اخبار شیوع کووید ۱۹ در انگليس
کرونا دو میلیون عمل جراحی را در انگلیس لغو کرد
وزارت بهداشت و درمان انگلیس اعلام کرد در پی همه گیری ویروس کرونا، تاکنون بیش از دو میلیون عمل جراحی در این کشور لغو شده است تا بتوان از بیماران مبتلا به کووید ۱۹، مراقبت کرد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ با لغو میلیونها عمل جراحی غیر ضروری در انگلیس و افزوده شدن بر فهرست طولانی بیماران منتظر اتاق عمل، وزارت بهداشت و درمان انگلیس ناچار خواهد شد پس از بحران ویروس کرونا، سه میلیارد پوند هزینه کند تا صف طولانی منتظران اعمال جراحی را کاهش دهد.
وزارت بهداشت و درمان انگلیس، به منظور رسیدگی به بیماران مبتلا به ویروس کرونا، اعمال جراحی غیر ضروری را دستکم برای سه ماه لغو کرد.
روزنامه گاردین در این باره نوشت: طولانی شدن فهرست منتظران اعمال جراحی در انگلیس موجب خواهد شد پس از پایان بحران کرونا، وزارت بهداشت و درمان از ۲۰ هزار پرستار و پزشکی که به صورت داوطلبانه و به منظور کمک به درمان بیماران کرونایی به این وزارتخانه بازگشته اند بخواهد تا پس از بحران نیز در بیمارستانها بمانند و در اعمال جراحی انباشته شده، کمک کنند.
روزنامه گاردین به نقل از گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس نوشت تاخیر اعمال جراحی در این کشور، ماهانه یک میلیارد پوند هزینه دارد، اما ۱۲ هزار تخت بیمارستانی را برای درمان بیماران کرونایی، آزاد میکند.
آخرین آمار مبتلایان، فوتی ها و بهبود یافتگان کرونا
هر پنج دقیقه یک نفر در مراکز نگهداری سالمندان در انگلیس جان خود را از دست میدهد
شمار جان باختگان از همه گیری کووید ۱۹ در مراکز مراقبت از معلولان و سالمندان، هر روز در حال افزایش است و اکنون هر پنج دقیقه، یک نفر از ساکنان این مراکز قربانی ویروس کرونا میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روزنامه دیلی میرور نوشت براورد میشود هزاران نفر از ساکنان آسایشگاههای معلولان و بیماران و نیز خانههای سالمندان در انگلیس، به ویروس کرونا مبتلا و منتظر مرگ هستند. اکنون مراکز مراقبت از بیماران و سالمندان در انگلیس، به خط مقدم عملیات مبارزه با ویروس کرونا مبدل شده است.
روزنامه دیلی میرور به نقل از گزارش کمیسیون کیفیت مراقبت (Care Quality Commission) در انگلیس نوشت: فقط در دو هفته ۱۰ تا ۲۴ ماه آوریل، ۲۲ فروردین تا ۵ اردیبهشت ماه چهار هزار و ۳۴۳ نفر (بیش از ۳۰۰ نفر در هر روز)، در مراکز مراقبتی این کشور، به علت ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند.
دولت انگلیس تا کنون در آمار روزانه رسمی، فقط شمار مرگ ناشی از ویروس کرونا در بیمارستانهای این کشور را اعلام میکند و قربانیان این همه گیری در بیرون از بیمارستان ها، از جمله در منازل شخصی، آسایشگاههای بیماران و معلولان و خانههای سالمندان را در آمار رسمی اعلام نمیکند.
روزنامه دیلی میرور نوشت اکنون دویست هزار نفر در مراکزی نگهداری میشوند که شماری از مبتلایان به ویروس کرونا و یا افراد مشکوک به این بیماری، در آن جا ساکنند.
در پی افزایش انتقادها از تفاوت فراوان میان آمار رسمی دولت انگلیس و شمار واقعی جان باختگان از ویروس کرونا، مت هنکوک (Matt Hancock)، وزیر بهداشت و درمان در نشست دیروز در دفتر نخست وزیری اعلام کرد از روز چهارشنبه آمار همه جان باختگان از همه گیری کووید ۱۹ منتشر خواهد شد. در حالی که دولت انگلیس اعلام کرد تا روز سه شنبه ۹ اردیبهشت ۲۱ هزار ۶۷۸ نفردر در بیمارستانهای این کشور قربانی همه گیری کووید ۱۹ شده اند، براساس آمار مرکز ملی آمار انگلیس، شمار جان باختگان به ویروس کرونا در این کشور از ۳۲ هزار نفر فراتر رفته است. مرکز ملی آمار انگلیس دیروز سه شنبه ۹ اردیبهشت ماه در گزارشی، آمار جان باختگان از ویروس کرونا در آسایشگاههای سالمندان و مراکز مراقبت از توانجویان را منتشر کرد و بدین ترتیب، ناقص بودن آمار رسمی دولت انگلیس درباره شمار قربانیان ویروس کرونا آشکارتر شد.
روزنامه سان با استناد به گزارش مرکز ملی آمار انگلیس نوشت: شمار قربانیان ویروس کرونا در انگلیس، احتمالا ۵۴ درصد بیشتر از آمار رسمی است که دولت اعلام میکند و بدین ترتیب، شمار واقعی جان باختگان از همه گیری ویروس کرونا در این کشور، اکنون دستکم ۳۲ هزار نفر است. روزنامه دیلی میرور نیز نوشت پروفسور مارتین گرین (Martin Green)، مدیر مراکز نگهداری در انگلیس نوشت براورد میشود شمار قربانیان ویروس کرونا در این مراکز، از ده هزار نفر هم فراتر رفته باشد.
با احتساب شمار قربانیان ویروس کرونا در خارج از بیمارستان ها، اکنون انگلیس پس از آمریکا، بیشترین قربانیان ویروس کرونا در جهان را داراست، اما با احتساب نسبت جمعیت دو کشور، انگلیس به نسبت جمعیت، دو برابر آمریکا تاکنون در این همه گیری، قربانی داشته است.
جدیدترین آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در انگليس
روزنامه گاردین چاپ انگلیس نوشت: در حالی که همه گیری ویروس کرونا موجب شده است کارکنان بخش درمان در انگلیس رسیدگی به بیماران دیگر را به تعویق بیندازند، تحقیقات "یونیورسیتی کالج لندن" نشان میدهد ممکن است ۱۸ هزار تن در این کشور به سبب سرطان فوت کنند.
کارشناسان سرطان میگویند ۶ هزار و ۲۷۰ نفر که به تازگی مشخص شده است سرطان دارند ممکن است در ۱۲ ماه آینده در نتیجه بحران ناشی از ویروس کرونا و عدم رسیدگی به آنها جان خود را از دست بدهند.
۱۷ هزار و ۹۱۵ نفر دیگر از مبتلایان به سرطان نیز به همین علت با خطر مرگ روبرو هستند.
تعداد افرادی که در بیمارستانهای انگلیس بر اثر آلودگی به ویروس کرونا فوت کرده اند، ۲۱ هزار و ۶۷۸ نفر است. بیش از ۴۳۰۰ نفر دیگر در دو هفته گذشته در مراکز نگهداری از افراد سالخورده یا ناتوان فوت کرده اند. به این ترتیب، تعداد کسانی که از زمان شیوع ویروس کرونا فوت کرده اند در مجموع به بیش از ۲۶ هزار نفر رسیده است.
مرکز مراقبت از بیماران سرطانی مک میلان اعلام کرد این یافتهها بسیار نگران کننده است و سرطان نباید کم اهمیت تلقی شود.
میزان ارجاع افراد برای آزمایش سرطان از طرف پزشکان عمومی، ۷۶ درصد کاهش یافته است. تعداد موارد نوبت دهی برای انجام شیمی درمانی هم از زمان همه گیری بیماری کرونا در ماه فوریه ۶۰ درصد کمتر شده است.
به وجود آمدن شکل جدیدی از خشونتهای خانگی در انگلیس
یک مقام انگلیس هشدار داد: در زمان اجرای سیاست قرنطینه و در بحبوحه تنشهای فزاینده در داخل خانه ها، کودکان به والدین خود حمله میکنند.
روزنامه ایندیپندنت چاپ انگلیس نوشت: "دیم گرا بایرد"، کمیسر افراد آسیب دیده در انگلیس و ولز، گفت: گزارشها در مورد نوع تازهای از خشونت خانگی رو به افزایش است.
دیم گرا بایرد در جمع نمایندگان پارلمان انگلیس گفت:"ما شاهد خشونت فرزندانِ بزرگتر علیه والدین شان هستیم که احتمالاً نشان میدهد کودکان میخواهند به بیرون از خانه بیایند، ولی والدین به آنها اجازه این کار را نمیدهند. ما در مورد نوجوانان صحبت میکنیم و این نگران کننده است"
بریتیش ایرویز در آستانه تعدیل گسترده نیرو
شبکه خبری آمریکایی سی ان ان نوشت: با افزایش خسارتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز احتمالا ۱۲ هزار نفر از نیروهای خود را کاهش میدهد.
بر اساس اين گزارش، خسارتهایی که شیوع ویروس کرونا بر یکی از بزرگترین شرکتهای هواپیمایی اروپا تحمیل کرده است، احتمالا شرکت بریتیش ایرویز را مجبور خواهد کرد بیش از یک چهارم نیروهای خود را اخراج کند.
شرکت مادر آیای جی روز سه شنبه در بیانیهای اعلام کرد که بریتیش ایرویز به اتحادیههای کارگری درباره برنامه بازسازی که بر تعداد زیادی از کارکنان آن تاثیر خواهد گذاشت و احتمالا به اخراج ۱۲ هزار نفر از آنها منجر خواهد شد، اطلاع رسانی کرده است.
شرکت آیای جی که مالک شرکت هواپیمایی اسپانیایی ایبریا نیز است، گفت درآمد این شرکت در فصل اول سال با ۱۳ درصد کاهش به ۴/۶ میلیارد یورو (۵ میلیارد دلار) رسیده است.
این گروه شرکتهای هواپیمایی با هشدار درباره اینکه ضرر و زیانها در فصل دوم سال احتمالا شدیدتر خواهد بود، پیش بینی کرد افزایش تقاضای مسافران برای استفاده از خدمات این شرکت تا میزانی که در سال ۲۰۱۹ بود، احتمالا به چند سال زمان نیاز خواهد داشت.
گروه شرکتهای هواپیمایی لوفتانزا نیز که مالک شرکتهای هواپیمایی ملی در آلمان، سوئیس، اتریش و بلژیک است، هشدار مشابهی داده بود. لوفتانزا نیز این ماه با اعلام اینکه اندازه ناوگان خود را کوچک و یکی از شرکتهای ارزان قیمت خود را تعطیل میکند، گفت چند سال طول میکشد تا میزان تقاضای جهانی برای سفر هوایی بار دیگر افزایش یابد.