به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما، مرکز فارس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به پرخطر بودن خدمات دندان پزشکی در شرایط شیوع کرونا، از ۹۰۰ مطب و درمانگاه دندان پزشکی در شیراز، تنها ۲۰ مرکز مجاز به ارائه خدمات اورژانسی هستند.
اکبری خدمات اورژانسی را عفونت و آبسه دندان، عصب کشی، پر کردن یا کشیدن ضروری بیان کرد و افزود: هیچ گونه مجوزی برای اعمال و خدمات غیر اورژانسی از جمله اعمال زیبایی در این شرایط صادر نشده است.
وی گفت: این مراکز مکلف به رعایت حفاظت کامل فردی برای بیمار و کادر درمان و همچنین رعایت دستورالعملهای ایمنی و مراقبتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش و گان، غربالگری و تب سنجی در بدو ورود به مرکز هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که هنوز مجوزی برای فعالیت مطبهای دندان پزشکی داده نشده است افزود: در دیگر شهرستانهای استان ۳۵ مرکز دندانپزشکی مجوز فعالیت و ارائه خدمات اورژانسی دندانپزشکی را دارند.
اکبری با بیان این که به جز دریافت هزینه وسایل حفاظت فردی از بیماران، هیچ تغییری در تعرفههای دندان پزشکی نسبت به سال ۹۸ ایجاد نشده است افزود: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف دندانپزشکی اعم از هزینهها یا عدم رعایت اصول بهداشتی و مراقبتی را به شماره ۱۸۱۹ گزارش کنند.
در شیراز درمانگاههای قطب الدین در دروازه کازرون، کلینیک خیریه دکتر حکمت در بلوار بعثت و درمانگاه دندانپزشکی محمد رسول لله در بلوار زرهی به صورت شبانه روزی خدمات اورژانسی دندانپزشکی ارائه میدهند.
با اعلام دانشگاه علوم پزشکی، علاوه به مراکز دندان پزشکی شبانه روزی، مراکز درمانگاه شاهچراغ واقع در دارالشفا شاهچراغ، درمانگاه ابوتراب واقع در میدان شاهزاده قاسم، درمانگاه ولیعصر در سه راه برق، مرکز دندان پزشکی امامی راد در درمانگاه رسول اعظم، دندان پزشکی فجر در بیمارستان ارتش، درمانگاه بهار در بلوار رحمت، مهرآرا شهرک گلستان، آوا در بلوار مدرس، پرتو در میدان دانشجو، خاتم در شهرک میانرود، جم در بلوار شریعتی (معالی آباد)، مسجد الرسول در قصردشت، درمانگاه دکتر میر در شهرک صدرا، درمانگاه امام صادق (ع) بلوار رحمت و درمانگاه موسی بن جعفر (ع) در بلوار عدالت شمالی، و دندان پزشکی بیمارستان شهید دستغیب، تا زمان وجود کرونا، مجوز رسمی برای ارائه خدمات دندانپزشکی را دارند.