معاون سلامت اداره کل دامپزشکی فارس:
تشدیدکنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های دامی در فارس
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در حال اجرا است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان فارس گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضهی فراوردههای خام دامی در سراسر استان تشدید شده است.
منصور بستانیان افزود: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از ۴ اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا ۴ خرداد ماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: در این طرح ۷۴ گروه در قالب ۴۰ گروه سیار و ۳۴ گروه ثابت بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت دارند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان فارس اعلام کرد: شهروندان فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی میباشد، توجه کنند.
بستانیان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق تلفن پیامگیر ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.