اخبار شیوع کووید ۱۹ در آلمان
نگرانی در مورد موج ورشکستگی در آلمان
کمتر از یک سوم شرکتهای آلمانی معتقدند که در صورت تمدید محدودیت فعالیت هایشان بخاطر کرونا حداکثر به مدت سه ماه دوام خواهند آورد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری رویترز از برلین؛
موسسه آلمانی مطالعات اقتصادی «اینفو» اعلام کرد کمتر از یک سوم شرکتهای آلمانی (۲۹,۲ درصد از آنها) بر این باورند که در صورت تمدید محدودیت فعالیت هایشان به علت اقدامات مربوط به مقابله با شیوع ویروس کرونای جدید، حداکثر به مدت سه ماه دوام خواهند آورد.
موسسه مطالعات اقتصادی «اینفو» اعلام کرد بیش از نیمی از شرکتهای آلمانی یعنی ۵۲,۷ درصد از آنها به این موسسه اعلام کرده اند که در چنین شرایطی میتوانند تا شش ماه دوام بیاورند.
کلوس وولراب، کارشناس اقتصادی موسسه اینفو گفت: «اینها ارقامی نگران کننده است که نشان میدهد موجی از ورشکستگی انتظار ما را میکشد.»
اعمال محدودیت سفرهای خارجی تا ۲۵ خرداد
وزیر خارجه آلمان از اعمال محدودیتهای سفرهای خارجی تا ۲۵ خرداد ۹۹ در این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر خارجه آلمان در واکنش به اعتراضات مطرح شده دفاتر گردشگری مبنی بر از سرگیری فعالیتهای گردشگری در محل ساختمان وزارت خارجه آلمان گفت: کابینه آلمان، امروز تصمیم گرفت هشدارهای مربوط به مسافرتهای بین المللی برای آن دسته از سفرهای غیرضرور و توریستی تا تاریخ ۱۴ ژوئن (یکشنبه ۲۵ خرداد ۹۹) همچنان به قوت خود باقی باشد. این تصمیمی بود که مجبور بودیم بگیریم. چون مبارزه با این ویروس با توجه به عالم گیر شدن آن اصلا این طور نیست که بخواهیم بی دغدغه و آسوده خاطر، سفر امن را توصیه کنیم. چنانچه در برخی کشورها شاهد اعمال تخفیفاتی در اجرای محدودیتها هستیم یا آنکه برخی از دولتها از چنین قصدی خبر داده اند، فرض ما آن است که همچنان به گذشت هفتهها زمان برای عادی سازی شرایط در کشورمان و همین طور در سایر کشورها نیاز داریم؛ بنابراین به اعتقاد ما این مسئولانه نیست که ظرف هفتههای آینده تا دست کم روز چهاردهم ژوئن به انجام سفرهای بین المللی بپردازیم. ظرف چهار هفته گذشته، ۲۴۰ هزار گردشگر (آلمانی تبار) را از سراسر جهان به آلمان بازگرداندیم. البته در تابستان آینده، بار دیگر، چنین، نخواهیم کرد. در هفتههای آتی به ویژه با شرکای اروپایی مان در این باره صحبت خواهیم کرد که چطور در زمینه اتخاذ راهکارهای هماهنگ به توافق برسیم و ما این توافقات را نخست در درون اروپا مورد بررسی قرار خواهیم داد. البته این ملاحظات به میزان انتشار این بیماری عالم گیر در سایر کشورهای اروپایی نیز بستگی دارد.
کلاودیا مادِس، مالک یک دفتر مسافرتی گفت: ما عملا از کار کردن، منع شده ایم. درخواست اصلی ما حمایت دولتی است. به طور مثال شرکت «تویی» (به عنوان بزرگترین شرکت ارایه دهنده خدمات هلتداری و گردشگری آلمانی در جهان) به میزان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون یورو حمایت شده است، اما متاسفانه سایر دفاتر و بنگاههای گردشگری و همین طور برگزار کنندگان و راهنمایان تور به طور کامل به فراموشی سپرده شده اند و به همین خاطر ما نیز به یک چتر حمایتی (مالی) به میزان دو میلیارد یورو نیاز داریم.
وزیر اقتصاد آلمان: اقتصاد آلمان سال ۲۰۲۲ دوباره به وضع پیش از کرونا باز خواهد گشت
وزیر اقتصاد آلمان گفت: اقتصاد آلمان، تازه در سال ۲۰۲۲ میلادی دوباره به وضع پیشاکرونا باز خواهد گشت. به گزارش بخش تصویری خبرگزاری رویترز، پِتر آلتمایر، وزیر اقتصاد و انرژی آلمان با شرکت در یک کنفرانس مطبوعاتی در برلین گفت: در مورد آنچه که به رشد اقتصادی ما تا حداکثر پایان سه ماهه دوم سال جاری میلادی مربوط میشود، با تجربه یک رکورد اقتصادی، پایینترین رشد اقتصادی را برای آلمان شاهد خواهیم بود و فعالیتهای اقتصادی ما به حدود ۸۹ درصد کاهش خواهند یافت که این وضعیت با انتهای سال ۲۰۱۹ قابل قیاس و به میزان (رشد) منفی یازده درصد است. فرض ما بر این است که اقتصاد جمهوری فدرال آلمان امسال به میزان شش ممیز سه دهم درصد کوچک شود، اما در سال آینده میلادی به میزان حدود پنج ممیز دو دهم درصد یا به عبارتی کلی تر، پنج درصد، اقتصاد آلمان، خود را احیا خواهد کرد. این یعنی آنکه به احتمال قریب به یقین در آغاز سال ۲۰۲۲ بار دیگر، وضع توانمندی اقتصادی ما به دوران پیشاکرونا باز خواهد گشت.
وی افزود: اقتصاد آلمان همزمان به طور گستردهای با تکانهها و شوکهای داخلی و خارجی مواجه شده است. هر دوی این تکانهها هر دو حوزه عرضه و تقاضا را در بر می گیرد. ما به سمت کاهش تدریجی و مرحله به مرحله (محدودیت ها) حرکت میکنیم و امیدواریم آنچه را که ظرف روزهای آتی در این زمینه کسب میکنیم به ما اجازه چنین کاری را بدهد. اما حتی اگر نتوانیم کل اقتصاد را به یک باره، دوباره احیا کنیم در آن صورت به دنبال آن خواهیم بود که ریسکهای اضافی را محدود کنیم. ما باید از افزایش فشار اضافه به نظام سلامت خودمان جلوگیری کنیم. در مورد چین هم باید بگویم طبق برنامه در نظر داریم یک نشست سران اتحادیه اروپا و چین را امسال برگزار کنیم. در همین ارتباط به دنبال تنظیم یک دستورکار ویژه برای ارتباط با چین هستیم و به طور مثال برآنیم یک قرارداد سرمایه گذاری نیز در همین سال جاری میلادی با چین منعقد کنیم و آلمان از این سرمایه گذاری به طور جامع و کامل حمایت میکند. من هم همانند وزیر دارایی (اولاف شولتس) این تصور را دارم که ما به بنگاههای اقتصادی از طریق «صندوق ثبات اقتصادی»، کمک و همزمان سود به دست آمده را نیز (میان سهامداران) تقسیم کنیم. البته این نظر، تنها منحصر (به وضع حال حاضر) شرکت هواپیمایی «لوفتهانزا» نیست.
آغاز تست واکسن کرونا در آلمان
یک شرکت داروسازی در آلمان مرحله اولیه واکسن کرونا را روی ۱۲ نفر تست کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، شرکت بیوفناوری بایونتک در بیانیهای اعلام کرد به ۱۲ نفر در آلمان واکسن بیانتی۶۲ (BNT۶۲) تزریق کرده است.
در مرحله نخست این واکسن روی ۲۰۰ داوطلب در سنین ۱۸ تا ۵۵ سال تزریق میشود تا ایمن سازی واکسن ارزیابی و دُز مناسب آن در مرحله بعدی تعیین شود.
این تست بالینی در انستیتو پل ارلیش آلمان آغاز شده است و شرکت بایون تک و شرکت آمری
تست کرونا در آلمان، ۶۰ یورو
بخش خصوصی در برلین بابت تست کرونا از متقاضیان ۶۰ یورو دریافت میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، تستهای کرونا در بیمارستانهای آلمان تنها در صورتی بدون هزینه انجام میشود که پزشکان علائم آلودگی به کرونا را در فرد تشخیص دهند در عین حال متقاضیانی برای اطمینان از آلوده نبودن به ویروس کرونا درخواست انجام تست را دارند که بخش خصوصی با دریافت هزینه این کار را انجام میدهد.
اقدامی که البته با انتقاد برخی رسانهها و سیماستمداران مواجه شده است که طراحان را به سوء استفاده از ترس مردم نسبت به کرونا و تبدیل کردن تست به کالایی تجاری متهم کرده اند، درعین حال مسئول این طرح مدعی است قصدش پولدار شدن نیست علاوه برآنکه این آزمایش به سرعت و سهولت تست بارداری است و میتوان از آنتی بادیهای موجود استفاده کرد.
آلمان هشدارهای خود را برای پرهیز از سفر تا نیمه ژوئن تمدید کرد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، دولت آلمان هشدارهای خود را برای پرهیز از سفر تا نیمه ژوئن تمدید کرد.
جديدترين آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در آلمان
خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از برلین گزارش داد، در شبانه روز گذشته ۱۳۰۴ مورد ابتلا به کووید ۱۹ ثبت شد و این در حالی است که در دو روز قبل، آمار ۱۰۱۸ و ۱۱۴۴ نفر بود. به این ترتیب تا ظهر چهارشنبه شمار آلوده شدگان به کرونا در آلمان به ۱۵۹ هزار و ۹۱۲ نفر رسیده است. همچنان در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۲ نفر نیز جان خود را از دست داده اند. آمار فوتیهای کرونا در آلمان دو روز قبل ۱۱۰ و ۱۶۳ نفر ثبت شده بود.
با ثبت موارد جدید مرگ ناشی از کرونا، آمار تلفات این ویروس در آلمان به شش هزار و ۳۱۴ نفر رسید. شمار بهبود یافتگان نیز بیش از ۱۲۰ هزار نفر اعلام شده است.
یکی از دلایل افزایش شمار بیماران و جان باختگان، رفع برخی محدودیتها و تقویت زنجیره سرایت میتواند باشد.
تخلیه کامل خانه سالمندان برلین در پی شیوع کرونا
به گزارش پايگاه خبري راپتلی، خانه سالمندان برلین به علت شیوع ویروس کرونا در میان ساکنان آن، به طور کامل تخلیه شد.
"فردریک فاینر"، سخنگوی آتشنشانی شهر برلین، در پیامی که در توئیتر منتشر کرد، گفت: ما امروز این جا هستیم، زیرا در طول روز تماسهای تلفنی زیادی با ما گرفته شد مبنی بر این که بیماران زیادی اینجا هستند. تست کرونای بسیاری از افرادی که در این مرکز نگهداری میشوند، مثبت بوده است.
وضع سلامتی برخی از ساکنانِ بیمار در این مرکز، اصلاً خوب نیست. ما درباره سلامتی افراد سالخورده در این مرکز مطمئن نیستیم. بیش از ۸۰ فرد سالخورده در این مرکز زندگی میکنند که باید به شکلی مناسب و بر اساس نیازهای شان، از آنها مراقبت شود. بعد از گفتگو با دایرهِ سلامت و برابریِ سنا، تصمیم گرفته شد ۷۳ بیمار ساکن این مرکز به بیمارستان منتقل شوند و مرکز نگهداری سالمندان برلین هم به طور کامل تخلیه شود.