آخرین اخبار کرونا در آمریکا
اعتراضات سراسری پرستاران و کارگران در آمریکا
شماري از پرستاران و کارگران آمريکايي به دليل کمبود تجهیزات پزشکی و نبود ایمنی محل کار در این کشور اعتراض کردند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صدا و سيما؛ آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
آخرین آمار مبتلایان، فوتیها و بهبود یافتگان تا ساعت۱۴
مبتلایان: ۱۱۳۱۴۹۲ فوتی ها: ۶۵۷۶۶ بهبود یافتگان: ۱۶۱۵۶۳
آمار مبتلايان به کرونا در آمريکا به تفکيک ايالت ها
اعتراضات سراسری پرستاران و کارگران در آمریکا اعتراضات سراسری پرستاران و کارگران در آمریکا اعتراضات سراسری پرستاران و کارگران در آمریکا اعتراضات سراسری پرستاران و کارگران در آمریکا اعتراضات سراسری پرستاران و کارگران در آمریکا
روزنامه ایندیپندنت در گزارشی نوشت همزمان با روز جهانی کارگر، پرستاران ۱۳۹ بیمارستان از ۱۳ ایالت آمریکا و کارگران شرکتهای آمازون، والمارت و شماری از دیگر شرکتهای آمریکایی روز جمعه در اعتراض به نبود ایمنی محل کار و تجهیزات کافی حفاظتی در برابر ویروس کرونا، اقدام به برگزاری اعتراضات سراسری کردند.
بر اساس اين گزارش، کارگران آمازون، هول فودز، والمارت، تارگت، فد اکس و چندین سرویس تحویل غذا که از تامین تجهیزات محافظتی کافی برای آنها در برابر ویروس کرونا گلایه دارند، به دنبال مجموعهای از اعتراضات در محل کار و سایر اقدامات دیگر، این بار اقدام به برنامه ریزی تظاهرات گسترده دسته جمعی کردند.
به گفته سازمان دهندگان این تظاهرات، کارگران دست از کار کشیدند و این تظاهرات آنها به عنوان بخشی از اعتصاب بی سابقه در میان برخی از خرده فروشان بزرگ آمریکا بود که تقاضای محافظت بیشتر در محل کار از جمله پرداخت هزینه کار در شرایط خطرناک، پرداختی تضمین شده به بیمارانی که مرخصی میروند و تجهیزات محافظت کافی کرده اند.
در عین حال صدها پرستار و دهها بیمارستان سراسر آمریکا نیز دست به تظاهرات گسترده زدند و خواستار تجهیزات محافظت شخصی در طول درمان بیماران کووید ۱۹ شدند.
بر اساس این گزارش، پرستاران ۱۳۹ بیمارستان در ۱۳ ایالت- نماینده بیش از ۹۵ هزار پرستار- همچنین در پی مرگ بیش از ۶۰ هزار نفر از جمله ۶۰ پرستار در آمریکا، در محل کار اعتراض کردند و خواستار تجهیزات محافظت شخصی "بهینه" در مواجهه با همه گیری کرونا شدند.
احتمال شیوع کرونا در دو سال آینده
شبکه اسکای نیوز عربی گزارش داد: احتمال ادامه شیوع ویروس کرونا در آمریکا در دو سال آینده با موجهای جدیدی از ابتلای افراد به این بیماری وجود دارد.
بر اساس اين گزارش، متخصصان بیماریهای واگیردار در آمریکا پیش بینی کردند شیوع ویروس کرونا در این کشور ممکن است تا دو سال دیگر ادامه داشته باشد.
شمار کشتههاي کرونا در آمریکا به صد هزار تن خواهد رسید
به گزارش سی ان ان، مرکز تحقیق و سیاستگذاری بیماریهای عفونی دانشگاه مینه سوتا اعلام کرد: همه گیری ویروس کرونا در جهان احتمالاً تا دو سال دیگر ادامه خواهد داشت و قربانی خواهد گرفت.
دکتر "مایکل اوسترهولم" از پژوهشگران این مرکز اعلام کرد: ”همه گیری کووید-۱۹ در ماههای آتی یک بحران جهانی خواهد بود و محدود به آمریکا نمیشود. از اینرو، انتظار میرود موارد بیشتری شبیه به (همه گیری در) نیویورک مشاهده شود. “
بنا بر پیش بینی این مرکز، این همه گیری آنقدر ادامه خواهد یافت تا ۶۰ الی ۷۰ درصد از ما به این ویروس آلوده شویم.
شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا طی دو هفته گذشته، دو برابر شده است.
همچنین دانشگاه نورت ایسترن آمریکا اعلام کرد: مدلهای به روز رسانی شدهِ محققان این دانشگاه حکایت از آن دارد که تا اواسط تابستان امسال، شمار قربانیان در این کشور به بیش از صد هزار تن خواهد رسید.
با بازگشایی برخی از مراکز تجاری در نقاط مختلف آمریکا، فقط در بخش دالاس در ایالت تگزاس طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۰ مورد جدید از ابتلا به این ویروس به ثبت رسیده است.
کاهش فعالیت بخشهای تولیدي آمريکا به پایینترین سطح در ۱۱ سال گذشته
به گزارش خبرگزاری شین هوا از واشنگتن، موسسه مدیریت عرضه در آمریکا روز جمعه اعلام کرد در بحبوحه پیامدهای شیوع ویروس کرونا و نابسامانی بازارهای انرژی جهان، فعالیت بخشهای تولید این کشور ماه آوریل به پایینترین سطح در ۱۱ سال گذشته رسید.
شاخص مدیران خرید ماه آوریل با هفت و شش دهم درصد کاهش به ۴۱ و نیم درصد رسید که پایینترین میزان از آوریل سال ۲۰۰۹ بود.
بنا بر اعلام موسسه مدیریت عرضه در آمریکا از میان ۱۸ صنعت تولیدی در این کشور تنها بخشهای تولید کاغذ، مواد غذایی، مشروب و تنباکو رشد داشته است.
"تیموتی فیوره" رئیس کمیته بررسی فعالیتهای موسسه مدیریت عرضه در آمریکا میگوید شاخص مدیران خرید سطحی از کاهش رشد بخش تولید را نشان میدهد که از آوریل سال ۲۰۰۹ بی سابقه است.
تیموتی فیوره افزود شیوع ویروس کرونا و نابسامانی بازار انرژی در جهان در سه ماهه دوم نیز همه بخشهای تولید و عرضه را تحت شعاع قرار خواهد داد.
وزارت بازرگانی آمریکا روز چهارشنبه گذشته اعلام کرد تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه نخست امسال همزمان با شیوع ویروس کرونا کاهش چهار و هشت دهم درصدی داشته است که بیشترین میزان کاهش طی مدت سه ماه از زمان بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ محسوب میشود.
قربانیان کرونا در آمریکا از ۶۵ هزار نفر گذشت
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مقامات دانشگاه جان هاپکینز اعلام کردند، با ۱۸۸۳ مورد جدید تلفات در ۲۴ ساعت گذشته، شمار قربانیان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا به ۶۵ هزار و ۷۷۶ نفر افزایش یافت.
براساس گزارش دانشگاه جان هاپکینز که در بالتیمور قرار دارد بیش از یک میلیون ۱۳۱ هزار مورد ویروس کرونا که تاکنون در آمريکا شناسایی و به ثبت رسیده است و ۶۵ هزار و ۷۷۶، با ۳ درصد افزایش در مقایسه با روز گذشته، جان خود از دست داده اند.
آمریکا در مقایسه با کشورهای دیگر، تاکنون بیشترین شمار تلفات جانی ناشی از این همه گیری را در جهان داشته است.
ابراز امیدواری ترامپ درباره کمتر بودن شمار جان باختگان از ۱۰۰ هزار نفر
روزنامه ایندیپندنت چاپ انگلیس نوشت،"دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه درباره واکنش دولت خود به همه گیری ویروس کرونا، ادعاهای بحث برانگیزی را مطرح کرد، اما باز هم برای حمایت از ادعاهای خود درباره تعداد افرادی که نجات داده شده اند، اطلاعاتی اعلام نکرد.
ترامپ دوباره ادعا کرد دولت وی جان صدها هزار نفر را نجات داده است.
ترامپ ابتدا گفته بود جان یک میلیون نفر نجات داده شده است. وی بعدا ارقام یک و نیم میلیون نفر، دو میلیون و صد هزار، و دو
و نیم میلیون نفر را اعلام کرده بود.
ترامپ قبلا اعلام کرده بود احتمالا تا ۲۰۰ هزار نفر به سبب آلوده شدن به ویروس کرونا جان خود را از دست میدهند. وی بعدا تعداد جان باختگان احتمالی را حدود ۶۰ هزار نفر پیش بینی کرد.
ترامپ پیش از عزیمت از کاخ سفید برای سپری کردن تعطیلات آخر هفته خود در کمپ دیوید گفت:"امیدوارم تعداد افرادی که جان خود را از دست میدهند کمتر از ۱۰۰ هزار نفر باشد. "
رئیس جمهور آمریکا در حالی این سخن را بیان کرده است که بر اساس اعلام دانشگاه جانز هاپکینز، تعداد افرادی که آلودگی آنها
به ویروس کرونا در آمریکا تایید شده است به یک میلیون و صد هزار نفر نزدیک میشود و ۶۴ هزار و ۲۰۰ نفر هم جان سپرده اند.
هشدار فائوچی درباره شتابزدگی در کاهش تدابیر پیشگیرانه
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، "آنتونی فائوچی"، مدیر بنیاد ملی بیماریهای واگیردار در آمریکا، درباره شتابزدگی در کاهش تدابیر پیشگیرانه در برابر شیوع ویروس کرونا هشدار داد.
آنتونی فائوچی تاکید کرد باید از کاهش تدابیر پیشگیرانه در ایالتهای آمریکا پیش از اطمینان یافتن از قرنطینه مبتلایان، خودداری کرد.
مدیر بنیاد ملی بیماریهای واگیردار در آمریکا افزود: باید درباره سلامت افرادی که با مبتلایان در تماس بوده اند، اطمینان پیدا کنیم و شمار مبتلایان جدید پایین باشد. هر نوع شتابزدگی در کاهش تدابیر، تلاشها برای محدود کردن شیوع کرونا را با ضربه جدی روبرو خواهد کرد. سازوکار و زمان کاهش تدابیر قرنطینه در ایالتهای مختلف، متفاوت خواهد بود.
ممانعت از انتشار آمار قربانیان در فلوریدا
دکتر استفان نلسون (Stephen Nelson) رئیس کمیسیون پزشکی فلوریدا روز جمعه در گفتگو با شبکه خبري سی ان ان اعلام کرد که اداره کل بهداشت فلوریدا از کمیسیون معاینه پزشکی فلوریدا خواست تا فهرست جامع کمیسیون مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا را منتشر نکند.
اظهارات نلسون پس از آن صورت گرفت که نشریه تامپا بی تامیز (Tampa Bay Times) اعلام کرد که آمار واقعی تلفات کرونا در ایالت فلوریدا ۱۰ درصد بیش از آمار اعلامی مقامات اداره بهداشت این ایالت است.
این موضوع سبب شد که مقامات دولتی دستور دهند انتشار این فهرست متوقف شود. تایمز گزارش داد گزارش دهی درباره تلفات، به مدت ۹ روز متوقف شده است.
نلسون افزود، آماری که در رابطه با مرگ و میر توسط پزشکان گزارش شده است، ۲۰ مرگ کمتر از کل آمار گزارش شده توسط اداره بهداشت فلوریدا است.
نگرانی در آمریکا از پویش پرداخت نشدن اجازه خانهها
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: گروههای مدافع حقوق مستاجران در آمریکا در شهرهای مختلف این کشور از نیویورک گرفته تا لس آنجلس، میلیونها نفر از مالکان را به خودداری از دریافت اجاره بها در این ماه میلادی تشویق میکنند که این موضوع، مالکان را نگران کرده است.
در حالی که موارد بیکاری مردم آمریکا رو به افزایش است، گروههای مدافع حقوق مستاجران، تلاشهای خود را برای متقاعد کردن دولت به توقف دریافت اجاره و دریافت اقساط وامها به سبب آسیب دیدن اقتصاد از شیوع ویروس کرونا تشدید کرده اند.
این تلاش در رسانههای اجتماعی با به راه افتادن هشتگ "دریافت اجاره را متوقف کنید"، برگزاری تجمعات اینترنتی و اعتراضهای فردی در داخل خودروها برای حفظ فاصله اجتماعی، آغاز شده است.
آلکساندرا اوکاسیو کورتز از نمایندگان دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا گفت:" انجام این کار غیر ممکن نیست. اینطور نیست که ما نتوانیم این کار را انجام دهیم. ما به اندازه کافی سیاستمدارانی نداریم که خواست سیاسی داشته باشند که واقعا به مستاجران کمک کنند. "
اقدام ارتش آمریکا در نصب حس گرهایی برای شناسایی افراد ناقل کرونا
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ارتش آمریکا اعلام کرد در حال نصب حس گرهایی در پایگاههای نظامی به منظور شناسایی افراد ناقل بدون اندازه گیری دمای بدن آنهاست.
ارتش آمریکا روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد این حس گرها با قابلیت اندازه گیری دمای بدن بر تب سنجهای دستی برتری دارد چرا که به نیروی انسانی کمتری نیاز است و فاصلهای امن میان افراد ایجاد میشود.
در این بیانیه آمده است این فن آوری که به تماس فیزیکی نیاز ندارد به سرعت اطلاعات داده شده را پردازش میکند، امکان ورود هرچه سریعتر پرسنل و نیروها را به پایگاهها فراهم میسازد و اندازه گیری دمای بدن پرسنل تنها چند ثانیه طول میکشد.
کاخ سفید: آنتونی فائوچی در کنگره شهادت نمیدهد
به گزارش خبرگزاری رویترز ،کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد "آنتونی فائوچی"، مقام بلندپایه بهداشتی و عضو کارگروه مبارزه با کرونا در آمریکا هفته آینده در جلسه یکی از کمیتههای کنگره برای بررسی عملکرد دولت دونالد ترامپ در مقابله با کرونا شهادت نخواهد داد.
کاخ سفید این بیانیه را به دنبال آن منتشر کرد که سخنگوی این کمیته گفت مقامات دولت ترامپ اطلاع داده اند فائوچی از حضور و شهادت دهی در این جلسه منع شده است.
"جاد دیر"، سخنگوی کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد در حالیکه دولت ترامپ همچنان در تلاش برای مقابله با کووید - ۱۹ از طریق بازگشایی امن کشور و تسریع روند تولید واکسن این بیماری است حضور هر یک اعضای کارگروه مقابله با کرونا در جلسه کنگره غیرسازنده است.
وی در عین حال افزود کاخ سفید متعهد میشود در زمان مناسب با کنگره وارد همکاری شود.
روزنامه واشنگتن پست ابتدا گزارش مربوط به عدم شهادت فائوچی را در این جلسه منتشر کرد.
فائوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا یکی از کارشناسان ارشد و برجستهای است که در کمک به دولت در ارتباط با چگونگی مقابله با بیماری کرونا نقش داشته است؛ بیماری که در سراسر آمریکا شیوع پیدا کرده است.
یک شرکت آمریکایی ترامپ را مسخره کرد
یک شرکت آمریکایی تولید کننده مواد ضدعفونی کننده در جدیدترین تبلیغات تلویزیونی خود با تمسخر دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور -که به مردم توصیه کرده بود برای مقابله با ویروس کرونا، مواد ضدعفونی کننده را بخورند یا تزریق کنند- مردم را اکیدا از این کار برحذر داشت.
در بخشی از تیزر تبلیغاتی محلول ضدعفونی کننده سطوح شرکت لایسول Lysol گفته میشود: آیا ”جایی“ هست که شما هرگز نباید از لایسول استفاده کنید؟ بله داخل بدن انسان. هرگز نباید لایسول را خورد یا تزریق کرد. هرگز. فرقی نمیکند که چه کسی به شما میگوید این کار صحیح است.
همزمان با این جمله اخیر، تصویر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نشان داده میشود که اخیراً گفته است خوردن یا تزریق مواد ضدعفونی کننده برای مقابله با ویروس کرونا مفید است.
درخواست هزاران کارگر ساکن نیویورک برای بخشودگی اجاره بهای منازل استیجاری
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، با ادامه بحران همه گیری ویروس کرونا در آمریکا و گسترش معضل بیکاری، هزاران نفر از کارگران این کشور که در منازل استیجاری اسکان دارند دیروز جمعه در اقدامی اعتراضی، خواستار بخشودگی اجاره بهای منازل خود شدند.
کارگران مستاجر در محل کراون هیتس Crown Heights نیویورک به نشانه اعتراض، پارچه نوشتههایی را از بالکن منازل خود به سمت خیابانهای مجاور آویزان کردند که در آنها خواسته شده است اجاره بهای دوران همه گیری کووید-۱۹ بخشیده شود.
یکی از ساکنان این محله گفت شمار زیادی از کارگران به علت همه گیری ویروس کرونا و تعطیلی مراکز کسب و کار، بیکار شده اند و درآمدی ندارند.
وی گفت ما نمیتوانیم اجاره بهای منازل خود را بپردازیم و تصمیم گرفته ایم به طور جمعی به این اعتراض ادامه بدهیم. تعویق اخذ اجازه بهای منازل استیجاری تا اواسط ماه ژوئن کافی نیست. باید اخذ اجاره بها از مستاجران لغو شود.
مجسمهها برای مقابله با کرونا ماسک زدند
موسسه هنر شیکاگو با هدف تشویق مردم ایلینوی به استفاده از ماسک، در اقدامی نمادین صورت مجسمه شیر در بیرون این مرکز را با ماسک پوشاند.
ترامپ: داروی رمدسیویر برای بیماران کرونايي مجاز است
به گزارش خبرگزاری فرانسه،"دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه اعلام کرد مقامات ناظر در آمریکا داروی ضد ویروس "رمدسیویر" شرکت گیلیاد را برای استفاده در بیماران آلوده به ویروس کرونا مجاز اعلام کردند.
مقامات بخش پزشکی آمریکا شواهدی را از یک آزمایش اعلام کرده اند مبنی بر این که رمدسیویر به بیمارانی که از جمله موارد جدی آلودگی به کووید-۱۹ بودند، در بهبود سریعتر کمک کرده است.
ترامپ حامی رمدسیویر به عنوان راهی احتمالی برای مهار همه گیری ویروس کرونا بوده است.