وضعیت شیوع کرونا در آمریکا
یک میلیون کرونایی و سردرگمی مقامات آمریکایی
از ابتلای حدود نهصد و هفتاد هزار آمریکایی به کرونا تا موج انتقادات به توصیه های ترامپ در تزریق مواد ضد عفونی کننده
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما , رسیدن به مرز یک میلیون آمریکایی مبتلا به کرونا و اعلام ایالت کالیفرنیا بعنوان ایالت کرونا زده و موج انتقادات از توصیه بهداشتی رئیس جمهور آمریکا همچنان در صدر اخبار جهان قرار دارد.
پلوسی توصیه ترامپ به تزریق مواد ضد عفونی کننده را به سخره گرفت
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با سی ان ان دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور را به تمسخر گرفت و اعلام کرد در علم پزشکی توصیه او را مبنی بر تزریق مواد ضد عفونی کننده به بدن، مومیایی مینامند.
نانسی پلوسی با اشاره به توصیه ترامپ برای تزریق مواد ضد عفونی کننده به بدن گفت: ما زمان زیادی را درباره حرفهای ترامپ و صحبت او درباره استفاده از ضد عفونی کنندهها برای بدن صرف کردیم. آیا میدانید به این چه میگویند؟ به این مومیایی میگویند. این اصطلاح پزشکی آن است.
تظاهرات در ایالت مینه سوتا در اعتراض به قرنطینه
شبکه تلویزیونی راپتلی گزارش داد مردم در ایالت مینه سوتای آمریکا در اعتراض به تصمیم فرماندار این ایالت مبنی بر تمدید قرنطینه تظاهرات کردند.
معترضان مقابل محل سکونت تیم والز، فرماندار مینه سوتا در خیابان سنت پل تجمع و او را به سوء استفاده از اختیاراتش متهم کردند.
والز قرنطینه خانگی در ایالت مینه سوتا را تا روز 13 ماه مه تمدید کرد.
متیو رویتر، یکی از سازمان دهندگان این تظاهرات گفت: «دادگاه عالی باید تصمیم بگیرد که آیا والز به خاطر تجاوز از حدود اختیاراتش و انجام اقدامات غیرقانونی و زیان آور مجرم است یا خیر. من معتقدم ما می توانیم ثابت کنیم که او مجرم است.»
معترضان می گویند توضیح واضحی در مورد چرایی تداوم قرنطینه خانگی در ایالت مینه سوتا به آنها داده نشده است.
مارنی هاکنبرگ، یکی از فعالان معترض در این باره گفت: «من فکر می کنم فرماندار باید فراخوانده شود. تلاش های گسترده ای برای تهیه طومار در جریان است تا او فراخوانده شود. ما به عنوان شهروندان آمریکایی که در اینجا زندگی می کنیم حق داریم در مورد قرنطینه تصمیم بگیریم؛ ما دارای حقوقی هستیم که قانون اساسی به ما داده و زمانی که این حقوق از ما گرفته شود باید در مورد آن کاری انجام دهیم.»
معترضان با حمل بنر و پرچم و بوق مداوم خودروهای خود اعتراض خود را ابراز کردند.
متیو رویتر افزود: «بحث فقط پول نیست. برای برخی از مردم پول مهم است. در اینجا بحث گرسنه ماندن یا توانایی تهیه غذا برای کودکان در میان است. معیشت مردم مهم است. اگر مردم ناامید شوند این اقدامات بی ثمر خواهد بود.»
وی افزود: «حرف ما این است که فرماندار به داده های مفید در مورد نحوه تطبیق پاسخش به ویروس کرونا بی توجهی می کند. این داده ها به مردمی که آسیب پذیرند، کمک کرده است. مرگ و میر همچنان در خانه های سالمندان ادامه دارد، در حالی که اکثریت قریب به اتفاق مردم در معرض خطر اندکی قرار دارند. او می تواند راهبرد خود را تغییر دهد اما در عوض سعی دارد از داده ها به شیوه دیگری استفاده کند و مردم را فریب دهد تا باور کنند که او باید ادامه دهد و قدرتش را تمدید کند.»
متیو رویتر در پایان گفت: «این فرآیند طولانی است و بخشی از این فرایند طرح ادعاهای ما در برابر دادگاه عالی مینه سوتا است. دادگاه عالی مینه سوتا تصمیم می گیرد آیا والز مجرم است یا خیر. ما می توانیم بر او فشار آوریم تا دستورهای اجرایی و اقدامات غیرمفید و زیان آوری را که مدام تمدید می کند لغو کند.»
تظاهرات در اعتراض به محدودیتها در شهر میامی آمریکا
معترضان شنبه با تجمع در میامی آمریکا در اعتراض به تعطیلی شهر برای مقابله با شیوع بیماری همه گیر کووید 19، خواستار بازگشایی اقتصاد شدند.
به گزارش شبکه خبری راپتلی، انریکه تاریو، برگزارکننده این تظاهرات گفت: «مشاغل در این دوره آسیب شدیدی دیده اند، مشاغل کوچک، نیروی کار آمریکا هستند. من از گشایش کامل فلوریدا حمایت نمی کنم. این خواسته ای غیرمسئولانه است، اما می خواهم این آزادی به مشاغلی که تعطیل شده است داده شود تا مسئولانه فعالیت خود را از سر بگیرند. شاید مشاغلی که برای دولت ضروری است، برای من ضروری نباشد. من به صورت آنلاین تی شرت می فروشم و به این صورت تامین معاش می کنم.»
اعتراض فعالان مدنی به دولت در واشنگتن
شبکه تلویزیونی راپتلی گزارش داد گروهی از فعالان مدنی آمریکا روز شنبه در حرکتی اعتراضی با خودروهای خود وارد خیابان های شهر در واشنگتن دی سی شدند و حمایت دولت را از میلیون ها فرد بیکار شده به خاطر شیوع ویروس کرونا درخواست کردند.
برایان بکر، هماهنگ کننده ائتلاف «پاسخ» که این حرکت اعتراضی را سازماندهی کرده در این باره گفت: «ما این کاروان خودروها را در سطح شهر واشنگتن و سایر نقاط کشور به راه می اندازیم و از دولت می خواهیم به مردم کمک مالی کند. دولت این توانایی را دارد. دولت ابتدا باید اجاره ها را لغو کند. در حال حاضر مردم نمی توانند اجاره خود را بپردازند و در نتیجه در حال تبدیل شدن به بی خانمان هستند.»
عضو کنگره آمریکا: ۴۰ درصد مردم آمریکا توان پرداخت هزینه تست کرونا را ندارند
۴۰ درصد مردم آمریکا توان پرداخت ۴۰۰ دلار هزینههای غیرمنتظره را ندارند.
به گزارش پایگاه خبری نو دیس نیوز، دکتر رِدفیلد مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا (سی دی سی) در جلسه استماع کنگره آمریکا با این چالش مواجه شد که برای شمار زیاد افرادی در آمریکا که بیمه ندارند و امکان پرداخت هزینههای تست کرونا را هم ندارند، آماده است چه کار کند که این تست برای آنها رایگان انجام شود.
در این جلسه به هزینههای تست کرونا برای دکتر ردفیلد برشمرده شد (۱۳۳۱ دلار) و چنین نتیجه گیری شد که این تست برای ۴۰ درصد مردم آمریکا امکان پذیر نیست، زیرا آنها حتی ۴۰۰ دلار در ماه هزینههای غیرمنتظره را هم نمیتوانند بپردازند.
دکتر ردفیلد در نهایت موافقت کرد بر اساس اختیاراتی که طبق قانون دارد، برای تامین امکانات تست رایگان برای این افراد اقدام کند.
۵۰ میلیون آمریکایی توان خرید غذا ندارند
رئیس مؤسسه «آمریکای عاری از گرسنگی» در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشا تودی گفت در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون آمریکایی توان خرید غذای روزمره خود را ندارند.
فعالان در لوئیزیانا برای بازگشایی ایالت تظاهرات می کنند
گروهی از فعالان در لوئیزیانا قصد دارند امروز با برپایی تجمع اعتراض آمیز خواستار بازگشایی این ایالت شوند.
به گزارش شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، جف کروئر، مفسر سیاسی، و از سازمان دهندگان این گروه در آستانه این تجمع اعتراض آمیز، در گفتگوی تصویری با فاکس نیوز درباره زمانی که این گروه خواهان بازگشایی ایالت لوئیزیانا هستند گفت: فکر می کنم ما باید از الگوی جرجیا دنباله روی کنیم و ایالت را همین حالا به طور امن بازگشایی کنیم. به آمار که نگاه می کنیم لوئیزیانا دومین ایالتی بوده است که بیشترین آسیب را در میان ایالت های آمریکا دیده است. میزان تقاضای حقوق بیکاری در ایالت ما در مقایسه با سال گذشته شش هزار مورد افزایش یافته است. بنابراین فکر می کنم واقعاً چاره ای جز این نیست. اگر زودتر ایالت را بازگشایی نکنیم، با فاجعه اقتصادی در اینجا رو به رو خواهیم شد که بهبود آن دهه ها طول خواهد کشید. قبل از این (بحران)، لوئیزیانا بدترین اقتصاد را در کل کشور داشت و هم اکنون ما شدیدتر از هر ایالت دیگری متحمل آسیب شده ایم.
بلاتکلیفی دهها نفتکش در سواحل فلوریدا
نشریه اکسپرس در گزارشی تصویری اعلام کرد دهها نفتکش در سواحل کالیفرنیای جنوبی در انتظار برای تخلیه بار خود سرگردان شده اند.
در گزارش اکسپرس آمده است: تصاویر ویدیویی حاکی است دهها نفتکش در سواحل شهر «لانگ بیچ» در کالیفرنیای جنوبی لنگر انداخته و منتظر تخلیه نفت خود هستند. این در حالی است که ویروس همه گیر کرونا باعث سقوط بهای نفت و کاهش شدید تقاضا برای این محصول شده است.
تصاویر هوایی ناراحت کننده از دهها نفتکش سرگردان در حالی منتشر میشود که بهای نفت در روز جمعه اندکی افزایش یافت، اما باز سقوط چند هفته گذشته بهای این محصول را جبران نمیکند.
انبارهای نفت در سراسر دنیا در حال پر شدن هستند و این مسئله باعث میشود تولید نفت کاهش یابد. اوپک و متحدانش از جمله روسیه اوایل ماه جاری توافق کردند تولید روزانه خود را حدود ۱۰ میلیون بشکه کاهش دهند.