آخرین اخبار کرونا در آمریکا
تعطیلی مدارس نیویورک تا پایان سال تحصیلی
فرماندار نیویورک از تعطیلی مدارس در این ایالت تا پایان سال تحصیلی خبر داد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
آخرین آمار مبتلایان و فوتی ها و بهبود یافتگان تا ساعت 6 صبح
مبتلایان: 1131280 فوتی ها: 65766 بهبود یافتگان 161563
تا دوسوم جمعیت جهان در برابر ویروس مصونیت نیابند مهار ویروس ناممکن است
متخصصان حوزه اپیدمیولوژی در آمریکا هشدار دادند تا دو سوم جمعیت جهان در برابر ویروس کرونا مصونیت پیدا نکنند مهار این ویروس ناممکن خواهد بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، تیمی از متخصصان بیماریهای مسری در آمریکا پیش بینی کردند روند شیوع ویروس کرونا میتواند در موجی چند مرحلهای تا ۱۸ ماه بعد و شاید تا سال ۲۰۲۲ ادامه پیدا کند.
این گروه با استناد به گزارشی که کارشناسان مرکز پژوهش بیماریهای مسری در دانشگاه مینه سوتا تهیه کرده اند، هشدار دادند، تا زمانی که دو سوم جمعیت جهان در برابر این ویروس مصونیت پیدا نکنند مهار ویروس ناممکن خواهد بود.
این گزارش میافزاید، این ویروس به شصت تا هفتاد درصد ساکنان آمریکا سرایت میکند در نتیجه آمریکا باید در بدترین سناریو، در پاییز و زمستان پیش رو، خود را برای موج دوم و بزرگ مبتلایان به این بیماری آماده کند.
در ادامه گزارش از نظامهای سیاسی جهان خواسته شد این توصیه را جدی بگیرند که این ویروس به زودی به پایان راهش نمیرسد، حتی اگر واکسن بیماری تا پایان امسال هم کشف شود میزان تولید این واکسنها ناچیز خواهد بود.
تصاویر اعتراضات سراسری در آمریکا
هزاران نفر از مستاجران در شهرهای مختلف آمریکا به ویژه در نیویورک در اعتراض به وضع بیکاری و پرداخت اجاره بها تظاهرات کردند.
به گزارش بخش تصویری خبرگزاری فرانسه از نیویورک، در پی افزایش بیکاری ناشی از در خانه ماندنهای اجباری، هزاران نفر از شهروندان نیویورک که اکنون با کاهش درآمدهای مالی ناشی از همه گیری ویروس کرونا روبرو شده اند، با حضور در اعتصاب نیویورک خواستار لغو پرداخت اجاره شدند.
در حالی که مستاجران معترض با حضور در راهپیمایی پلاکاردهایی را حمل میکردند، خودروها نیز ضمن رعایت فاصله اجتماعی منطقه محل سکونت اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک را در مرکز این ایالت محاصره کردند.
هم زمان با برگزاری اعتصاب و اعتراض مستاجران در نیویورک، تظاهرات مشابهی در سراسر آمریکا بر پا شد.
این کشور با بیش از یک میلیون مبتلا به کرونا و بیش از ۶۴ هزار قربانی بیشترین آمار شیوع این ویروس و جان باختگان را دارد.
این اعتراض سراسری بعد از دهه ۳۰ میلادی که این کشور شاهد برپایی اعتصابات جمعی و گستردهای علیه افزایش اجاره بود، بزرگترین فعالیت گروهی و هماهنگ شده مستاجران در نیویورک به شمار میرود.
بر اساس اظهارات مقامات گروه طرفدار "عدالت مسکن برای همه" که برگزارکننده جنبش مستاجران است، حدود ۱۲ هزار مستاجر از ۱۰۰ ساختمان در کانون شیوع ویروس کرونا در آمریکا در اعتصاب روز جمعه شرکت کردند.
برخی از مستاجران که ضمن شکایت علیه بیکاری عمومی از وضع اجاره گلایهمند بودند با نگرانی از اینکه در صورت ارائه جزئیات چه بسا شغل خود را از دست بدهند از بیکاری شمار زیادی از همکاران خود خبر دادند و همچنان میترسند که آنها نفر بعدی باشند.
افزون برآن، شماری از تظاهرکنندگان تصریح کردند، در پی افزایش کرایه منزل و نبود شغل مناسب پر درآمد ناگزیر به مهاجرت به مناطق حومه و اطراف شهرها شده اند که در این صورت بخشی از درآمدهای شهری خود را از دست داده اند.
در حالی که شمار افراد بیکار به دلیل محدودیتهای اجتماعی و اقامتهای اجباری در منازل به دلیل کرونا افزایش یافته است، اما این افراد همچنان منتظر دریافت بستههای مالی تشویقی ۱۲۰۰ دلاری از سوی دولت فدرال این کشور هستند.
شماری دیگری از معترضان نگران وضع مسکن هستند که همزمان با کاهش پس انداز و پولهای خود چگونه میتوانند هزینههای مواد خوراکی ماه آینده را تامین کننده چه برسد به اجاره مسکن.
تقریبا دو سوم از جمعیت ۸.۶ میلیونی نیویورک که بطور میانگین اجاره یک واحد دو خوابه در منطقه کوئینز این ایالت ۲۵۰۰ دلار و در منتهتن ۴ هزار دلار در ماه است، همچنان مستاجر هستند.
معترضان تاکید کردند چرا مقامات دولتی خسارات مالی مردم را که به دلیل کرونا متحمل شده اند، جبران نمیکنند.
از سوی دیگر، مالکان و مدیران واحدهای مسکونی نیز با اعتراض به پرداختهای رهن و مالیات بر املاک معتقدند "بخشش در شرایط کنونی بسیار دشوار است".
برخی از مالکان مدعی شدند در صورتی که دولت بدهیهای مالیاتی و رهنی صاحبان ملک را نادیده بگیرد قطعا و کاملا ما هم برای دریافت اجاره به گونهای دیگر عمل میکنیم.
تظاهر کنندگان تاکید کردند جنبش ما برای قدرتمندتر شدن و تا زمان پیروزی به مسیر خود ادامه میدهد.
ممانعت از انتشار آمار قربانیان در فلوریدا
پایگاه اینترنتی سی ان ان در مطلبی نوشت: رئیس کمیسیون پزشکی فلوریدا اعلام کرد مقامات ایالتی از آنها خواسته اند انتشار آمار تلفات کرونا را متوقف کنند.
به گزارش این پایگاه اینترنتی، اداره کل بهداشت فلوریدا از کمیسیون معاینه پزشکی فلوریدا خواست تا فهرست جامع کمیسیون مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا را منتشر نکند.
دکتر استفان نلسون (Stephen Nelson) به سی ان ان گفت به کمیسیون از طرف اداره کل بهداشت فلوریدا اعلام شده است: "آن فهرست را ارسال نکنید. "
اظهارات وی پس از آن صورت گرفت که نشریه تامپا بی تامیز (Tampa Bay Times) اعلام کرد که آمار واقعی تلفات کرونا در ایالت فلوریدا ۱۰ درصد بیش از آمار اعلامی مقامات اداره بهداشت این ایالت است. این موضوع سبب شد که مقامات دولتی دستور دهند انتشار این فهرست متوقف شود.
سخنگوی کاخ سفید: من هرگز به شما دروغ نخواهم گفت!
به گزارش شبکه تلویزیونی رویترز، کِیْلی مکاِنِنی سخنگوی کاخ سفید درباره اظهارات رئیس جمهور در خصوص استفاده از تعرفهها برای مجازات چین به خاطر ویروس کرونا گفت: من نمیخواهم از طرف رئیس جمهور صحبت کنم، اما میخواهم نارضایتی رئیس جمهور از چین را اعلام کنم. پوشیده نیست چین این مسئله را بد مدیریت کرده است. آنها اطلاعات توالی ژنتیک را منتشر نکردند. یک پرفسور در شانگهای این کار را انجام داد، اما چین آزمایشگاه وی را بست. من نمیخواهم درباره اقدامات تلافی جویانه زودتر از رئیس جمهور در این زمینه صحبت کنم.
وی درباره اظهارات ترامپ در خصوص منشا ویروس کرونا از یک آزمایشگاه در ووهان چین گفت: اظهارات رئیس جمهور با دیگر ارزیابیهای اطلاعاتی همخوانی دارد. در حالی که ما همچنان اطلاعات محدود و شبهه انگیزی را از چین دریافت میکنیم، ارزیابی کرونا نشان میدهد اظهارات رئیس جمهور ترامپ مطابق با ارزیابی برخی تحلیل گران از کانون شیوع این ویروس است. دو نکته است. یک نکته این است که منشا این ویروس از چین بوده است و دوم این که به خاطر تماس با حیوانات آلوده یا در نتیجه حادثه در یک آزمایشگاه در ووهان به بیرون منتشر شده است. من فکر میکنم این همان چیزی است که رئیس جمهور گفته است. وی اطلاعاتی را دیده است که میگوید این ویروس ممکن است از آزمایشگاهی در ووهان آمده باشد.
سخنگوی کاخ سفید افزود: اجازه دهید برای همه یادآوری کنم که این اطلاعات فقط یک تخمین و گمان است و سیاست گذاران باید تصمیم بگیرند با این اطلاعات چه کار کنند. در این مورد، تصمیم گیرنده آمریکا رئیس جمهور امریکا است که تصمیم را به موقع خواهد گرفت. رئیس جمهور این مسئله را بسیار جدی میگیرد، زیرا تصمیم چین که به آن اشاره کردم موجب کندی ارائه اطلاعات شد و جان آمریکاییها را در خطر انداخت. رئیس جمهور یک اولویت دارد و آن ایمنی و حفظ جان آمریکاییها است.
خبرنگاری پرسید برنامه شما چیست آیا میخواهید نشست مطبوعاتی روزانه داشته باشید و آیا به ما قول میدهید که هرگز به ما دروغ نگویید؟
کِیْلی مکاِنِنی گفت: من هرگز به شما دروغ نخواهم گفت. به شما قول میدهم.
ترامپ از تایید داروی درمان بیماران کرونایی خبر داد
رئیس جمهور آمریکا روز جمعه اعلام کرد مقامات ناظر در آمریکا داروی ضد ویروس "رمدسیویر" شرکت گیلیاد را برای استفاده در بیماران آلوده به ویروس کرونا مجاز اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مقامات بخش پزشکی آمریکا شواهدی را از یک آزمایش اعلام کرده اند مبنی بر این که رمدسیویر به بیمارانی که از جمله موارد جدی آلودگی به کووید-۱۹ بودند، در بهبود سریعتر کمک کرده است.
ترامپ حامی رمدسیویر به عنوان راهی احتمالی برای مهار همه گیری ویروس کرونا بوده است.
مدارس نیویورک تا پایان سال تحصیلی تعطیل خواهند بود
فرماندار نیویورک از تعطیلی مدارس در این ایالت تا پایان سال تحصیلی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، اندرو کومو گفت: مدارس در ایالت نیویورک، کانون شیوع ویروس کرونا در آمریکا، تا آخر سال تحصیلی تعطیل خواهند بود.
این تصمیم در حالی اتخاذ شد که ایالت نیویورک همچنان در خصوص بازگشاییها محتاط است.
کومو گفت:" ما تصور نمیکنیم بازگشایی مدارس به شیوهای که کودکان، دانش آموزان و آموزگاران ما را سالم و سلامت نگه دارد، ممکن باشد ".
این تایید پس از آن صورت گرفت که بیل دبلاسیو شهردار نیویورک ۱۱ آوریل اعلام کرد دانش آموزان ۱۷۰۰ مدرسه دولتی در این سال تحصیلی به کلاسهای خود باز نخواهند گشت.
کومو تصریح کرد هنوز زود است که درباره بازگشت دانش آموزان در سال تحصیلی آینده در سپتامبر تصمیم گیری کنیم.
فرماندار نیویورک با اشاره به ادامه روند کاهشی شیوع ویروس کرونا در نیویورک، افزود با ۲۸۹ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان در این ایالت به ۱۹ هزار نفر نزدیک شد.
بر اساس گزارش ها، در اوج شیوع این بیماری از اوایل تا نیمه آوریل، روزانه بیش از ۷۰۰ نفر بر اثر ویروس کرونا در ایالت نیویورک جان خود را از دست دادند.
کومو تصریح کرد شمار موارد بستری بیماران هر روز رو به کاهش است.
چند ایالت آمریکا کاهش محدودیتها در ارتباط با ویروس کرونا را آغاز میکنند، اما این محدودیتها در نیویورک قرار است تا دست کم ۱۵ ماه مه ادامه یابد.
کومو افزود چند روز پیش از آن تاریخ درباره تمدید احتمالی محدودیتها اطلاع رسانی خواهد کرد.
ترامپ برای نخستین بار ظرف یک ماه، از کاخ سفید خارج میشود
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه برای نخستین بار ظرف یک ماه، از کاخ سفید خارج خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، ترامپ قصد دارد رهسپار تفرجگاه ریاست جمهوری کمپ دیوید در مریلند شود.
بر اساس برنامه کاری که پنجشنبه شب توسط کاخ سفید منتشر شد، رئیس جمهور آمریکا عصر جمعه (به وقت محلی) این سفر به مسافت ۷۰ مایل (۱۱۰ کیلومتر) را انجام خواهد داد.
ترامپ، که با انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر مواجه است، روز چهارشنبه اعلام کرد هفته آینده برای شرکت در یک مراسم صنعتی به آریزونا خواهد رفت.
بزرگترین بانک غذایی در آمریکا به دلیل افزایش تقاضا با مشکل مواجه شده است
به دنبال شیوع ویروس کرونا و افزایش بی سابقه میزان بیکاری در آمریکا، بزرگترین مرکز توزیع مواد غذایی رایگان در این کشور برای پاسخگویی به نیاز فزاینده مردم دچار مشکل شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی بی اس، هزاران نفر از مردم در سراسر آمریکا مقابل مراکز توزیع غذای رایگان صف کشیده اند، تا شکم خانواده هایشان را سیر کنند. بانک غذایی هیوستون، بزرگترین مرکز توزیع غذای رایگان در آمریکا است که در سالهای عادی بیش از ۳۶ هزار تن مواد غذایی توزیع میکند.
برایان گرین مدیر این مرکز در پاسخ به این سوال که در هفتههای اخیر، چه اندازه میزان تقاضا برای مواد غذایی افزایش یافته است، میگوید: «ما اکنون به طور میانگین، روزانه نزدیک به ۴۵۰ تُن مواد غذایی در اینجا توزیع میکنیم و هنوز نتوانستیم پاسخگوی تقاضا باشیم.» به گفته برایان گرین، تقاضا برای دریافت مواد غذایی در مقایسه با دو ماه گذشته، ۱۵۰ درصد افزایش یافته است. او میگوید: «بزرگترین مشکل ما مدیریت حجم کار است».
بانک غذایی هیوستون گنجایش هزار نیروی داوطلب را دارد که اکنون برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی فقط ۱۵۰ تن از آنها میتوانند داخل ساختمان باشند. این در حالی است که هزاران خودرو برای دریافت غذای رایگان مقابل این مرکز صف کشیده اند.
یک شهروند آمریکایی میگوید: هیچ چیزی برای ما نمانده است. ما با دریافت کمک و رفتن به کلیساها و اینگونه مراکز زندگی میکنیم.
داوطلبان بانک غذایی، مواد غذایی لازم برای ۷۵۰۰ خانواده آمریکایی را توزیع میکنند و هر ساعت به سرنشینان ۱۲۰۰ خودرو غذا میدهند. اینگونه مراکز توزیع غذای رایگان در آمریکا معمولا خود را برای شرایط اضطراری و دورههای کوتاه حداکثر چند هفتهای آماده میکنند. اما اکنون با همه گیری کرونا دیگر هیچ تاریخ مشخصی برای پایان فعالیت آنها متصور نیست.
ترامپ برخی رسانههای آمریکایی را عروسک خیمه شب بازی چین نامید
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در حساب کاربری توئتیر خود نوشت: شبکه ان بی سی نیوز و رسانه جعلی سی ان ان به شدت تلاش میکنند که چیزهای بسیار خوبی درباره چین بگویند، آنها عروسکهای خیمه شب بازی چین هستند که میخواهند در آنجا تجارت کنند. آنها از خطوط هوایی آمریکا استفاده میکنند که به چین کمک کنند. دشمن مردم!