آخرین اخبار کرونا در آمریکا
تظاهرات مخالفان و موافقان قرنطینه در شهر نیویورک
نیویورک به عنوان کانون شیوع کرونا در آمریکا شاهد راهپیمایی موافقان و مخالفان قرنطینه اجباری بود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) در آمریکا:
شمار مبتلایان: ۱ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۵۶۴ هزار نفر
شمار جانباختگان: ۶۷ هزار و ۳۹۶ نفر
شمار بهبودیافتگان: ۱۶۰ هزار و ۷۰۵ نفر
|
|
ثبت ۲۱۷۱ مورد جدید مرگ ناشی از ویروس کرونا در آمریکا
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا از ثبت ۲۱۷۱ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور و ثبت ۳۳ هزار و ۴۳۷ مورد جدید ابتلا به این بیماری خبر داد.
ثبت ۲۹۹ مورد جدید مرگ ناشی از کرونا در نیویورک
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: فرماندار نیویورک از ثبت ۲۹۹ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در این ایالت و ثبت ۸۳۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد.
تظاهرات مخالفان و موافقان قرنطینه در نیویورک
به گزارش راپتلی، در حالی که بر اساس آمار اعلامی از سوی دانشگاه جانز هاپکینز، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در نیویورک آمریکا بالغ بر ۳۰۸ هزار نفر و بیش از هر کشور دیگر جهان به غیر از آمریکاست، برخی خیابانهای این شهر روز جمعه شاهد راهپیمایی موافقان و مخالفان قرنطینه اجباری بود.
صدها تن از معترضان با تجمع مقابل فرمانداری این ایالت، علیه اندرو کومو فرماندار نیویورک شعار دادند. این در حالی است که مسئولان ایالت نیویورک می گویند تدابیر فاصله گذاری اجتماعی و محدودیتهای دیگر برای جلوگیری از سرعت شیوع ویروس کرونا الزامی هستند.
معترضان پارچه نوشتههایی داشتند که روی آنها شعارهایی مانند ”حقوق ما را محدود نکنید، از گسترش کرونا جلوگیری کنید“، ”کومو دیکتاتور است“، ”حق خودتان را بگیرید“، ”ما برای احقاق حقوق و آزادیهای قانونی و خدا دادی خود مبارزه میکنیم“، ”
راهپیمایان میگفتند بیماران و افراد سالمند از این محدویتهای اجتماعی وحشت زده شده اند و از منازلشان خارج نمیشوند.
یکی از راهپیمایان گفت ما برای هر فردی که جان خود را به خاطر ابتلا به کووید-۱۹ از دست میدهد، متاثر هستیم، ولی بریا همه زندگیهایی هم که به خاطر قرنطینه و محدودیتهای اجتماعی دیگر، به هم خوردند یا ویران میشوند، بیشتر نگران هستیم. “
در این حال، موافقان محدودیتهای اجتماعی در ایالت نیویورک با حضور در مسیر معترضان، از این اعتراضات ابزار یاس کردند.
تظاهرات در کالیفرنیا در اعتراض به تعطیلی
شبکه تلویزیونی سی ان ان از برگزاری تظاهرت در ایالت کالیفرنیای آمریکا در اعتراض به تعطیلی در این منطقه خبر داد.
این شبکه گزارش داد روز جمعه شمار زیادی از مردم در هانتینگتون بیچ در ایالت کالیفرنیا تظاهرات کردند. این افراد نه تنها به تعطیلی سواحل بلکه به دستور صادر شده برای ماندن در خانه در پی شیوع ویروس کرونا اعتراض کردند.
یک افسر پلیس اعلام کرد تعداد این افراد تا سه هزار نفر بود. معترضان پرچمهای آمریکا و نمادهای مرتبط با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را در دست داشتند. این در حالی است که این افراد فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکرده بودند و ماسک بر صورت نداشتند. کارشناسان بهداشتی اعلام کرده اند رعایت دستورالعملهای ارائه شده برای متوقف کردن شیوع این ویروس مهلک ضروری است.
کرونا به جان کارکنان تولید گوشت در آمریکا افتاد
به گزارش خبرگزاری رویترز از شیکاگو، تنها طی چند روز در کارخانه بسته بندی گوشت "جی بی اس" ايالت کلرادو شش نفر از کارکنان آن بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند. يکی از مقامات اتحادیه کارگری آمریکا از افزایش بیش از دو برابری شمار مبتلایان به کووید – ۱۹ تنها طی چند روز در کارخانه بسته بندی گوشت جی بی اس کلرادو و جان باختن ششمین نفر از کارکنان آن بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد.
کارخانه تولید گوشت جی بی اس در گریلی کلرادو پس از حدود دو هفته تعطیلی به دنبال شیوع کووید – ۱۹ در بین کارکنان آن، جمعه قبل بازگشایی شد. کیم کوردووا رئیس بخش اتحادیه بین المللی کارگران صنایع غذایی و بازرگانی آمریکا در اظهاراتی اعلام کرد: «روند صعودی شمار مبتلایان به کووید – ۱۹ در روزهای گذشته در واقع نشانگر میزان جدیت و اهمیت این بحران و مخاطرات برای کارکنانی است که همه روزه تنها تلاش دارند تا مشاغل خود را حفظ کنند.»
یک منبع آگاه در مصاحبه با رویترز به نقل از آمارهای وزارت محیط زیست و بهداشت عمومی کلرادو اعلام کرد، شمار موارد تایید شده ابتلا به کرونا در بین کارکنان این کارخانه از آمار ۱۲۰ نفر در روز یکشنبه به ۲۴۵ نفر در روز چهارشنبه افزایش یافته است.
شرکت جی بی اس آمریکا با انتشار بیانیهای ضمن ابراز تاسف از جان باختن ششمین نفر از کارکنان خود بر اثر ابتلا به کرونا، اعلام کرد این فرد از ۲۵ مارس گذشته – ششم فروردین ماه- تاکنون بر سر کار نیامده بود.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه قانون موسوم به قانون تولید دفاعی این کشور را به منظور ادامه فعالیت کارخانههای تولید گوشت در جریان ادامه شیوع کووید- ۱۹ به دنبال هشدار شرکتهای تولید کننده گوشت از کمبودهای احتمالی در بازار، فعال کرد.
کیم کوردووا رئیس بخش اتحادیه بین المللی کارگران صنایع غذایی و بازرگانی آمریکا در ادامه اظهارات خود بر درخواست کارکنان برای دریافت تجهیزات محافظتی، امکان آزمایش، مراقبتهای درمانی بهتر و قوانین قویتر برای گزارش دهندگان تخلفات و فعالیتهای غیرقانونی تاکید کرد.
وی گفت اعضای این اتحادیه، هدف مشترکی با شرکت جی بی اس و مقامات محلی، ایالتی و فدرال دارند که همان اطمینان از ادامه فعالیت این کارخانه به منظور حفظ زنجیره تولید مواد غذایی و مشاغل است، اما این هدف باید به روشی دنبال شود که از کارگران نیز حفاظت شود تا دیگر شاهد جان باختن هیچکس نباشیم.»
حدود ۲۰ کارخانه طی هفتههای اخیر در آمریکای شمالی تعطیل شده اند.
سانی پردیو وزیر کشاورزی آمریکا روز پنج شنبه در مصاحبه با فاکس نیوز اعلام کرد این کارخانهها طی روزهای آینده بازگشایی خواهند شد.
یک راننده اورژانس: به حدی شاهد مردن مردم هستیم که ناراحتی عصبی پیدا کردیم
به نوشته روزنامه واشنگتن پست، همه گیری ویروس کرونا در بسیاری از شهرهای آمریکا به حدی شدید است که کارشناسان مراکز فوریتهای پزشکی برخی از مناطق، طی یک شیفت کاری ۲۴ ساعته، گاهی اوقات به اندازه سه تا شش ماه کاری به ماموریتهای شهری میروند.
ای جی برایونس کارشناس مرکز فوریتهای پزشکی شهر یانکرز Yonkers از توابع ایالت نیویورک در گفتگو با خبرنگار این نشریه گفت:”ما به فوت بیماران بدحال عادت داریم و در طول دوران خدمت بارها شاهد چنین مواردی بوده ایم، ولی نه به این اندازه که طی بحران همه گیری کووید-۱۹ در شهرمان دیده ایم. همچنین، چون تاکنون پشت سرهم مردن هم شهری هایمان را ندیده بودیم، دیدن وضع کنونی ما را دچار فشارها و ناراحتیهای عصبی و روحی و روانی میکند. “
شکایتی که فشار ترامپ برای استفاده از داروی آزمایش نشده را افشا میکند
به نوشته گاردین، دکتر ریک برایت، رئیس اداره فدرال تولید واکسن کرونا در آمریکا گفت به علت حمايت نکردن از داروی هیدروکسی کلروکین برای درمان یبماری کووید ۱۹ از سمتش برکنار شد.
این روزنامه نوشت: سخنان ترامپ درباره اینکه آیا پاکسازی ریهها با مواد ضدعفونی کننده میتواند درمان بیماری کووید ۱۹ باشد، جنجال آفرین شد، اما شاید فشار ترامپ برای (استفاده از) داروهای مخصوص درمان مالاریا، آسیب پایدارتری به دولتش بزند.
درباره محتوای شکایت افشاکننده آتی ریک برایت، پیش بینیهایی میشود. وی ریاست اداره دولت فدرال را که روی تولید واکسن کرونا کار میکرد، بر عهده داشت و هفته گذشته ناگهان از این سمت برکنار شد.
گمان میرود برایت هنوز مشغول کار روی جزئیات شکایتی است که قصد دارد به بازرس کل وزارت بهداشت و خدمات انسانی ارائه کند.
برایت که مختصص واکسن است، ادعا کرده است به این دلیل از ریاست «سازمان توسعه و تحقیق پیشرفته زیست پزشکی» برکنار شد که در برابر تلاش برای گسترش استفاده از هیدروکسی کلروکین و کلروکین برای درمان بیماری کووید ۱۹ مخالفت کرد.
هنوز ثابت نشده است این داروها که برای درمان مالاریا تایید شده اند، برای این بیماری جدید مؤثر باشند، اما ترامپ بارها آنها را تبلیغ کرده است و از آنها به عنوان «تغییردهنده نتیجه» نام برده است.