پخش زنده
امروز: -
تحقیقات میدانی برای مقابله با این آفت آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز لرستان، نجفی از هجوم ۱۸ نوع آفت جوانه خوار به جنگل های استان خبرداد و گفت: تحقیقات میدانی برای مقابله با این آفت آغاز شده است.
وی گفت: با هجوم آفت جوانه خوار به جنگل های استان، چهار کانون بحران در لرستان شناسایی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی استان لرستان با اشاره به آغاز تحقیقات میدانی برای کنترل و مبارزه با این آفت، گفت: تاکنون 18 نوع آفت جوانه خوار بلوط در جنگل های بلوط استان لرستان شناسایی شده است.
نجفی افزود: با بررسی های به عمل آمده هم اکنون 20 هکتار از جنگل های بلوط لرستان مورد هجوم آفت جوانه خوار قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: هم اکنون چهار کانون بحران در شهرستان های چگنی، خرم آباد، دورود و سلسله در خصوص آفت برگ خوار در استان لرستان شناسایی شده و اقدامات لازم برای مبارزه با این آفت آغاز شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با اشاره به اینکه بخش عمدهای از جنگلهای بلوط لرستان در مناطق صعب العبور قرار دارند، افزود: تلاش می شود با استفاده از بالگرد این جنگل ها سم پاشی شوند.
نجفی با اشاره به اینکه عملیات سم پاشی با استفاده از بالگرد نیازمند تخصیص اعتبارات لازم است، گفت: برای اجرای این عملیات ۱۰میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر عملیات سم پاشی مناطق آفت زده جنگلی با استفاده از تراکتور انجام می شود، افزود: تاکنون 300 هکتار از جنگل های آفت زده لرستان سم پاشی شده است.
گفتنی است، جنگل های بلوط لرستان سالهاست با پدیده زوال مواجه است و هرسال بخشی از درختان جنگلی زاگرس در این منطقه به دلایل ناشناخته ای از بین می روند.