خبرهایی از شهرداری تهران
جمع آوری پارکومترها با برگزاری مزایده پارک حاشیهای هوشمند
پارکومترهای موجود در هر منطقه تهران بعد از برگزاری مزایده پارک حاشیهای هوشمند در آن منطقه جمع آوری میشوند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، وحید سرلک، معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران، با بیان اینکه پارکومترها به صورت مرحلهای از سطح شهر جمع آوری میشوند، توضیح داد: بعد از برگزاری مزایده و واگذاری پارک حاشیهای هوشمند در هر منطقه، پارکومترهای موجود در آن منطقه جمع آوری میشوند. در حال حاضر تمامی پارکومترها از مناطق ۲، ۶ و ۷ جمع آوری شدهاند.
او با بیان اینکه نزدیک به دو هزار دستگاه پارکومتر در سطح شهر تهران نصب شده بود، گفت: اجرای پارک حاشیهای هوشمند جایگزینی بر پارکومترهای منسوخ شده است. درحال حاضر پارک حاشیهای هوشمند در منطقه ۲ تهران اجرا شده و بازخوردهای خوبی هم از آن گرفته شده است.
معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ابلاغ قرارداد پارک حاشیهای هوشمند در آیندهای نزدیک به مناطق ۶، ۷، ۱۱ و ۱۲، بیان کرد: اقدامات ابتدایی طرح پارک حاشیهای هوشمند از جمله خط کشی، نصب تابلوها و ... در حال انجام است و از تیرماه سال جاری وارد فاز اجرایی خواهد شد.
پارکومتر دستگاهی برای جمعآوری پول و پرداخت هزینه پارک خودرو در یک محل خاص برای مدت زمانی محدود است. قبل از سال ۱۳۷۳، حدود ۵۰۰ دستگاه پارکومتر مکانیکی قدیمی در سطح شهر نصب شده بود که تمامی آنها سکهای بودند. نخستین بار سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، به منظور تحقق بخشیدن به هدف مدیریت ترافیک ساکن، اقدام به خریداری تعدادی پارکومتر دیجیتال کرد. شهرداری تهران در سال ۱۳۷۳ اقدام به نصب و بهرهبرداری حدود ۷۵۰ دستگاه پارکومتر دیجیتالی کرده و در سال ۱۳۷۴، تعداد آن را به حدود ۴۸۰۰ دستگاه رساند. پارکومترهای هوشمند از سال ۱۳۸۵ در تهران نصب شدند، اما آمادهسازی معابر (خطکشی، شمارهگذاری، نصب تابلوی انتظامی، نصب و راهاندازی دستگاهها) از آذرماه سال ۱۳۹۰ آغاز شد.
شهردار منطقه یک
مرکز زباله اوشان به مجاورت بوستان یاس منتقل میشود
شهردار منطقه یک گفت: مرکز زباله اوشان به مجاورت بوستان یاس منتقل میشود.
سید حمید موسوی، درباره انتقال مرکز زباله اوشان، گفت: مرکز زباله اوشان در خیابان شهید مجدی به دلیل واقع شدن در بافت مسکونی مزاحمتهایی برای اهالی ایجاد میکند و نیاز به انتقال به مکانی دیگر دارد. بر همین اساس در ابتدا ارتفاعات سوهانک برای این کار در نظر گرفته شده بود، ولی به دلیل مشکلاتی که در اراضی شرقی وجود داشت، این طرح متوقف شد. اگر این مشکلات به وجود نمیآمد این طرح در سال ۱۳۹۸ به پایان میرسید.
او با بیان اینکه اراضی مجاور بوستان یاس فاطمی برای ایجاد و انتقال این سوله مشخص شده، گفت: در مذاکراتی که با مسئولان ارتش انجام شد جای مناسبی پیش بینی شد که به محیط شهری آسیب وارد نکند و دسترسی مناسبی داشته باشد. به زودی و با نظر مثبت ارتش این نقطه آماده ایجاد سوله مرکز زباله میشود.
موسوی افزود: در کنار بوستان یاس فاطمی که بر اساس فرمان رهبر معظم انقلاب، توسط شهرداری درختکاری شد و اراضی آن به صورت فضای سبز در اختیار شهروندان قرار گرفت، یک قطعه دو تا سه هزار متری از اراضی متعلق به ارتش وجود دارد که برای ساخت سوله در قالب توافق با ارتش در نظر گرفته و جانمایی شده است.
شهردار منطقه یک با بیان اینکه اعتبارات این جابجایی دیده شده و حداکثر تا پایان نیمه اول سال انجام میشود، ادامه داد: این نقطه از لحاظ تاسیسی مناسب است و علاوه برآن آلودگی و آسیبی به محیط زیست وارد نمیکند همچنین مرکزی که قرار است ساخته شود مرکز پاک است و تمهیدات بهداشتی و زیست محیطی در آن به صورت کامل رعایت میشود.
بوستان یاس فاطمی که در شمال شرق تهران در بزرگراه شهید بابایی نرسیده به خیابان استخر واقع شده، دارای دو قسمت شمالی متعلق به منطقه یک و جنوبی متعلق به منطقه ۴ است و با وسعت یک هزار و ۴۰۰ هکتار بزرگترین پارک جنگلی تهران به شمار میرود.
زمین این بوستان به دستور مقام معظم رهبری در راستای آزادسازی منابع طبیعی در ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ این محدوده به شهرداری تهران واگذار شد تا به منظور استفاده عموم مردم از طبیعت آن، آماده شود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک
تابلوهای هوشمند معرفی اماکن شاخص در محور ولیعصر (عج) نصب شد
تابلوهای هوشمند معرفی اماکن شاخص محور ولیعصر (عج) جهت اطلاع رسانی به رهگذران و علاقمندان در مقابل اماکن نصب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سيما به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مانی جعفریان معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک با بیان این مطلب، گفت: اداره زیباسازی منطقه یک با مشارکت سازمان زیباسازی شهر تهران اقدام به نصب ۸ عدد تابلوی هوشمند معرفی اماکن شاخص در محور ولیعصر (عج) نمود.
او گفت: شهروندان و رهگذران میتوانند با نصب برنامه بارکدخوان در تلفن همراه خود و اسکن بارکدهای موجود بر روی تابلوها نسبت به دریافت اطلاعات موجود در گوگل، مرتبط با اماکن به دو زبان فارسی و انگلیسی اقدام نمایند.
جعفریان تصریح کرد: بارکدهای نصب شده در خیابان ولیعصر (عج) حد فاصل میدان تجریش تا پل پارک وی تحت عنوان قصههای اماکن در مقابل مراکزی، چون موسسه دهخدا، موسسه باستان شناسی، باغ فردوس، کتابخانه دکتر افشار، خانه دکتر فاطمی، میدان تجریش، ساندویچ قدیمی یکتا و... به دو زبان نصب شده است.
معاون شهردار منطقه یک نصب ۱۲ عدد بیلبورد معرفی اماکن و جاذبههای گردشگری منطقه یک و شعار شهردار تهران (شهری برای همه) را از دیگر اقدامات اداره زیباسازی دانست و گفت: این تابلوها در محدودههای درکه، دربند، خیابان دانشگاه شهید بهشتی و... جانمایی شده که بر روی آن عکس جاذبههای گردشگری و نشانی آنها نصب شده است.