به
گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز سمنان، علیرضا مسعودیان در خصوص دستگاه اسپری خودکار گفت: برای ضد عفونی دست افراد و لمس نکردن دستگاه اسپری که خود میتواند عامل انتقال ویروس باشد، با استفاده از سنسورهای تعیین و تشخیص فاصله و مدارات الکترونیک موجود در بازار کشور، دستگاه اسپری خودکار طراحی و به کمک چاپگر سه بعدی ساخته شد.
به گفته این مبتکر؛ کافی است افراد دست خود را در فاصله 10 سانتیمتری دستگاه قرار داده تا به صورت خودکار مقدار معینی مواد ضد عفونی کننده را اسپری کند.
مسعویان افزود: برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و حذف زنجیره انتقال آن در شبکه بانکی، دستگاهی طراحی و ساخته شده است که بدون نیاز به فشار دکمه دستگاه نوبت دهی و تنها با نزدیک نمودن دست، اقدام به صدور بلیط نوبت کند.
وی همچنین برای محافطت از سیستم تنفسی و بینایی کارمندان بانک ها و سایر ارگان های در معرض خطر، به کمک فناوری چاپ ۳ بعدی، شیلدهای محافظ صورت طراحی و ساخته است.
این دانش آموخته مقطع دکتری رشته اقتصاد دانشگاه سمنان که 15 سال است در زمینه ابتکارات الکترونیک مطالعه و فعالیت دارد، از طراحی و ساخت دستگاه پرینتر 3 بعدی برای تولید این وسایل خبر داد و افزود : این دستگاه با در نظر گرفتن نیازهای تخصصی خاص تولید اجسام مبتنی بر طراحی های سه بعدی رایانه ای با قابلیت های بالاتر از نمونه های متدوال موجود در بازارو با دقت بیشتر در چند مدل با کارایی های مختلف ساخته شده است.
علیرضا مسعودیان خاطر نشان کرد: مواد اولیه تولید این محصول نوآورانه از جنس PLA و ترکیبی از دانه های ذرت و رزین و سازگار با محیط زیست است تا پس از مصرف و مستعمل شدن قابلیت بازیافت در محیط داشته باشد.
این نوآور سامانه های دیجیتال ،ساخت کلیدهای غیر لمسی آسانسور را در مراحل پایانی طراحی و آزمایش نهایی دارد که به زودی عرضه خواهد کرد.
وی یاد آور شد: با اینکه این محصولات بصورت درون سازمانی و رایگان در اختیار همکارانش قرار گرفته است اما در برنامه نویسی و طراحی سه بعدی این وسایل، شاخص های تجاری سازی نیز در نظر گرفته شده است که افراد حقیقی و حقوقی می توانند برای تولید انبوه کم هزینه آن نیز اقدام کنند.