اخبار شیوع کووید ۱۹ در آمریکا
کرونا عامل رکود اقتصادی آمريکا در سال ۲۰۲۰
پس از ۱۰ سال رشد اقتصادی بی وقفه، آمریکا در سال ۲۰۲۰ شاهد رکودی تاریخی ناشی از تأثیر ویروس کرونا خواهد بود.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمريکا به شرح زیر است.
آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در آمریکا
خبرگزاری فرانسه در گزارشی از واشنگتن نوشت:پس از ۱۰ سال رشد اقتصادی بی وقفه، آمریکا در سال ۲۰۲۰ شاهد رکودی تاریخی ناشی از تأثیر ویروس کرونا خواهد بود: انتشار میزان رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه نخست سال و پیش بینیهای بانک مرکزی آمریکا نخستین ایده را در مورد گستردگی این رکود خواهند داد.
تحلیلگران کاهش چهار و سه دهم درصدی تولید ناخالص داخلی آمریکا را در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ در مقایسه با دوره مشابه سال قبل پیش بینی کرده اند.
دفتر بودجه کنگره (CBO) که یک نهاد مستقل است، در این خصوص کمتر بدبین است. این نهاد کاهش ۹ دهم درصدی را در سه ماهه نخست سال برای رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا انتظار دارد.
۱۴ میلیون آمریکایی محروم از دریافت حق بیمه بیکاری
نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد از میان هر ده آمریکایی که در طول شیوع ویروس کرونا موفق شده اند درخواست دریافت بیمه بیکاری دهند، دست کم سه یا چهار نفر نتوانسته اند به علت مشکلات فنی شایع در سامانههای رایانهای مربوطه ثبت نام کنند.
به موجب آمار و ارقام وزارت کار آمریکا بیش از ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار آمریکایی از اواسط ماه مارس و در پی شیوع ویروس کرونا که به اخراج دهها میلیون آمریکایی در ایام قرنطینه انجامید، تقاضای دریافت بیمه بیکاری داده اند.
تازهترین نظرسنجی آنلاین که توسط موسسه سیاست اقتصادی صورت گرفته نشان میدهد بین ۹ تا ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار آمریکایی به علت بروز مشکلات مختلف- از اختلال در خطوط تلفن گرفته تا سیستمهای رایانهای قدیمی و تاریخ گذشته - نتوانسته اند به موقع به شبکه رایانهای دریافت مزایای بیکاری دسترسی داشته باشند.
افزایش تلفات کرونا در آمریکا نسبت به قربانیان جنگ ویتنام
پایگاه اینترنتی نیوز بریک که شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا را به صورت جهانی منتشر و به روز رسانی میکند نيز اعلام کرد شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به ۵۹ هزار و ۲۶۶ تن و شمار مبتلایان به یک میلیون و ۳۵ هزار و۷۶۵ نفر افزایش یافته است.
براساس این آمار، بیشترین مبتلایان و آمار مرگ ناشی از کرونا در نیویورک است. تاکنون ۲۳ هزار و ۱۳۴ نفر در نیویورک براثر ابتلا به کرونا مرده اند و ۳۰۱ هزار و ۴۸۹ نفر هم مبتلا شده اند.
در نیوجرسی نیز با ثبت شش هزار و ۴۴۲ مورد مرگ، ۱۱۳ هزار و ۸۵۶ مورد مبتلا ثبت شده است.
در ماساچوست نیز ۵۸ هزار و ۳۰۲ مورد ابتلا و سه هزار و ۱۵۳ مورد مرگ و ایلینوی نیز ۴۸ هزار و ۱۰۲ مورد ابتلا و دو هزار و ۱۲۵ مورد مرگ ثبت شده است.
در کالیفرنیا نیز ۴۶ هزار و ۱۶۴ مورد ابتلا به ویروس کرونا تاکنون ثبت شده و هزار و ۸۶۴ نفر مرده اند و در پنسیلوانیا از ۴۵ هزار و ۱۳۷ مورد ابتلا به ویروس کرونا تاکنون دو هزار و ۴۶ نفر جان خود را از دست داده اند.
در میشیگان نیز ۳۹ هزار و ۲۶۲ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و سه هزار و ۵۶۸ نفر براثر این بیماری درگذشته اند.
در فلوریدا نیز ۳۲ هزار و ۸۴۸ ابتلا و هزار و ۱۷۱ مورد مرگ ثبت شده است.
در تگزاس نیز از ۲۶ هزار و ۱۷۱ مورد ابتلا ۶۹۰ نفر مرده اند و در واشنگتن نیز ۱۴ هزار و ۳۸۸ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۷۹۲ نفر نیز جان باخته اند.
قصد ترامپ برای باز نگه داشتن کارخانههای فرآوری گوشت
به گزارش روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه در تلاش برای اطمینان یافتن درباره فعالیت کارخانهها اعلام کرد کارخانههای فرآوری گوشت تاسیسات مهمی هستند
دولت آمریکا تلاش میکند مانع از کمبود فرآوردههای پروتئینی در نتیجه شیوع ویروس کرونا شود.
این درحالی است که کارخانههای تولید گوشت به مکانهای مهمی برای شیوع ویروس کرونا تبدیل و هزاران نفر از کارکنان آنها بیمار شده اند. رئیس صنایع غذایی تایسون که یکی از بزرگترین شرکتهای فرآوری گوشت در آمریکا است گفت میلیونها تن گوشت از چرخه عرضه ناپدید خواهد شد.
ترامپ در فرمانی اجرایی اعلام کرد تعطیلی اخیر تاسیسات فرآوری گوشت چرخه عرضه آن در سراسر کشور را تهدید میکند و تاسیساتی مهم در زمان وضعیت اضطراری ملی تضعیف میشوند.
ترامپ طرحی برای افزایش آزمایشهای کرونا ندارد
"کریس مورفی"، سناتور دموکرات آمریکایی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی گفت: دولت ترامپ هیچ طرحی برای افزایش آزمایشهای کرونا ندارد.
کریس مورفی: در حال حاضر ما در ایالت کنتیکت که من نماینده آن در سنا هستم روزانه حدود سه هزار تست کرونا انجام میدهیم، اما ما روزانه به ده برابر تست بیشتر کرونا در این ایالت نیاز داریم. چون ما نه تنها باید افراد مشکوک به کرونا را تست کنیم، بلکه باید بتوانیم روی افراد مرتبط با مبتلایان و همچنین ساکنان مناطقی که در وضع قرمز قرار دارند تست انجام دهیم.
اين سناتور آمريکايي گفت،اما ما اکنون تجهیزات و امکانات کافی برای انجام این تستها در اختیار نداریم، دولت فدرال هم در این زمینه به ما کمک نمیکند. در حال حاضر، دولت فدرال هیچ طرحی برای کمک به ایالت کنتیکت جهت افزایش تستهای کرونا ندارد.
افزایش ثروت طبقه مرفه آمریکا همزمان با افزایش بیکاری در این کشور
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، "آلن مک لئود"، نویسنده و تحلیلگر رسانهای گفت، درحالیکه اقتصاد آمریکا درحال سقوط است و دهها میلیون آمریکایی شغل خود را از دست میدهند، طبقه میلیاردر این کشور به لطف قانون کمک، امداد و امنیت اقتصادی روز به روز ثروتمندتر میشوند.
در گزارش جدید موسسه مطالعات سیاسی آمده است که بین ۱۸ مارس تا ۱۰ آوریل مجموع ثروت میلیاردرهای آمریکا ۲۸۲ میلیارد دلار یا ۹/۵ درصد افزایش یافته است. ثروتمندان آمریکا همچنان ثروتمندتر میشوند و این درحالی است که دهها میلیون نفر از مردم این کشور شغل خود را از دست میدهند و تولید ناخالص داخلی آمریکا نیز این فصل ۴۰ درصد کاهش خواهد داشت.
در این گزارش همچنین آمده است که بین سالهای ۱۹۸۰ تا ۲۰۲۰، تعهدات مالیاتی میلیاردرهای آمریکا ۷۹ درصد کاهش یافته است. درحالی که در ۳۰ سال اخیر، ثروت میلیاردرهای آمریکا هزار و ۱۰۰ درصد افزایش داشته است، ثروت طبقه متوسط جامعه تنها پنج درصد افزایش یافته است.
خسارت ۵ میلیارد دلاری شرکت فورد در سه ماهه دوم ۲۰۲۰
خبرگزاری فرانسه از نیویورک گزارش داد شرکت خودروسازی آمریکایی ”فورد“ اعلام کرد در پی شیوع ویروس کرونا و پیامدهای ناشی از آن بر اقتصاد آمریکا، در سه ماهه دوم ۲۰۲۰، پنج میلیارد دلار خسارت دیده است.
تازهترین آمار پنتاگون از مبتلایان کرونا
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد، مجموع مبتلایان به کرونا میان نیروهای مسلح این کشور از مرز ۶۶۰۰ تن گذشت.
آخرین آمارها حاکی از آن است که آمریکا تاکنون یک میلیون و ۲۴ هزار و ۸۲۸ مورد قطعی ابتلا به کرونا را گزارش کرده است.
براساس تازهترین آمارها تاکنون نزدیک به ۵۸ هزار تن در آمریکا در اثر ابتلا به کرونا جان باختهاند.
استفاده دو نفر در آمریکا از مواد ضد عفونی کننده برای پیشگیری از کرونا
مقامات آمریکایی اعلام کردند دو نفر در ایالت جورجیای این کشور که دچار مشکلات روانی بودند برای محافظت از خود در برابر کرونا، مواد شیمیایی خانگی نوشیدند.
پایگاه اینترنتی آمریکایی هیل نوشت:"گایلورد لوپز"، مدیر مرکز سم شناسی جورجیا گفت یک نفر روز شنبه پس از آنکه اعلام کرد برای پیشگیری از ابتلا به کرونا حدود نیم لیتر مایع سفید کننده مصرف کرده است در بیمارستان بستری شد.
لوپز گفت:"این بیمار به گفته خودش حدود نیم لیتر مایع سفید کننده مصرف کرده است. من بیماران زیادی را نمیشناسم که مایع سفید کننده مصرف کنند، ولی این شخص سابقه بیماری روانی دارد. "
وی افزود این فرد بعدا به بخش روانی منتقل شد و از آنجا نیز مرخص شده است.
این مقام آمریکایی گفت فرد دیگری نیز که مواد شیمیایی خانگی همراه با قرص مسکن و دهان شویه را با هم ترکیب کرده و نوشیده بود نیز در بیمارستان بستری شده است.
لوپز گفت احساس میکند سخنان رئیس جمهور آمريکا مبنی بر اینکه باید در مورد مواد ضد عفونی کننده به عنوان درمان احتمالی ویروس کرونا بررسی شود از سوی بیشتر افراد غلط تعبیر شده است.