطینه ماندن کمکی به بهبود او نکرد. او پنج آوریل برای پیشگیری از وخیم شدن بیماری به بیمارستان مراجعه کرد، اما ۲۴ ساعت بعد به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شد. رئیس حزب محافظه کار انگلیس سه روز را با کمک دستگاه تنفس مصنوعی نفس میکشید و ۱۲ آوریل هنگام مرخص شدن از بیمارستان اعلام کرد مبارزه اش با این ویروس میتوانست دو جنبه داشته باشد. وی در گفتگو با روزنامه سان تصریح کرد: «اگر چه به این فکر میکردم که چطور میتوانم از این بیماری خلاص شوم، در هیچ لحظهای به مردن فکر نکردم.» وی افزود زمانی متوجه وخیم بودن شرایطش شد که پزشکان لولهای را در نای او فرو کردند تا او را زیر دستگاه تنفس مصنوعی قرار دهند. جانسون دوشنبه، دو روز پیش از به دنیا آمدن پسرش، به سر کار بازگشت. او برای قدردانی از دو پزشک معالج خود به نامهای نیک پرایس و نیک هارت، نام فرزندش را ویلفرد لاوری نیکولاس جانسون گذاشت. جانسون که مداوای خود را «کاری خارق العاده» توصیف کرد، خاطر نشان کرد اوایل، وخامت حال خود را انکار میکرد. وی افزود: «پزشکان حق داشتند که مرا مجبور کردند به بیمارستان بروم.» نخست وزیر انگلیس اذعان کرد تجربه بیمار شدن خودش او را برای مبارزه با این بیماری مصممتر کرد. مقامات انگلیس شنبه مرگ ۶۲۱ نفر دیگر را ظرف ۲۴ ساعت به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ اعلام کردند که تعداد کل مرگ و میر را در این کشور به ۲۸ هزار و ۱۳۱ مورد رساند. این آمار پس از ایتالیا بالاترین آمار در اروپاست. نخست وزیر انگلیس قصد دارد این هفته نقشه راهی را برای کاستن از محدودیتهایی که از اواخر مارس به اجرا گذاشته شدند، اعلام کند.
تظاهرات در مخالفت با محدودیتهای کرونایی در انگلیس شماری از مخالفان محدودیتهای کرونایی در انگلیس با نقض مقررات منع تجمع و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مرکز لندن تظاهرات کردند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، این افراد بدون توجه به اخطار پلیس در مرکز شهر لندن و نزدیکی پارلمان این کشور لغو محدودیتهای کرونایی را که از پنج هفته پیش در این کشور به اجرا درامد خواستار شدند. آنان با درآغوش گرفتن یکدیگر توصیههای بهداشتی درباره ضرورت رعایت فاصله اجتماعی حدود دو متر از یکدیگر را به سخره گرفتند که شماری از آنان به دست پلیس بازداشت شدند. معترضان به برقراری محدودیتها در انگلیس اقدام دولت را نقض آزادیهای فردی و اجتماعی توصیف کردند و آن را مغایر با خواست شماری از مردم دانستند. پیشتر نیز گروههای راست افراطی با در دست داشتن پلاکارهایی که بر روی آنها نوشته شده بود محدویتها را لغو کنید و محدویتها بس است در چند نقطه لندن مخالفت خود را با محدویتهای وضع شده دولت درباره ایام کرونایی ابراز کردند. این گروهها از اظهارات بوریس جانسون در روزهای نخستین همه گیری ویروس کرونا که به گونهای آنرا کم اهمیت میشمرد استقبال کرده بودند. بوریس جانسون که به بیماری کرونا مبتلا شده بود پس از پنج هفته بستری شدن در بیمارستان و گذراندن دوران نقاهت، این هفته به ساختمان نخست وزیر بازگشت.
جانسون با مردم انگلیس درباره اقدامات کاهش قرنطینه صحبت میکند به گزارش خبرگزاری رویترز، انتظار میرود بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس در سخنرانی اش با مردم کشورش در یکشنبه بعدی درباره اقدامات کاهش قرنطینه صحبت کند.