با آغاز فصل بهار فروش گیاهان کوهی به ویژه قارچ در ۱۱ استان زاگرس نشین به ویژه کهگیلویه و بویراحمد رونق می گیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، آقای کرمی پور کارشناس شبکه بهداشت استان گفت: تحت هیچ شرایطی نمیتوان به طور قطعی مدعی شد کدام قارچ سمی و کدام غیر سمی است و تنها از طریق آزمایشهای تخصصی میتوان به این موضوع پی برد. دکتر حسن زاده متخصص بیماریهای داخلی هم با تاکید بر پرهیز از مصرف این نوع قارچها گفت: در صورت مصرف قارچهای وحشی و بروز علائمی مانند اسهال، استفراغ و حالت تهوع، بلافاصله فرد بیمار باید به بیمارستان مراجعه کند. با آغاز فصل بهار فروش گیاهان کوهی به ویژه قارچ در ۱۱ استان زاگرس نشین به ویژه کهگیلویه و بویراحمد رونق میگیرد. ازگران بودن این محصول کوهی و مرتعی به ازای هر کیلو ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان که بگذریم یک پرسش کلیدی مطرح میشود و آن اینکه از کجا بفهمیم که این قارچها سمی نیستند؟ در مجموع ۵۰۰ نوع قارچ در کشور وجود دارد که سمی بودن حدود ده درصد آنها ثابت شده است.