پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش: بخش طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش به جهت کمک به درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا، با رویکردی کاملا علمی در کنار متخصصان بیماریهای عفونی در حال ارائه خدمات به این بیماران هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سيما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم پزشک رامین حمیدی فراهانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش با بیان اینکه طب سنتی با ارائه راهکارهای موثر در امر پیشگیری، ارتقای اصول مراقبتی و حتی تقویت سیستم ایمنی، نقش تاثیرگذاری در کنترل و درمان بیماریهای عفونی از جمله کرونا دارد، افزود: یکی از مولفههای سیاستهای کلان ابلاغی توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حوزه بهداشت ودرمان کشور توجه به اصول ثابت شده طب سنتی است که در دانشگاه علوم پزشکی ارتش نیز از چند سال قبل با تشکیل دپارتمان طب سنتی در این زمینه فعالیتهای علمی و پژوهشی ویژهای انجام گرفته است.
وی اضافه کرد: در بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی ارتش با کمک پزشکان متخصص در این حوزه، درمانگاه طب سنتی در کنار درمانگاه عفونی راه اندازی شده است تا با ویزیت، مشاوره و راهنمایی بیماران مبتلا به کرونا در هر دو حوزه طب رایج و طب سنتی به درمان موثرتر بیماران پرداخته شود.
دکتر حمیدی خاطرنشان کرد: در این دپارتمان اقداماتی که توسط وزارت بهداشت تایید شده است و دارای رفرنسهای علمی بوده و به بهبود بیماران کمک میکند انجام میگیرد.
همچنین در ادامه خانم دکتر حسینی یکتا، مسئول درمانگاه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: در این کلینیک درمانی که در محل بیمارستان امام رضا (ع) ستاد ارتش راه اندازی شده است، متخصصان طب سنتی و عفونی در کنار هم به بیماران مبتلا به ویروس کرونا ارائه خدمت مینمایند.
وی افزود: بیماران بستری در بخش نیز از مشاوره متخصصین طب سنتی بهرهمند شده و در هنگام ترخیص، توصیههای کمک درمانی مبتنی بر طب سنتی را در قالب یک بروشور دریافت میکنند.
دکتر حسینی یکتا تصریح کرد: این رویکرد تلفیقی که زمینه بهره مندی بیماران را از هر دو مکتب درمانی در کنار یکدیگر فراهم نموده باعث تسریع در روند بهبودی و افزایش رضایتمندی بیماران شده است.
وی در پایان اعلام کرد: یک طرح تحقیقاتی نیز باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش و دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص اثر بخشی یک داروی گیاهی بر روی علائم بیماری کرونا، مراحل انتهایی خود را میگذراند که نتایج آن تاکنون بیانگر اثرات مفید این دارو بر کاهش زمان بستری و شدت علائم بیماران مبتلا به ویروس کروناست.