پخش زنده
امروز: -
خوردن سبزی و سالاد در وعده سحری مانع خشکی گلو و دهان در طول روز می شود.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه یکی از عوامل زمینه ساز برای فعالیت کرونا خشکی گلو و دهان است گفت: بر همین اساس به میزان کافی سبزی و سالاد (حاوی آب فراوان)در وعده سحر بخورید زیرا در طول روز از تشنگی و خشکی گلو و دهان جلوگیری می کنند.
دکتر زهرا عبداللهی افزود: نوشیدنی های و مواد قندی شیرین برای سحر توصیه نمی شوند. زیرا احساس تشنگی را در طول روز تشدید می کنند.
وی با بیان اینکه از مصرف زیاد مواد قندی و چربی ها در ماه مبارک رمضان نیز باید خودداری کنیم، اضافه کرد: مصرف بی رویه مواد قندی، نوشیدنی های شیرین و مواد چرب و سرخ شده و مصرف زیاد نمک باعث تحریک و تضعیف سیستم ایمنی بدن می شوند. در حالیکه برای مقابله با کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن نوع غذایی که می خوریم اهمیت زیادی دارد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: غذاهای چرب و پر ادویه هم برای سحر مناسب نیستند. در وعده افطار مهم است که با مایعات گرم، مواد قندی که سالم ترین آنها خرما است و یک غذای ساده و سبک مصرف شود. از افطار تا سحر باید به میزان لازم مایعات مصرف شود.
دکتر عبداللهی در پایان گفت: با خوردن مواد غذایی به ویروس کرونا مبتلا نمی شویم. زیرا غذا یا پخته می شود که ویروس در اثر حرارت از بین میرود،همچنین اسید معده باعث می شود که ویروس از بین برود. زمانی مشکل ایجاد می شود که دستمان به ویروس کرونا آلوده باشد سپس در اثر تماس آن با دهان و بینی ،ابتلا به کرونا اتفاق می افتد.