اخبار مربوط به کرونا در آمریکا
۶۱,۶۶۹ فوتی براثر کرونا در آمریکا
طبق برآوردهای مراکز علمی و تحقیقاتی جهان، آمریکا به عنوان آلودهترین کشور جهان به ویروس کرونا شناخته شده است و شمار افراد مبتلا به کووید ۱۹ در آمریکا به ۱،۰۶۴،۵۷۲ نفر رسید.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، طبق برآوردهای مراکز علمی و تحقیقاتی جهان، آمریکا به عنوان آلودهترین کشور جهان به ویروس کرونا شناخته شده است. دانشگاه جانز هاپکینز اعلام کرد: طی بیست و چهار ساعت گذشته بیش از ۲۵۰۰ نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
همه گیری ویروس کرونا همچنان در آمریکا پیش روی میکند و شمار افراد آلوده به این ویروس در آمریکا به ۱,۰۶۴,۵۷۲ نفر رسید.
.
«آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت از شیوع کرونا در آمریکا تا ساعت ۱۳:۰۰»
میزان تلفات کرونا در آمریکا بسیار بیشتر از ارقام رسمی است
پایگاه اینترنتی ”دموکراسی ناو “در گزارشی به موضوع شیوع ویروس کرونا در آمریکا پرداخت و نوشت ارقام مرتبط با شمار تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا احتمالا به مراتب بیشتر از ارقامی است که دولت آمریکا اعلام میکند.
بر اساس این گزارش، تاکنون گفته شده است که بیش از ۵۶ هزار شهروند آمریکایی بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند، اما بررسیهای جدید نشان میدهد این رقم احتمالا به مراتب بالاتر است.
دولت آمریکا شمار تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا را بیش از ۵۶ هزار تن اعلام کرده است، اما شواهد بیشتری نشان میدهند که ارقام واقعی مرتبط با مرگ و میر ناشی از این ویروس در آمریکا احتمالا بسیار بیشتر است. یک بررسی جدید که توسط تیمی در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ییل انجام شده است نشان میدهد طی ماه مارس و روزهای نخست ماه آوریل بیش از ۱۵ هزار شهروند آمریکایی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند. این رقم دو برابر رقم مرگ و میری است که مقامات آمریکایی رسما اعلام کرده اند طی همین دوره رخ داده است. در سراسر جهان تاکنون بیش از ۲۱۱ هزار نفر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند، اما پیش بینی میشود ارقام جهانی مرگ و میر ناشی از کرونا هم به مراتب بیشتر از این رقمی باشد که مقامات کشورها اعلام کرده اند.
سیاهپوستان و رنگین پوستان قربانیان اصلی کرونا در آمریکا هستند
سیاهپوستان صاحب مشاغل در ایالت جرجیا در حالی درباره بازگشایی مشاغل بر سر دوراهی مانده ند که ویروس کرونا جان سیاهپوستان را بیشتر از دیگر شهروندان تهدید میکند.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، ویروس کرونا به طور نامتناسبی رنگین پوستان را در سراسر آمریکا مبتلا کرده است. جی اِنزلی، فرماندار ایالت واشنگتن میگوید ۳۰ درصد مبتلایان به کووید ۱۹ در این ایالت، ساکنانی هستند که اصالتاً متعلق به کشورهای آمریکای لاتین هستند، در حالی که آنها تنها ۱۳ درصد جمعیت واشنگتن را تشکیل میدهند. بررسی جدیدی که مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا منتشر کرد، نشان میدهد بیش از ۸۰ درصد از بیماران کرونایی که در بیمارستانهای جرجیا بستری شده اند، آمریکاییهای آفریقایی تبار هستند. در نتیجه، سیاهپوستان صاحب مشاغل در این ایالت با تصمیم دشواری برای از سرگیری کسب و کارهای خود رو به رو هستند.
ویکتور بلکوو، خبرنگار سی ان ان در گزارشی در این باره گفت: این رستوران که درست در جنوب آتلانتا واقع است، باز است، اما کسب و کارش کساد است. صاحب این رستوران گفت: چهار رستوران ما در اینجا که هر کدام ۱۲۰ نفر ظرفیت دارد، اکنون شاید دو، سه مشتری بیشتر نداریم. این رستوران کار خود را چند روز پس از آن از سرگرفت که برایان کمپ، فرماندار جرجیا محدودیتهای اعمال شده بر رستورانها را کاهش داد، اما صاحب این رستوران درباره درست بودن یا نبودن تصمیم مبنی بر کاهش محدودیتها در مورد همه رستورانها گفت:
به نظر من، این فکر خوبی نبود. چون انبوه افراد در رستورانها جمع میشوند. فاصله اجتماعی رعایت نمیشود. فکر میکنم برای این کار خیلی زود بود.
کارلوس دیویس نیز با اینکه آرایشگاهش را باز کرده است، اما هراس دارد. وی گفت: اینجا همه میترسند. اما با ترس از بازگشت به کار، نمیتوان کسب و کار داشت.»
چالش پیش روی بعضی از آمریکاییهای آفریقایی تباری که صاحب مشاغل هستند و بیشتر به مشتریان آفریقایی تبار خدمات ارائه میکنند، این است: چطور میتوانند بی آنکه موجب افزایش نامتناسب موارد ابتلا به کووید ۱۹ شوند، کسب و کار خود را از سربگیرند.
بر اساس تازهترین سرشماری، آمریکاییهای آفریقایی تبار ۳۲ درصد جمعیت جرجیا را تشکیل میدهند، اما در میان موارد ابتلا در ایالت که گزارش شده است، آفریقایی تبارها ۴۰ درصد مبتلایان را تشکیل میدهند.
دایان متیو رئیس اتاق بازرگانی ساوت فولتن است. این گروه نماینده مشاغلی در هشت شهر جرجیاست که بیشترشان آمریکاییهای آفریقایی تبار هستند.
وی گفت: بزرگترین نگرانی این است که بسیاری از کسب و کارهای غیرضروری به جایی رسیده اند که مجبورند فعالیت هایشان را از سر بگیرند. این امر باعث میشود افزایش شمار (مبتلایان) ادامه یابد و جامعه ما (سیاهپوستان) را در معرض خطر بیشتری قرار میدهد.
گلن، صاحب سیاهپوست یکی دیگر از رستورانهای جرجیا گفت: ما باید بهترین کار را برای جامعه مان، و کارکنانمان انجام دهیم.
به همین دلیل است که بعضی از صاحبان این مشاغل تدابیری برای حفظ جان خودشان و مشتریانشان اتخاذ کرده اند.
صاحب یکی از رستورانها گفت:در آن واحد فقط یا دو مشتری را میگذاریم وارد شود.
وی گفت ظرفیت رستوران به ۱۰ نفر کاهش داده است، هر چند، این هفته هر روز فقط شش مشتری داشتند.
آرایشگاه کارلوس هم به مشتریان ماسک میدهد و مشتریان را فقط با وقت قبلی میپذیرد.
او گفت:این یک جور ریسک است. اما واقعاً چارهای نیست.
اما گلن رستوران این ریسک را نمیکند.
او گفت: هر کسی که بیمار میشود و میمیرد، ما را ناراحت میکند. ما قصد داریم مدتی کار نکنیم و ایمن بمانیم.
شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به ۶۱ هزار و ۴۶۲ نفر رسید
به گزارش پایگاه اینترنتی نیوز بریک که شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا را به صورت جهانی منتشر و به روز رسانی میکند، شمار جان باختگان ویروس کرونا در آمریکا به ۶۱ هزار و ۴۶۲ تن و شمار افراد مبتلا به یک میلیون و ۶۵ هزار و ۹۳ نفر افزایش یافته است. از این تعداد ۱۲۰ هزار و ۷۰ نفر نیز از این بیماری بهبود یافته اند.
براساس این آمار، بیشترین مبتلایان و آمار مرگ ناشی از کرونا در نیویورک است. حدود پنج هزار مورد جدید ابتلا در شبانه روز گذشته در این ایالت ثبت شده است. تاکنون ۲۳ هزار و ۴۷۷ نفر در نیویورک براثر ابتلا به کرونا مرده اند و ۳۰۶ هزار و ۴۷۸ نفر هم مبتلا شده اند.
در نیوجرسی نیز با ثبت شش هزار و ۷۷۱ مورد مرگ، ۱۱۶ هزار و ۳۶۵ مورد مبتلا ثبت شده است.
در ماساچوست نیز ۶۰ هزار و ۲۶۵ مورد ابتلا و سه هزار و ۴۰۵ مورد مرگ ثبت شده است.
در ایلینوی نیز ۵۰ هزار و ۳۵۸ مبتلا و دو هزار و ۲۱۵ مورد مرگ ثبت شده است.
در کالیفرنیا نیز از ۴۸ هزار و ۷۴۷ مبتلا به ویروس کرونا تاکنون هزار و ۹۴۶ نفر جان خود را از دست داده اند.
در پنسیلوانیا نیز ۴۶ هزار و ۳۲۷ مورد ابتلا و دو هزار و ۳۷۳ مورد مرگ ثبت شده است.
در میشیگان نیز ۴۰ هزار و ۳۹۹ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و سه هزار و ۶۷۰ نفر براثر این بیماری درگذشته اند.
در فلوریدا نیز ۳۳ هزار و ۱۹۳ ابتلا و هزار و ۲۱۸ مورد مرگ ثبت شده و در واشنگتن نیز ۱۴ هزار و ۷۱۱ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۸۰۴ نفر نیز مرده اند.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به یک میلیون و ۶۳ هزار و ۳۵۱ نفر رسید که از این تعداد ۶۱ هزار و ۶۱۸ نفر جان خود را از دست داده اند. آمریکا هم اکنون در صدر کشورهای جهان هم از نظر میزان شمار مبتلایان به ویروس کرونا و هم از نظر میزان مرگ و میر ناشی از این ویروس قرار دارد.
چند هفته پیش دونالد ترامپ اعلام کرد که اگر تعداد جان باختگان از بیماری کووید-۱۹ زیر ۶۰ هزار تن باشد به معنی موفقیت دولت در مهار ویروس کرونا خواهد بود.
انتقاد پمپئو از آفریقای جنوبی و قطر به دلیل پذیرش پزشکان کوبایی
مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا از آفریقای جنوبی و قطر به دلیل پذیرفتن پزشکان کوبایی برای مقابله با ویروس کرونا انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کوبا از سالهای طولانی خدمات پزشکی صادر میکند. این اقدام یکی از موتورهای اقتصاد این کشور محسوب میشود. پزشکان کوبایی نیز در چهارگوشه جهان حضور دارند.
مایک پمپئو که در یک کنفرانس خبری سخن میگفت بدون توجه به کمی و کاستیهای کشورش در امر پزشکی برای مهار ویروس کرونا و کمبود شدید تجهیزات پزشکی، مدعی شد پزشکان کوبایی نباید در آفریقای جنوبی و قطر فعالیت کنند.
آفریقای جنوبی که مانند قطر روابط خوبی با آمریکا دارد روز دوشنبه از ورود ۲۱۷ پزشک کوبایی به این کشور خبر داد.
از زمان آغاز بیماری کووید ۱۹، کوبا به بیش از ۱۰ کشور از جمله ایتالیا پزشک اعزام کرده است.