اسلامی در جمع مدیران راه آهن
افزایش ۱۲۰۰ کیلومتری راه آهن در سال ۹۹
وزیر راه و شهرسازی: طبق برنامه و زمان بندی در سال ۹۹ طول حمل و نقل ریلی را هزار و ۲۰۰ کیلومتر افزایش خواهیم داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسلامی در جمع مدیران ارشد راه آهن کشور در ارتباط زنده با شبکه خبر گفت: امسال باید طرحهای خط دوم مثل بافق به اصفهان و کرج به قزوین را که مجموعاً ۸۰۰ کیلومتر خطوط ریلی میشود، انجام بدهیم تا این شهرها در مدار قرار بگیرند.
وی گفت: با افزایش خطوط ریلی ضریب مصرف انرژی پائین میرود و اعتماد در بهره برداری افزایش مییابد.
وزیر راه و شهرسازی افزود: باید حداکثر تلاش خود بکنیم و اتصالاتی را به وجود بیاوریم تا بار تجاری کشور بر روی ریل قرار گیرد و راه آهن را تجاری کنیم.
آقای اسلامی گفت: باید در راه آهن زودتر به مقصد برسیم و راندمان را بالا ببریم و این کار با ایجاد خطوط دوم محقق میشود.
وی در خصوص خطوط دوم هم افزود: طرح راه آهن میانه به بستان آباد یکی از خطوط دومی بود که سال گذشته ازجانب رئیس جمهور افتتاح شد و امسال هم بستان آباد به تبریز افتتاح خواهد شد و طول سفر و زمان سفر از تهران به تبریز ۵ و نیم ساعت کاهش خواهد یافت.
وزیر راه و شهرسازی توصیهای هم به مدیران ارشد راه آهن کرد و گفت: از فرصت به دست آمده در این ایام که کرونا به وجود آورده استفاده کنید و واگنها را زیبا سازی کنید، خطوط را ایمنتر کنید تا مسافر در آینده با سوار شدن به قطار گذشته راه آهن کشور را فراموش کند و حس مطلوبی داشته باشد.
آقای اسلامی افزود: امسال در سال جهش تولید اهتمام ویژه شخص رئیس جمهور بر این است که سهم ریل را افزایش بدهیم و بتوانیم رشد ۲۵ درصدی را شاهد باشیم.
وی گفت: امسال امیدواریم که خط بافق به تربت حیدریه را به پایان برسانیم تا بار ترافیکی و شلوغی این قسمت را کم کنیم.
وزیر راه و شهرسازی افزود: شرکت مپنا یکی از شرکتهای بزرگ داخلی است که کمک بزرگی به صنعت واگن سازی کرده و در سال ۹۸، ۷۷۸ واگن را به راه آهن تحویل داد و هدف ما به سمت تحویل دو هزار واگن است که در سال ۹۹ ملحق شود به راه آهن و سال ۱۴۰۰ حداکثر توسعه یافتگی را در راه آهن شاهد خواهیم بود.
۵۶ دستگاه لوکوموتیو و واگن به شبکه ریلی پیوست
۵۶ دستگاه لوکوموتیو، واگن باری و مسافری ساخت داخل و دو لوکوموتیو بازسازی شده به شبکه ریلی کشور ملحق شد.
۵۶ دستگاه انواع ناوگان ریلی شامل ۵۴ لوکوموتیو، واگن باری و مسافری ساخت داخل و دو لوکوموتیو بازسازی شده پیش از ظهر امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی به شبکه ریلی کشور ملحق شد.
برای تولید این تعداد ناوگان ریلی که در شرکتهای داخلی ساخته شده، ۶ شرکت حمل و نقل ریلی بیش از ۱۲۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده اند.
۱۰۰ درصد این ناوگان ریلی در فروردین ماه امسال در شرکتهای داخلی تولید شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۱۴۳ درصد افزایش نشان میدهد.
در فروردین ماه امسال در مجموع ۵۰ دستگاه واگن باری، ۲ دستگاه واگن مسافری، ۲ دستگاه لوکوموتیو در ۴ شرکت داخلی تولید شد و ۲ دستگاه لوکوموتیو نیز، پس از بازسازی کامل وارد شبکه ریلی کشور شدند.