شیوع ویروس کووید 19 در انگلیس
اضافه شدن هزاران نفر به جان باختگان
با احتساب قربانیان خانه های سالمندان انگلیس تعداد جان باختگان هزاران نفر افزایش یافت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در انگلیس به شرح زیر است:
آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) در انگلیس:
شمار مبتلایان: ۱۸۲ هزار و ۲۶۰ هزار نفر
شمار جانباختگان: ۲۸ هزار و ۱۳۱ نفر
شمار بهبودیافتگان: اعلام نمیشود.
|
|
جانباختن ۶۲۱ بیمار کرونایی در انگلیس در ۲۴ ساعت گذشته
خبرگزاری فرانسه به نقل از وزیر بهداشت انگلیس از مرگ ۶۲۱ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در انگلیس خبر داد.
فرانس ۲۴: افزایش فشار بر دولت انگلیس
شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ گزارش داد: در حالی که شمار جان باختگان کرونایی در انگلیس فشار بر دولت نیز هر روز بیشتر میشود.
الن گوتانی (Hélène Goutany) خبرنگار شبکه در گزارش خود گفت: روش جدیدی که دولت انگلیس برای شمارش قربانیان کرونایی در نظر گرفته است، موجب شد شمار قربانیان یک مرتبه هزاران نفر افزایش یابد. برای نخستین بار است که آمار جان باختگان در خانههای سالمندان نیز به این آمار افزوده میشود.
دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: این ارقام نشان میدهد با اقدامات جدیدی که دولت در پیش گرفت، تا دیروز (بیست و نهم آوریل)، ۳ هزار و ۸۱۱ جان باخته کرونایی دیگر به شمار جان باختگان افزوده شد. من فکر میکنم این مسئله اهمیت دارد که بگویم این افراد در فاصله زمانی دوم مارس تا بیست و هشتم آوریل بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان باخته اند و بدان معنا نیست که شمار جان باختگان ناگهان افزایش یافته باشد.
انگلیس از نظر شمار قربانیان کرونا در میان کشورهای اروپایی در رده دوم قرار دارد. ایتالیا با داشتن بیشترین قربانی، در رده نخست و اسپانیا نیز در رده سوم این جدول قرار گرفته است.
آمار جان باختگان کرونایی ممکن است در روزهای آینده از این نیز فراتر رود.
جوناتان وان-تام، معاون بخش خدمات درمانی انگلیس گفت: ما اکنون پاسخ بهتری خواهیم داشت و در گزارش دهی روزانه، مرگ و میر بیش از اندازه در این مدت را نیز مد نظر قرار خواهیم داد؛ بنابراین روش جدید هم جان باختگانی را در نظر خواهد گرفت که بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ فوت کرده اند و هم افرادی را که بر اثر این بیماری جان خود را از دست نداده اند، اما بر اثر عوارض ناشی از آن فوت کرده اند.
فشار بر دولت انگلیس هر روز بیشتر میشود. چرا که این کشور در اتخاذ تدابیر لازم برای قرنطینه به منظور پیشگیری از گسترش ویروس کرونا در کشور تأخیر داشت. برخی دانشمندان اکنون موضوع مصونیت جمعی را مطرح کرده اند. قرار است جزئیات در مورد احتمال برداشتن قرنطینه در انگلیس به زودی اعلام شود و این در حالی است که هدف دولت برای انجام ۱۰۰ هزار تست روزانه، دست نیافتنی به نظر میرسد.
غیرسفیدپوستان در انگلیس دو برابر بیشتر قربانی ویروس کرونا میشوند
یک موسسه مطالعاتی در انگلیس اعلام کرد شمار قربانیان همه گیری کووید ۱۹ در میان سیاه پوستان، آسیایی تبارها و دیگر اقلیتهای نژادی در این کشور، بیش از دو برابر شمار سفیدپوستان جان باخته از ویروس کروناست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، موسسه مطالعات مالی (Institute of Fiscal Studies) در انگلیس اعلام کرد مردان سیاه پوست آفریقایی ۳۱۰ درصد، مردان هندی تبار ۱۵۰ درصد و مردان پاکستانی تبار ۹۰ درصد بیشتر از مردان سفیدپوست انگلیس شاغل در بخش بهداشت و درمان، قربانی ویروس کرونا میشوند.
بدین ترتیب، میزان مرگ ناشی از همه گیری کرونا در میان سیاهان آفریقایی تبار و نیز پاکستانی تبارهای انگلیس، بیش از دو و نیم برابر جمعیت سفید پوست این کشور است. این اندیشکده همچنین اعلام کرده است سیاهان کارائیب تبار انگلیس هم ۱.۷ برابر بیشتر از سفیدپوستان این کشور، به علت ابتلا به ویروس کرونا جان میبازند.
روزنامه گاردین در این باره نوشت: براساس آمار سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس که هفته پیش منتشر شد، نسبت مرگ ناشی از ویروس کرونا در هر یکصد هزار نفر جمعیت، در میان سیاه پوستان کارائیب تبار این کشور، سه برابر بیشتر از این نسبت در میان سفیدپوستان انگلیسی است.
اندیشکده موسسه مطالعات مالی در انگلیس، مولفههایی همچون سن، جنس و منطقه جغرافیایی را در مطالعه خود حذف کرده است، زیرا نمیتوانست به توضیح چرایی این اختلاف کمک کند.
این روزنامه به نقل از راس واریک (Ross Warwick)، پژوهشگر اقتصادی در موسسه مطالعات مالی نوشت چرایی تفاوت مرگ ناشی از ویروس کرونا در نژادهای ساکن در انگلیس، بعید است صرفا به یک موضوع مربوط شود. وی افزود: در حالی که سیاه پوستان آفریقایی تبار تمایل دارند در کارهای خدمات عمومی اشتغال یابند که آنان را در معرض خطر بیشتر ابتلا به ویروس کرونا قرار میدهد، افراد کهنسال بنگلادشی ممکن است به علل دیگری، جانشان در معرض خطر قرار گیرد.
به نوشته گاردین، یک سوم از همه افرادی که در مشاغل عمومی انگلیس، همچون بهداشت و درمان، مدارس، رانندگی اتوبوسهای شهری، مترو، مهد کودکها و فروشگاهها کار میکنند، از سیاه پوستان آفریقایی تبارند که ۵۰ درصد بیشتر از نسبت جمعیت سفید پوست این کشور در این مشاغل است.
این روزنامه نوشت: براساس این بررسی، دو سوم از مردان بنگلادشی بالاتر از ۶۰ سال در انگلیس، مشکلات بهداشتی مزمن دارند که میتواند بر خطر ابتلا به ویروس کرونا بیفزاید و شمار بیماریهای مزمن در میان مردان بالاتر از ۶۰ سال پاکستانی تبار و سیاه پوستان آفریقایی نیز فراوان است. اوایل ماه گذشته میلادی اعلام شد از دو هزار نفر جان باخته همه گیری کووید ۱۹ در مراکز مراقبتی، ۳۵ درصد از قربانیان ویروس کرونا در آسایشگاههای بیماران و خانههای سالمندان انگلیس، غیر سفید پوست بوده اند.