پخش زنده
امروز: -
کشت نشایی پیاز در مزارع شهرستان بن از توابع استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بن گفت: صرفه جویی در آب، بالا بردن راندمان آب، کم کردن هزینه های تولید، بالا بردن عملکرد در واحد سطح و یکنواخت بودن عمق کشت از مزایایی کشت پیاز است.
باقر باقری افزود: متوسط برداشت پیاز ۸۰ تن در هکتار است و پیشبینی میشود امسال با توجه به افزایش سطح زیر کشت و عملکرد بالاتر میزان بیشتری پیاز از مزارع این شهرستان تولید شود و راهی بازار مصرف شود.
وی گفت: ارقام پیاز شامل زرد و سفید است.
شهرستان بن با تولید سالانه بیش از 3 هزار تن پیاز 30 درصد پیاز استان چهارمحال و بختیاری را تولید می کند.