اخبار شیوع کووید ۱۹ در انگليس
اقتصاد انگلیس تا سه سال دیگر به وضعیت سال ۲۰۱۹ برنخواهد گشت
پایگاه اینترنتی نشریه دیلی میل در مطلبی نوشت: اقتصاد انگلیس تا سه سال دیگر به وضعیت سال ۲۰۱۹ باز نخواهد گشت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در انگليس به شرح زیر است.
اتتقادها از عملکرد دولت در مقابله با کرونا
رئیس حزب مخالف کارگر انگلیس از عملکرد دولت جانسون در مقابله با کرونا به ویژه در اجرای قرنطینه و کمبود تجهیزات محافظتی کادر پزشکی و خانه های سالمندان انتقاد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که بعد از بهبودی از بیماری کرونا به دفتر کار خود در لندن بازگشت تا مسئولیت خود را به عهده بگیرد از مردم انگلیس خواست همچنان به تدابیر قرنطینه احترام بگذارند؛ هر چند که روند این بیماری در این کشور رو به کاهش است. وی وعده داد در روزهای آینده تصمیماتی درباره تغییر تدابیر اتخاذ شده برای سازگاری با بحران طولانی اتخاذ خواهد کرد. این در حالی است که دولت انگلیس با انتقادهایی درباره عملکرد خود در مقابله با شیوع کرونا مواجه است.
محمد ناصر گزارشگر این شبکه در گزارشی گفت جانسون بعد از بهبودی از بیماری کرونا از ساختمان نخست وزیری با مردم انگلیس صحبت کرد و درباره فشارهای روزافزون برای تدوین راهبردی به منظور کاهش تدابیر قرنطینه گفت تمام شدن صبر مردم انگلیس را درک می کند. وی وعده داد در روزهای آینده تصمیماتی درباره تغییر تدابیر درپیش گرفته شده اتخاذ خواهد کرد تا با بحران طولانی سازگاری ایجاد شود. اما هشدار داد قرنطینه در حال حاضر ضروری است و به طور اصولی تا هفتم ماه مه اعمال می شود.
گزارشگر افزود جانسون درباره پیشبرد (به حرکت در آوردن چرخ های) اقتصاد در سریعترین زمان ممکن ابراز تمایل کرد اما ریسک کردن را از بیم موج جدید کرونا رد کرد. انگلیس با بیش از 20 هزار فوتی تنها در بیمارستان ها، از جمله کشورهایی در اروپا به شمار می رود که بیشترین زیان را از ویروس کرونا دیده اند و با وجود اینکه دومینیک راب وزیر امورخارجه انگلیس که در غیاب جانسون اداره امور نخست وزیری را به عهده داشت اعلام کرد انگلیس در مرحله حساس و خطرناکی به سر می برد اما در گروه حاکم اختلاف و دودستگی و نگرانی درباره پیامدهای اجتماعی و بهداشتی قرنطینه در صورت ادامه یافتن به مدت طولانی، وجود دارد.
هزاران شغل در صنعت نفت و گاز در معرض خطر است
صنعت نفت و گاز انگلیس درباره احتمال حذف ۳۰ هزار فرصت شغلی به علت تبعات شیوع ویروس کرونا و پایین بودن بهای نفت هشدار داد.
پایگاه اینترنتی بی بی سی در گزارشی به قلم کوین کین نوشت: عرضه مازاد نفت در جهان باعث شده است قیمت نفت به پایینترین سطح در ۲۰ سال اخیر برسد. اتحادیه نفت و گاز انگلیس پس از نظرسنجی از اعضای خود اعلام کرد بسیاری از شرکتها برای بقای خود با مشکل رو به هستند.
این اتحادیه خواستار آن شده است تا به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانهای در کانون طرح بازیابی (از بحران) قرار گیرد. در زمان اوج بهای نفت، هر بشکه نفت برنت به قیمت حدود ۱۲۰ دلار خرید و فروش میشد. اما هفتههای اخیر قیمت هر بشکه نفت برنت به ۱۶ دلار رسیده است و این در حالی است که هیچ نشانه واقعی از بهبود قیمتها مشهود نیست. فعالان در این صنعت بیم دارند این مشکلات بسیار بیشتر از بیماری کووید -۱۹ تداوم یابد و این بدان معناست که بسیاری از کارگران بیشتر از آنکه اجازه مرخصی یابند، اخراج شوند.
پیش بینی میشود در میان ۱۵۱ نفری که به طور مستقیم یا غیرمستقیم برای این بخش کار میکنند، از هر پنج نفر یک نفر شغل خود را از دست بدهد. تا همین حالا نیز بعضی از فرصتهای شغلی حذف شده اند و پیش بینی میشود در ماههای آینده شمار «بسیار بیشتری» از مشاغل حذف شوند.
دیدری میچی، مدیر عامل اتحادیه نفت و گاز انگلیس، گفت: «با توجه به کاهش بی سابقه قیمت نفت و گاز بلافاصله پس از یکی از شدیدترین رکودهایی که در این بخش تجربه کرده ایم، این یافتهها مؤید چشم اندازی بسیار تیره برای نفت و صنعت انگلیس است.»
وی افزود: «اگر انگلیس بخواهد عرضه انرژی داخلی را حفظ کند، از مشاغل حفاظت کند و این زیرساخت حساس را حفظ کند، نیاز به گذار به سوی آیندهای است که در آن (انتشار گازهای گلخانهای در آن) به صفر برسد. صنعت ما، ارزش جنگیدن برای این کار را دارد.»
اتحادیه نفت و گاز انگلیس طرحی سه مرحلهای تدوین کرده است که امیدوار است آثار درازمدت (شرایط موجود را) به حداقل برساند.
این طرح، تامین نیازهای فوری صنعت نفت و گاز، و سپس بازیابی صنعت، و در مرحله بعد، حرکت سریع برای به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانهای را ایجاب میکند.
پیش بینی میشود هزینه سرمایه به حدود سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار کاهش یابد – که یکی از پایینترین سطوح هزینه سرمایه از زمان کشف نفت در دریای شمال است.
همچنین پیش بینی میشود فعالیتهای حفاری ۵۰ درصد کاهش یابد، که در نوع خود بی سابقه خواهد بود.
تازه ترین آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در انگلیس تا ساعت 11:00
بر اساس آخرین امار سازمان بهداشت جهانی در کشور انگلیس صد و پنجاه و هفت هزار صد و چهل و دو نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد بیست و یک هزار و نود دو نفر جان باختند
تازه ترین آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در انگلیس تا ساعت 8:00
بر اساس آخرین امار سازمان بهداشت جهانی در کشور انگلیس صد و پنجاه و هفت هزار صد و چهل و دو نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد بیست و یک هزار و نود دو نفر جان باختند
دیلی میل: اقتصاد انگلیس تا سه سال دیگر به وضعیت سال ۲۰۱۹ برنخواهد گشت
پایگاه اینترنتی نشریه دیلی میل در مطلبی نوشت: اقتصاد انگلیس تا سه سال دیگر به وضعیت سال ۲۰۱۹ باز نخواهد گشت. به گزارش این پایگاه اینترنتی، گروه پیش بینی اقتصادیای وای آیتم (EY Item) هشدار داد اگر سرعت احیای اقتصادی انگلیس کندتر از حد انتظار باشد با این وضعیت انتظار نمیرود که اقتصاد این کشور تا اواخر سال ۲۰۲۳ به وضعیت این کشور در اواخر سال ۲۰۱۹ بازگردد.
این گروه اعلام کرد اقتصاد انگلیس امسال با "رکود شدید"و کاهش تولید ناخالص ملی به میزان ۶.۸ درصد تا پیش از سال آینده روبرو خواهد بود. یافتههای این نهاد را یکی از مقامات پیشین بانک مرکزی انگلیس تایید کرد. او هشدار داد بهبود وضعیت اقتصادی انگلیس به خاطر شیوع کرونا بسیار کندتر از آن چیزی است که انگلیسیها به آن امید دارند. این وضعیت سبب میشود آنها تا دو دهه دیگر وادار به پرداخت هزینههای ناشی از صرفه جویی در اقتصاد باشند.
یان مک کافرتی (Ian McCafferty) که تا ماه اوت سال ۲۰۱۸ به مدت ۶ سال در کمیته سیاستهای پولی بانک مرکزی انگلیس حضور داشت گفت اگر روند بازگشایی اقتصادی کشور بر اساس مراحل پیش بینی شده پیش برود انتظار میرود اقتصاد بتواند حداقل در مدت شش ماه دوباره به مسیر خود برگردد.
این در حالی است که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس با فشارهای فزایندهای برای کاهش محدودیتها برای بازگشایی اقتصاد روبرو است. اما آقای جانسون در مورد خطر مرگ هزاران نفر دیگر در صورت برطرف شدن زودهنگام محدودیتها هشدار داد. او صبح دوشنبه برای اولین بار و پس از بهبودی از بیماری کرونا با رسانهها سخن گفت.
وی خطاب به مردم انگلیس در داونینگ استریت گفت: "من میدانم که این کار سختی است. من میخواهم هرچه سریعتر بتوانم این اقتصاد را به مسیر خود بازگردانم، اما من از بی توجهی به تمام تلاشها و فداکاریهای مردم انگلیس به منظور جلوگیری از خطر یک شیوع دوم بزرگ و از دست دادن جان افراد بیشمار و فشار زیاد بر سیستم بهداشتی کشور پرهیز میکنم. من از شما میخواهم با بی حوصلگی خود مقابله کنید، زیرا معتقدم اکنون به پایان مرحله اول این همه گیری پیش میرویم و با توجه به همه رنجهایی که کشیده ایم، تقریباً موفق شده ایم. "
اظهارات وی پس از آن بیان شد که فیلیپ هاموند (Philip Hammond) وزیر پیشین اقتصاد انگلیس هشدار داد کشورش نمیتواند برای تولید واکسن صبر کند و تحت این شرایط اقتصاد کشور نجات پیدا نخواهد کرد.
سر گراهام بردی (Sir Graham Brady) رئیس کمیته نمایندگان محافظه کار به رادیو بی بی سی گفت: برای تحرک اقتصادی باید اقدامات بیشتری انجام داد و اینکه منتظر بمانیم و ببینیم که مردم تا چه مدت تحمل محدودیتها را خواهند داشت اقدامی غیر منطقی است.
ریشی سوناک (Rishi Sunak) وزیر اقتصاد انگلیس هنگام سخنرانی در مجلس عوام در مورد وضعیت اقتصاد با سوالات زیادی از طرف نمایندگان روبرو خواهد شد. او قبلاً فقط چند روز پس از تحویل لایحه بودجه خود به مجلس انگلیس مجبور شد برای حفظ اقتصاد از بحران به دنبال ارائه یک لایحه دیگر باشد.
پیش بینی نهاد ای اند وای (E&Y) برای اقتصاد انگلیس در بهار امسال به خاطر شیوع کرونا نشان دهنده رکودی عمیق است. پیش بینی میشود این وضعیت تولید ناخالص داخلی را ۶.۸ درصد کاهش دهد و هزینههای مصرف کننده را در سال ۲۰۲۰ به ۷.۵ درصد برساند.
در این حال هوارد آرچر (Howard Archer) مشاور اقتصادی ارشد باشگاه پیش بینی اقتصادی ای اند وای (EY) گفت: "اقتصاد انگلیس سالهای بسیار سختی را پیش رو دارد و در رابطه با تولید ناخالص داخلی انتظار میرود که در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ شاهد ۱۳ درصد کاهش باشیم. برای درک بهتر این موضوع این به منزله بزرگترین انقباض مالی از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸ است. "
وی افزود "گزارش ما فرض میکند که اقدامات دولت با هدف حمایت از مشاغل و صرفه جویی در مشاغل، تأثیر مثبتی خواهد داشت، که برای محدود کردن آسیبهای احتمالی بلند مدت برای اقتصاد بسیار مهم است. "
آقای مک کافرتی مقام پیشین بانک مرکزی انگلیس هشدار داد که امیدواریهای پیشین برای بهبود اقتصاد کشور رنگ باخته است.
وی گفت اقدامات بانک مرکزی انگلیس و دولت دقیقاً همان چیزی است که برای پیشبرد اقتصاد لازم است، اما گفت که "پیامدهای مالی" به وجود خواهد آمد.
او افزود: خانوارها و مشاغل با چشم انداز شدید افزایش مالیاتها و ریاضت اقتصادی روبرو هستند که این موضوع پس از پایان فوری بحران سبب کسری تجاری قابل توجهی میشود. ما باید هزینههای مالی لازم را بپردازیم. طی ۱۰ تا ۲۰ سال آینده باید خود را با وضعیت مالی جدید تطبیق دهیم. رشد اقتصادی کشور کافی نخواهد بود.
اظهارات وی در حالی بیان میشود که نگرانیهای زیادی درباره اوج گیری مجدد شیوع کرونا در آینده وجود دارد. این موضوع به شرکتها آسیب زیادی وارد میکند و هیچ نشانه روشنی از یک راهبرد روشن برای خروج از وضعیت کنونی دیده نمیشود.
اعضای فعلی کمیته تعیین نرخ بهره بانکی انگلیس نسبت به اندازه ضربه اقتصادی ناشی از شیوع کرونا هشدار داده اند. یکی از آنها هفته گذشته اعلام کرد که این بدترین رکود اقتصادی در چند قرن اخیر خواهد بود.
هزینه اقدامات برای حفظ اقتصاد نیز مورد توجه جدی قرار گرفته است، به طوری که یک سازمان دیده بان مالی مستقل تخمین زده است که میزان کسری بودجه میتواند در سالهای ۲۰۲۰ تا سال ۲۰۲۱ به میزان ۲۷۳ میلیارد پوند برسد. این بزرگترین کسری بودجه در مدت یک سال از زمان جنگ جهانی دوم است.
بانک مرکزی انگلیس توانایی خود را در کاهش نرخ بهره از دست داده است. آنها تا پیش از این به پایینترین نرخ بهره بانکی یعنی ۰.۱ درصد رسیده بودند، اما انتظار میرود برای بهبود وضعیت اقتصادی کنونی در جلسه آتی خود در ماه مه تدابیر جدیدی اتخاذ کنند.
نخست وزیر انگلیس پس از نجات از کرونا، کوشید مردم کشورش را آرام کند
شبکه تلویزیونی سی ان ان افزود بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در سخنانی خطاب به مردم گفت برای مقابله با این بیماری همه گیر آماده است. باآنکه شماری از کشورهای اروپایی به سمت کاهش محدودیت های اعمال شده به علت بیماری کووید-19 می روند، بوریس جانسون هشدار داد انگلیس هنوز به این مرحله نرسیده است که چنین کاری صورت دهد. جانسون از مردم خواست صبوری پیشه کنند. دولت جانسون قول داده است هر روز یکصد هزار تست کرونا در انگلیس انجام شود. وزیر بهداشت انگلیس گفته است تا روز پنجشنبه این اتفاق رخ خواهد داد. اما دانشمندان معتقدند رسیدن به چنین ظرفیتی، دستکم دو تا سه هفته دیگر زمان می برد. در محوطه پایانه های بزرگ و روباز در انگلیس، چندین مرکز برای گرفتن تست کرونا ایجاد شده است.
خودداري بيمارستان هاي انگليس از پذيرش بيماران کرونايي
دیلی میل گزارش داد بیمارستانهای ساخته شده توسط سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) با هدف مقابله با ویروس کرونا، به دلیل ناکارآمدی و کمبود نیروی متخصص، از پذیرش بیماران با وضعیت وخیم خودداری میکنند و این نمیتواند چیزی جز «اتلاف منابع» برای این کشور تلقی شود.
گفته میشود بیمارستانهایی که به تازگی در انگلیس با هدف امدادرسانی، کمک و پذیرش بیماران کرونایی ساخته شده و میلیونها پوند از سرمایه این کشور نیز برای احداث آنها به کار گرفته شده تنها بیمارانی که احتمال فوت آنها کمتر است را میپذیرند.
پزشکان ارشد این کشور گفتهاند این بیمارستانها را نمیتوانیم چیزی جز «اتلاف منابع» کشورمان بدانیم، زیرا در آنها بیماران کرونایی را جدا کرده و تنها آنهایی که احتمال فوت آنها کمتر است را میپذیریم.
کارشناسان دلیل پذیرش بیماران کرونایی که از وضعیت بهتری برخوردارند در بیمارستانهای موقتی انگلیس را کمبود امکانات و نیروی متخصص برای درمان آنها بیان کردهاند.